Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

daduradam
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот daduradam » 05 фев 2016 14:43

Съмнява ме да вземем Хумелс, при положение че ще вземем Матип със свободен трансфер.За вратаря съм съгласен.Трябва ни и халф(ове)(Гюндоган + Джака)), както и крило ( Моура ) :oops: Това в паунди е към 100милиона, но пък ще вземем МНОГО пари от тв-права + голямата чистка, която все ще донесе някой милион.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

d1mitar
Контакти:

Мнениеот d1mitar » 05 фев 2016 14:46

dNelbandian написа:
d1mitar написа:значи клоп не дава 38 милиона за тейшера, китайците дават 50 и вече трагедия, изпуснали сме най-класния нападател, който ни изтрелва директно в топ4...

Ти четеш ли какво пишеш? Китайците са платили сумата която Украинците са искали от нас, а именно 38 милиона паунда или 50 милиона евро, едно и също е.
Кога ще се научите да различавате двете валути. Направо 38 милиона лева го кажи и да се свършва.
Ами най-класния си е бе, я ми кажи по-класен в момента, които се продава? Кой е той? Нито Ройс, Нито Гьотце се продават. Я ми кажи по-класен на пазара.
То всеки прозорец като изпускаме по 1,2 ма класни футболисти то за 2 години щяхме да сме шампиони вече.

въпроса изобщо не беше в парите които са искали и получили, прав си за паундите и еврото
за другото честно казано не ми се спори

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 фев 2016 16:34

Когато Клоп подписваше с Ливърпул всички се праскахте по гърдите и потривахте ръчички как САМ щял да си прави трансферите и НИКОЙ нямало "бръм" да му каже.
От коментарите разбирам,че някакъв Комитет му редял трансферите.
Ся,последно...Клоп има ли думата за нещо в клуба(освен да реди състава за мачовете) или е безгласна буква?

Потребителски аватар
mb45
Контакти:

Мнениеот mb45 » 05 фев 2016 16:47

Звънни му и го питай, ще имаш информация от извора и ще може да ни просветлиш. Гледам няма и 4 месеца откакто Клоп стана мениджър и се започна да се плюе, типично по нашенски - нито това е неговия състав, нито прави подготовка, постоянни контузии на важни играчи и се бил провалил - хахаха.
Всичко, което съм видял от Клоп, включително и липсата на трансфери Януари само показва, че този човек има куража да се захване с една нелека задача - дали ще успее е прекалено рано да се съди. При всички положения назначаването му е най-хубавото нещо, което се е случвало на Ливърпул от няколко години насам, пък който иска да си хейтва.

blue avalanche написа:Когато Клоп подписваше с Ливърпул всички се праскахте по гърдите и потривахте ръчички как САМ щял да си прави трансферите и НИКОЙ нямало "бръм" да му каже.
От коментарите разбирам,че някакъв Комитет му редял трансферите.
Ся,последно...Клоп има ли думата за нещо в клуба(освен да реди състава за мачовете) или е безгласна буква?

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 05 фев 2016 16:59

Клоп щял да прави голяма чистка през лятото ?! Кой го казва това ? Вие ли ? Ааа доообре :lol: Аз не мисля ,че ще има голяма чистка . Особено ако съдя по това ,което Клоп направи със шарана. Явно харесва слаби играчи .
Освен това ,където и отиде някой треньор ,никъде не е казано ,че някой ще го чака да покаже резултати ,чак когато си накупи нови 11 играча ?! Кви са тия глупости ?
Играчите ни ,не са по лоши от тия на Уотфорд или Уестя Хям ,но ония ни бият където ни хванат .И за това е виновен най вече треньора .
Трябва да затегне нещата ,да изчисти слабостите ,да наложи добър стил ..кви са тия непрестанни центиррания ?? Да пуска правилните единайсет ,да реагира адекватно по време на мач и на транасферния пазар .Ква беше тая смяна при 2-0 за Лестър бе ? Това нормално ли е ?
Как може да харесва шаран ,като Миньоле бе бах му майката аз ?!! Ми не вижда ли колко гола е допускал в предните си години ? Ми не вижда ли как пази ,откакто той е начело на Ливърпул ? Вместо да тръгне да търси нов вратар ,той му продължава договора с още 5 години ?! Ебати ташака.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 05 фев 2016 17:32

suareshampion написа:Клоп щял да прави голяма чистка през лятото ?! Кой го казва това ? Вие ли ? Ааа доообре :lol: Аз не мисля ,че ще има голяма чистка . Особено ако съдя по това ,което Клоп направи със шарана. Явно харесва слаби играчи .
Освен това ,където и отиде някой треньор ,никъде не е казано ,че някой ще го чака да покаже резултати ,чак когато си накупи нови 11 играча ?! Кви са тия глупости ?
Играчите ни ,не са по лоши от тия на Уотфорд или Уестя Хям ,но ония ни бият където ни хванат .И за това е виновен най вече треньора .
Трябва да затегне нещата ,да изчисти слабостите ,да наложи добър стил ..кви са тия непрестанни центиррания ?? Да пуска правилните единайсет ,да реагира адекватно по време на мач и на транасферния пазар .Ква беше тая смяна при 2-0 за Лестър бе ? Това нормално ли е ?
Как може да харесва шаран ,като Миньоле бе бах му майката аз ?!! Ми не вижда ли колко гола е допускал в предните си години ? Ми не вижда ли как пази ,откакто той е начело на Ливърпул ? Вместо да тръгне да търси нов вратар ,той му продължава договора с още 5 години ?! Ебати ташака.

Еми Роджърс си накупи 11 слаби играча и показа завидни резултати....със същите тея играчи на Роджърс Клоп вече е на финал след 3 месеца начело на отбора - нещо което Роджърс не постигна за 3 години..

Ами общо взето са им по-добри играчите да - това един играч като е скъп не значи, че ще играе добре и обратното - и Канте и Куяте и Капу са по-добри дефанзивни халфове от нашия Лукчо(да не говорим, че са във по-добра форма)....Марез е по-добър всичките ни крила - опа извинявам се КРИЛО, защото Роджърс остави в отбора едно крило при положение, че взе нападател, на който уж най-силното му качество е играта с глава...Пайет е по-добър от Лалана и може би на едно ниво с Коутиньо и Фирмино, но със сигурност много по-постоянен в представянето си и от двамата....Игало, Дийни, Варди, Оказаки, Валенсия и Сако са по-добри от всичките ни нападатели освен Стъридж, който пък не помирисва терен....Фукс и Кресуел са поне 2 нива над Морено и в офанзивен и в дефанзивен план....така че да на повечето позиции играчите им са по-добри от нашите...а нашите са доведени от твоя мокър сън, така че като маочвете за теб са без значение и си отписал сезона, съвсем спокойно може да не се появяваш повече тук в близките месеци - бъди спокоен на никой няма да липсваш...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 05 фев 2016 17:40

Не ми пука кой е взел Тейшейра. Говорехте как най-класният на пазара е Бентеке и трябва да се вземе на всяка цена . В резултат на което стана вторият ни най скъп трансфер и една от най-големите издънки играла в тоя отбор. Дишайте спокойно , идва летен трансферен прозорец, Клоп си знае работата там

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 05 фев 2016 17:49

Какво толкова ще стане на този трансферен прозорец, че се очаква след него да спечелим титлата и заедно с нея ШЛ. Кой толкова ще вземем, че от там да може да атакуваме поне Топ 4, разбирам да се казва, че Клоп дотогава ще е наложил идеите и теориите си, но вместо това чакаме трансферния прозорец.

При положение, че няма да вземем нито един играч от така наречената Топ класа - защото дори такива да има на пазара, Сити/Арсенал/Челси изглеждат къде къде по-примамливи дестинации. Интересно ми е, какво чак толкова очаквате да се промени през този дългоочакван трансферен прозорец?

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 05 фев 2016 18:02

sunscres92 написа:Какво толкова ще стане на този трансферен прозорец, че се очаква след него да спечелим титлата и заедно с нея ШЛ. Кой толкова ще вземем, че от там да може да атакуваме поне Топ 4, разбирам да се казва, че Клоп дотогава ще е наложил идеите и теориите си, но вместо това чакаме трансферния прозорец.

При положение, че няма да вземем нито един играч от така наречената Топ класа - защото дори такива да има на пазара, Сити/Арсенал/Челси изглеждат къде къде по-примамливи дестинации. Интересно ми е, какво чак толкова очаквате да се промени през този дългоочакван трансферен прозорец?

Ще се махнат мърдите от който не стават нищо и ще се налага игра с 2-3ма нови отговарящи на изискванията на Клоп . Поне това е моята представа какво ще стане лятото

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 05 фев 2016 18:04

PSvilenov написа:
sunscres92 написа:Какво толкова ще стане на този трансферен прозорец, че се очаква след него да спечелим титлата и заедно с нея ШЛ. Кой толкова ще вземем, че от там да може да атакуваме поне Топ 4, разбирам да се казва, че Клоп дотогава ще е наложил идеите и теориите си, но вместо това чакаме трансферния прозорец.

Ще се махнат мърдите от който не стават нищо и ще се налага игра с 2-3ма нови отговарящи на изискванията на Клоп . Поне това е моята представа какво ще стане лятото

И след като това стане - какви са очакванията ти за новия сезон? Какво очакваш да постигне отбора?

Върни се в “Ливърпул”