Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот suareshampion » 06 фев 2016 11:15

Milkoy написа:Тренер, в повечето случаи съм съгласен с мненията ти, дори когато повечето са против тях. Сега обаче не съм - за мен преувеличаваш плюенето по Клоп, вероятно от яд, че повечето хора плюли Роджърс още от първия му сезон .

Да ме е яд за това ? Ти добре ли си ? Не сравнявам Клоп с никого .Защо да го сравнявам ? Какво ме интересуват другите треньори ? Просто отбелязвам грешките му и ме яд на тези грешки . Яд ме е че Ливърпул губи срамно от некви отборченца .Яд ме е ,че Клоп изтърва целта си -топ 4 .Яд ме е че пуска играчи ,които не заслужават титулярно място . Яд ме е да гледам непрестанни центрирания .Яд ме ,че Клоп харесва уплашен вратар ,като Миньоле . Яд ме е ,че Стъридж е трайно контузен .Яд ме е че класни играчи ,като Суарес и Стърлинг вече не са в отбора . Яд ме е ,че вече 5 години ,посредствен палячо като Данчо Фифата ,"гради" играта на Ливърпул .
Ей за такива неща ме е яд ,а не за това което ти си мислиш. Какво ме интересува Брендън ? Той вече не е в клуба ,така че не искам да го коментирам или сравнявам с когото и да е било .За мен е важно сегашния треньор как работи и Ливърпул да побеждава . Брендън за мен си остава най успешния треньор за Ливърпул във ВЛ от 25 години насам . Той постигна второ място и то с много добра и резултатна игра в една голяма конкуренция ,която преди не е имало .
А сега ,как може още от януари да нямаме кой знае какви шансове за топ 4 бе ? Кога е било това ? Срам и позор.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
mb45
Контакти:

Мнениеот mb45 » 06 фев 2016 12:01

Не мисля, че имаме по-слаби играчи от повечето отбори във Висшата лига, особено при положение, че успяхме да бием Челси и Ман Сити като гости, смазахме Саутхямптън, сборихме се с Арсенал, тотално надиграхме Юнайтед и 1 положение реши мача. Да, паднахме от Уотфорд и Лестър и изпитваме трудности като домакини. На този отбор му липсва постоянство и самочувствие според мен. Клоп не е магьосник и ще му трябва време да се справи с тези проблеми. Пое отбора по средата на нищото, играем през 3 дена, постоянни контузии, няколко пъти сам казва, че между мачовете не тренират, а само възстановяват. Не виждам чак такива признаци за провален сезон - на финал сме за купата /потенциален трофей/, във ФА имаме всички шансове да продължим - всичко си зависи от нас, все още сме в Купа Европа - ако ни е страх от такива отбори както ще правим в ШЛ - до групите и чао. И тук всичко зависи от нас - ако отборът намери себе си, въобще няма да е изненада ако го вземем и този трофей. В първенството е голямата мъка, но пък колкото и еретично да звучи шанс за Топ 4 все още има, програмата на всички пред нас е отвратителна плюс факта, че Арсенал, Сити, Ман Юн и Тотнъм ще играят и в Европа, всички има къде да губят точки. Ако направим, както в последните няколко сезона, силна пролет, може да се влезе в Топ 4.
Този отбор за мен има потенциал, липсва им малко увереност, самочувствие, късмет ако щете и време да заиграят както Клоп иска и си мисля, че нещата ще се получат. Нито Бентеке е чак толкова лош нападател и на него му тежат тези милиони, които се платиха - сигурен съм, че ако вкара няколко гола и ще му се върне увереността и ще допринесе за успешен край на сезона.
Аз очаквам в края на сезона играчите да са разбрали идеите на Клоп, а той техните възможности и през лятото да подсили зоните, които са проблематични, но се съмнявам да има тотална чистка, по-скоро трансфери на правилните хора на правилните места.
YNWA!

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 06 фев 2016 16:38

Ейййййййййй, тоя Марез е магьосник. Много искам да го видя с фланелката на Ливърпул. Оревахте света за Тейшейра, но аз си мисля, че за такива пари може да се атакува за Марез и ще е много по -добро попадение.
Hala Madrid

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 06 фев 2016 17:04

gogovcite написа:Ейййййййййй, тоя Марез е магьосник. Много искам да го видя с фланелката на Ливърпул. Оревахте света за Тейшейра, но аз си мисля, че за такива пари може да се атакува за Марез и ще е много по -добро попадение.

Канте искам аз дефанзивен халф....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 08 фев 2016 01:59

Има ли сме интерес към Арнаутович ко мислите пичове?
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

Потребителски аватар
tisho_ynwa
Контакти:

Мнениеот tisho_ynwa » 08 фев 2016 04:16

SgtLiberty написа:Има ли сме интерес към Арнаутович ко мислите пичове?

Не е лош, перфектен е за Стоук.

На нас ни трябват класни имена като Лоренцо Инсиние Хесе Родригез Рияд Марез Хатем Бен Арфа.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 08 фев 2016 07:02

Бен Арфа до 35 ли ще го броим за класа?

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 08 фев 2016 08:35

Това е първият силен сезон на Марез и вече го обявихте за класа.Миналият сезон къде беше тази класа ?! А вярно бореше се оцеляване.
Айде нема нужда от поредният Чарли Адам,
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
pzahariev
Контакти:

Мнениеот pzahariev » 08 фев 2016 12:06

iliev72 написа:Това е първият силен сезон на Марез и вече го обявихте за класа.Миналият сезон къде беше тази класа ?! А вярно бореше се оцеляване.

Да ти кажа Марез е класа, пипа я топката! Върви му и дрибъла и паса, и шута, общо взето доста добър играч, с изглед да стане още по-добър. Между другото кажи ми един наш играч, който да притежава неговите качества? Единствено Коу се припокрива донякъде ама Коу не става за крило, даже изобщо.
LOREM IPSUM

Потребителски аватар
pzahariev
Контакти:

Мнениеот pzahariev » 08 фев 2016 12:07

pzahariev написа:
iliev72 написа:Това е първият силен сезон на Марез и вече го обявихте за класа.Миналият сезон къде беше тази класа ?! А вярно бореше се оцеляване.

Да ти кажа Марез е класа, пипа я топката! Върви му и дрибъла и паса, и шута, общо взето доста добър играч, с изглед да стане още по-добър. Между другото кажи ми един наш играч, който да притежава неговите качества? Единствено Коу се припокрива донякъде, ама Коу не става за крило, даже изобщо.
LOREM IPSUM

Върни се в “Ливърпул”