Milkoy написа:Тренер, в повечето случаи съм съгласен с мненията ти, дори когато повечето са против тях. Сега обаче не съм - за мен преувеличаваш плюенето по Клоп, вероятно от яд, че повечето хора плюли Роджърс още от първия му сезон .
Да ме е яд за това ? Ти добре ли си ? Не сравнявам Клоп с никого .Защо да го сравнявам ? Какво ме интересуват другите треньори ? Просто отбелязвам грешките му и ме яд на тези грешки . Яд ме е че Ливърпул губи срамно от некви отборченца .Яд ме е ,че Клоп изтърва целта си -топ 4 .Яд ме е че пуска играчи ,които не заслужават титулярно място . Яд ме е да гледам непрестанни центрирания .Яд ме ,че Клоп харесва уплашен вратар ,като Миньоле . Яд ме е ,че Стъридж е трайно контузен .Яд ме е че класни играчи ,като Суарес и Стърлинг вече не са в отбора . Яд ме е ,че вече 5 години ,посредствен палячо като Данчо Фифата ,"гради" играта на Ливърпул .
Ей за такива неща ме е яд ,а не за това което ти си мислиш. Какво ме интересува Брендън ? Той вече не е в клуба ,така че не искам да го коментирам или сравнявам с когото и да е било .За мен е важно сегашния треньор как работи и Ливърпул да побеждава . Брендън за мен си остава най успешния треньор за Ливърпул във ВЛ от 25 години насам . Той постигна второ място и то с много добра и резултатна игра в една голяма конкуренция ,която преди не е имало .
А сега ,как може още от януари да нямаме кой знае какви шансове за топ 4 бе ? Кога е било това ? Срам и позор.