Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
Съмнява ме да вземем Хумелс, при положение че ще вземем Матип със свободен трансфер.За вратаря съм съгласен.Трябва ни и халф(ове)(Гюндоган + Джака)), както и крило ( Моура )
Това в паунди е към 100милиона, но пък ще вземем МНОГО пари от тв-права + голямата чистка, която все ще донесе някой милион.

[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
dNelbandian написа:d1mitar написа:значи клоп не дава 38 милиона за тейшера, китайците дават 50 и вече трагедия, изпуснали сме най-класния нападател, който ни изтрелва директно в топ4...
Ти четеш ли какво пишеш? Китайците са платили сумата която Украинците са искали от нас, а именно 38 милиона паунда или 50 милиона евро, едно и също е.
Кога ще се научите да различавате двете валути. Направо 38 милиона лева го кажи и да се свършва.
Ами най-класния си е бе, я ми кажи по-класен в момента, които се продава? Кой е той? Нито Ройс, Нито Гьотце се продават. Я ми кажи по-класен на пазара.
То всеки прозорец като изпускаме по 1,2 ма класни футболисти то за 2 години щяхме да сме шампиони вече.
въпроса изобщо не беше в парите които са искали и получили, прав си за паундите и еврото
за другото честно казано не ми се спори
- blue avalanche
- Контакти:
Когато Клоп подписваше с Ливърпул всички се праскахте по гърдите и потривахте ръчички как САМ щял да си прави трансферите и НИКОЙ нямало "бръм" да му каже.
От коментарите разбирам,че някакъв Комитет му редял трансферите.
Ся,последно...Клоп има ли думата за нещо в клуба(освен да реди състава за мачовете) или е безгласна буква?
Ся,последно...Клоп има ли думата за нещо в клуба(освен да реди състава за мачовете) или е безгласна буква?
Звънни му и го питай, ще имаш информация от извора и ще може да ни просветлиш. Гледам няма и 4 месеца откакто Клоп стана мениджър и се започна да се плюе, типично по нашенски - нито това е неговия състав, нито прави подготовка, постоянни контузии на важни играчи и се бил провалил - хахаха.
Всичко, което съм видял от Клоп, включително и липсата на трансфери Януари само показва, че този човек има куража да се захване с една нелека задача - дали ще успее е прекалено рано да се съди. При всички положения назначаването му е най-хубавото нещо, което се е случвало на Ливърпул от няколко години насам, пък който иска да си хейтва.
Всичко, което съм видял от Клоп, включително и липсата на трансфери Януари само показва, че този човек има куража да се захване с една нелека задача - дали ще успее е прекалено рано да се съди. При всички положения назначаването му е най-хубавото нещо, което се е случвало на Ливърпул от няколко години насам, пък който иска да си хейтва.
blue avalanche написа:Когато Клоп подписваше с Ливърпул всички се праскахте по гърдите и потривахте ръчички как САМ щял да си прави трансферите и НИКОЙ нямало "бръм" да му каже.
-
Клоп щял да прави голяма чистка през лятото ?! Кой го казва това ? Вие ли ? Ааа доообре
Аз не мисля ,че ще има голяма чистка . Особено ако съдя по това ,което Клоп направи със шарана. Явно харесва слаби играчи .
Освен това ,където и отиде някой треньор ,никъде не е казано ,че някой ще го чака да покаже резултати ,чак когато си накупи нови 11 играча ?! Кви са тия глупости ?
Играчите ни ,не са по лоши от тия на Уотфорд или Уестя Хям ,но ония ни бият където ни хванат .И за това е виновен най вече треньора .
Трябва да затегне нещата ,да изчисти слабостите ,да наложи добър стил ..кви са тия непрестанни центиррания ?? Да пуска правилните единайсет ,да реагира адекватно по време на мач и на транасферния пазар .Ква беше тая смяна при 2-0 за Лестър бе ? Това нормално ли е ?
Как може да харесва шаран ,като Миньоле бе бах му майката аз ?!! Ми не вижда ли колко гола е допускал в предните си години ? Ми не вижда ли как пази ,откакто той е начело на Ливърпул ? Вместо да тръгне да търси нов вратар ,той му продължава договора с още 5 години ?! Ебати ташака.

Освен това ,където и отиде някой треньор ,никъде не е казано ,че някой ще го чака да покаже резултати ,чак когато си накупи нови 11 играча ?! Кви са тия глупости ?
Играчите ни ,не са по лоши от тия на Уотфорд или Уестя Хям ,но ония ни бият където ни хванат .И за това е виновен най вече треньора .
Трябва да затегне нещата ,да изчисти слабостите ,да наложи добър стил ..кви са тия непрестанни центиррания ?? Да пуска правилните единайсет ,да реагира адекватно по време на мач и на транасферния пазар .Ква беше тая смяна при 2-0 за Лестър бе ? Това нормално ли е ?
Как може да харесва шаран ,като Миньоле бе бах му майката аз ?!! Ми не вижда ли колко гола е допускал в предните си години ? Ми не вижда ли как пази ,откакто той е начело на Ливърпул ? Вместо да тръгне да търси нов вратар ,той му продължава договора с още 5 години ?! Ебати ташака.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
suareshampion написа:Клоп щял да прави голяма чистка през лятото ?! Кой го казва това ? Вие ли ? Ааа доообреАз не мисля ,че ще има голяма чистка . Особено ако съдя по това ,което Клоп направи със шарана. Явно харесва слаби играчи .
Еми Роджърс си накупи 11 слаби играча и показа завидни резултати....със същите тея играчи на Роджърс Клоп вече е на финал след 3 месеца начело на отбора - нещо което Роджърс не постигна за 3 години..
Ами общо взето са им по-добри играчите да - това един играч като е скъп не значи, че ще играе добре и обратното - и Канте и Куяте и Капу са по-добри дефанзивни халфове от нашия Лукчо(да не говорим, че са във по-добра форма)....Марез е по-добър всичките ни крила - опа извинявам се КРИЛО, защото Роджърс остави в отбора едно крило при положение, че взе нападател, на който уж най-силното му качество е играта с глава...Пайет е по-добър от Лалана и може би на едно ниво с Коутиньо и Фирмино, но със сигурност много по-постоянен в представянето си и от двамата....Игало, Дийни, Варди, Оказаки, Валенсия и Сако са по-добри от всичките ни нападатели освен Стъридж, който пък не помирисва терен....Фукс и Кресуел са поне 2 нива над Морено и в офанзивен и в дефанзивен план....така че да на повечето позиции играчите им са по-добри от нашите...а нашите са доведени от твоя мокър сън, така че като маочвете за теб са без значение и си отписал сезона, съвсем спокойно може да не се появяваш повече тук в близките месеци - бъди спокоен на никой няма да липсваш...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Не ми пука кой е взел Тейшейра. Говорехте как най-класният на пазара е Бентеке и трябва да се вземе на всяка цена . В резултат на което стана вторият ни най скъп трансфер и една от най-големите издънки играла в тоя отбор. Дишайте спокойно , идва летен трансферен прозорец, Клоп си знае работата там
-
- Контакти:
Какво толкова ще стане на този трансферен прозорец, че се очаква след него да спечелим титлата и заедно с нея ШЛ. Кой толкова ще вземем, че от там да може да атакуваме поне Топ 4, разбирам да се казва, че Клоп дотогава ще е наложил идеите и теориите си, но вместо това чакаме трансферния прозорец.
При положение, че няма да вземем нито един играч от така наречената Топ класа - защото дори такива да има на пазара, Сити/Арсенал/Челси изглеждат къде къде по-примамливи дестинации. Интересно ми е, какво чак толкова очаквате да се промени през този дългоочакван трансферен прозорец?
При положение, че няма да вземем нито един играч от така наречената Топ класа - защото дори такива да има на пазара, Сити/Арсенал/Челси изглеждат къде къде по-примамливи дестинации. Интересно ми е, какво чак толкова очаквате да се промени през този дългоочакван трансферен прозорец?
sunscres92 написа:Какво толкова ще стане на този трансферен прозорец, че се очаква след него да спечелим титлата и заедно с нея ШЛ. Кой толкова ще вземем, че от там да може да атакуваме поне Топ 4, разбирам да се казва, че Клоп дотогава ще е наложил идеите и теориите си, но вместо това чакаме трансферния прозорец.
Ще се махнат мърдите от който не стават нищо и ще се налага игра с 2-3ма нови отговарящи на изискванията на Клоп . Поне това е моята представа какво ще стане лятото
-
- Контакти:
PSvilenov написа:sunscres92 написа:Какво толкова ще стане на този трансферен прозорец, че се очаква след него да спечелим титлата и заедно с нея ШЛ. Кой толкова ще вземем, че от там да може да атакуваме поне Топ 4, разбирам да се казва, че Клоп дотогава ще е наложил идеите и теориите си, но вместо това чакаме трансферния прозорец.
Ще се махнат мърдите от който не стават нищо и ще се налага игра с 2-3ма нови отговарящи на изискванията на Клоп . Поне това е моята представа какво ще стане лятото
И след като това стане - какви са очакванията ти за новия сезон? Какво очакваш да постигне отбора?