Нюкасъл - Ливърпул 06.12.2015 |18:00| 2-0 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Re: Нюкасъл - Ливърпул 06.12.2015 |18:00|

Мнениеот iliev72 » 06 дек 2015 20:51

SgtLiberty написа:Хора не можем да печелим всеки мач,и не мога да ви разбера като биехме в купом всички завикаха за шампионски титли и финали в ШЛ рано ни е още нека и другият сезон да се обиграваме да изградим отбора както трябва и следващият сезон да мислим по мащабно. И нека да спрем с тия изказвания за сумати играчи като изиграят слаб мач или направя грешка и айде да се махат и че не стават,всеки има слаби дни и мачове. И за бога даже и има хора недоволни от Клоп вече няма угодия значи щом не сте на негово място значи има защо той е треньор на Ливърпул а ние сме във форума на гонг.

Най-после някой да е на моето мнение. Щом ние сме тук , а онзи който критикуваме е мениджър на Ливърпул явно има защо. Същото важи и за играчите. И как за един мениджър трябва да сме търпеливи , а за друг не.
Много сте скарани с обективността. Бил объркал състава. Не го объркал , а просто има такива дни в които нещата не се получават. Откога взехте да я разбирате повече от тази игра от мениджъра на Ливърпул ?!
Кога ще си признаете , че сте много далеч от разбирането на играта в сравнение с кой и да било мениджър в професионалният футбол ?! Свикнете с идеята , че сте аматьори и се съмнявам , че въобще сте професионалисти в нещо.
Ако бяхте професионалисти в нещо нямаше да критикувате професионалисти в Ливърпул.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 06 дек 2015 21:10

Еми куц мач.Няма как да очакваме всеки мач да играем вдъхновено както срещу Саутхямптън. Все пак можехме да го вземем ако не беше отменен може би най-красивият гол през сезона до сега. Шкъртел обира всички "лаври" за автогола си, но това си е гол на ЛОВРЕН. Оня си го подмина като колче и шутира и топката се удари в крака на Шкъртел. С това не казвам, че Ловрен е играл слабо, само споменавам фактите. Нека сме точни в оценките!
Не съм съгласен, че нямаме шанс за топ 4! Напротив, ние сме един от сигурните отбори там. Трябва ни поне още един футболист, от който да зависим толкова, колкото от Коутиньо и Стъридж. Фирмино още не е играч с такъв статут в отбора. Сигурен съм, че след не много време Джан и Фирмино ще станат такива играчи за отбора, но засега имаме само двама такива футболисти затова трябва да се пазарува през зимата. Не сме далеч отвърха и имаме зимен прозорец. Още сме в играта и нямаме право да се отчайваме, камо ли да се оплакваме от Клоп. Моята цел си остава топ 4, макар че имаме възможност и за титлата, но скамейката ни е малко късичка все още.
Hala Madrid

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 06 дек 2015 21:13

gogovcite написа:Еми куц мач.Няма как да очакваме всеки мач да играем вдъхновено както срещу Саутхямптън. Все пак можехме да го вземем ако не беше отменен може би най-красивият гол през сезона до сега. Шкъртел обира всички "лаври" за автогола си, но това си е гол на ЛОВРЕН. Оня си го подмина като колче и шутира и топката се удари в крака на Шкъртел. С това не казвам, че Ловрен е играл слабо, само споменавам фактите. Нека сме точни в оценките!
Не съм съгласен, че нямаме шанс за топ 4! Напротив, ние сме един от сигурните отбори там. Трябва ни поне още един футболист, от който да зависим толкова, колкото от Коутиньо и Стъридж. Фирмино още не е играч с такъв статут в отбора. Сигурен съм, че след не много време Джан и Фирмино ще станат такива играчи за отбора, но засега имаме само двама такива футболисти затова трябва да се пазарува през зимата. Не сме далеч отвърха и имаме зимен прозорец. Още сме в играта и нямаме право да се отчайваме, камо ли да се оплакваме от Клоп. Моята цел си остава топ 4, макар че имаме възможност и за титлата, но скамейката ни е малко късичка все още.

ГОла си е на Шкъртел....топката въобще не трябваше да стига до Вайналдум, който беше сам на дузпата а Шкъртел на 3 метра от него играеше ганкиното....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 06 дек 2015 21:25

Gil-galad написа:
gogovcite написа:Еми куц мач.Няма как да очакваме всеки мач да играем вдъхновено както срещу Саутхямптън. Все пак можехме да го вземем ако не беше отменен може би най-красивият гол през сезона до сега. Шкъртел обира всички "лаври" за автогола си, но това си е гол на ЛОВРЕН. Оня си го подмина като колче и шутира и топката се удари в крака на Шкъртел. С това не казвам, че Ловрен е играл слабо, само споменавам фактите. Нека сме точни в оценките!

ГОла си е на Шкъртел....топката въобще не трябваше да стига до Вайналдум, който беше сам на дузпата а Шкъртел на 3 метра от него играеше ганкиното....

А Ловрен какво играеше? Дайчовото ли...?
Hala Madrid

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 06 дек 2015 21:31

gogovcite написа:
Gil-galad написа:

А Ловрен какво играеше? Дайчовото ли...?

След като топката стигна до Вайналдум - да и той не я отигра добре....но в развитието на ситуацията до този момент си играеше много добре - следеше човека, който влиза в наказателното, ако се наложи да му пресече пътя или да го затвори - факта е, че тоя пас не трябваше да стига до Вайналдум и, че Шкъртел е човека който трябваше да го пресече(Клайн също отзад бягаше добре с Перез мисля)....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

pavel-liverpool 99
Контакти:

Мнениеот pavel-liverpool 99 » 06 дек 2015 21:36

Добре, само аз ли мисля, че Бентеке не е с нищо по-добър от Анди Керъл ? Всяко отиграване с крак му е грешно, а и с глава често бърка. Отделно че заради него целия стол на отбора се изменя. Аз мисля че колкото по скоро това дърво седне на пейката, толкова по скоро Ливърпул ще започне да играе красив и ефективен футбол, без безкрайно целене по главата на великия ни таран....

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 06 дек 2015 22:06

Gil-galad написа:След като топката стигна до Вайналдум - да и той не я отигра добре....но в развитието на ситуацията до този момент си играеше много добре - следеше човека, който влиза в наказателното, ако се наложи да му пресече пътя или да го затвори - факта е, че тоя пас не трябваше да стига до Вайналдум и, че Шкъртел е човека който трябваше да го пресече(Клайн също отзад бягаше добре с Перез мисля)....

Принципно Клайн се движеше през цялото време на атаката с Вийналдум,но в последния момент Перез навлезе вдясно и той се прехвърли на него и тук стана неразбирателството и Шкъртъл не пое Вийналдум. И аз не харесвам словака,ама сега да го обвиняваме за този рикошет е малко тъпо,как се бил хвърлил и не знам си кво-хвърли се да блокира удар,както още 10 пъти на мач,сега че стана такъв рикошет,надали някой е искал.Просто има разлика м/у такъв автогол и този на Жиру вчера,който си я заби неспасяемо...

Потребителски аватар
lyubomir_v
Контакти:

Мнениеот lyubomir_v » 06 дек 2015 22:09

Всичко е така, както е. Да, Бентеке е надценен таран, и определено не подхожда за динамичен стил на игра. Много по ефективен би бил в отбори от долната половина на таблицата, играещи силов футбол и с изсипани топки. Вероятно е по-добре той да влиза като резерва и като опция при закучен мач.
Колкото и Клоп да постави отпечатъка си върху играчите, върху вдигането на духа в отбора, все пак това са играчи от доста посредствено ниво. Как е възможно някои тук да искат Клопо да играе с тях като Барцелона? Че там от години събират най-доброто, а в Ливърпул от години най-доброто се продава, а се събират вероятни таланти и недооценени резерви. Плюс "звездите" на Соутън.
Но определено е вярно, че дотук Ливърпул играе по-силно на контраатака, когато другият отбор трябва да изгражда играта и играе по-отворено. Със затворени отбори играем трудно.
В момента имаме нужда от класен разиграващ халф, от крило(а), от бекове. Т.е. половин отбор. Колко от това ще се вземе, и кога, и какво качество, това времето ще покаже.
Има и още нещо. Не забравяйте, че това е първият сезон, първите мачове въобще на Клоп във Висшата лига. Да, английските отбори боксуват в Европа, но Премиър лийг е най-оспорванот първенство. С голяма динамика, много изравнени сили, почти всички отбори разполагат с големи ресурси и накупиха много континентални и качествени играчи. Ето вижте един Нюкясъл, който е на дъното, какви играчи има - Сисоко, Сисе, Вайналдум, Сим Де Йонг и др. На Клопо ще му трябва време да се сблъска с футбола във Висшата лига, с треньорите, със съдийските отсъждания които често са доста спорни, изобщо със футбола марка ПРемиър лийг като цяло. Труден плацдарм, оцеляват най-добрите. Не си правете илюзии, ще има още загуби. Важното е да се движим напред, първо да направим серия от три поредни победи, после повече и т.н. Клоп да ги направи отбор, отбор със собствен облик и вътрешна сила.
YNWA

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 06 дек 2015 22:28

Много полезна загуба за Клоп,за да го оставят малко на мира.Единственото нещо,което може да провали този треньор са очакванията на нашите побъркани фенове.Не знам дали си е давал сметка,колко е сбъркано всичко в Ливърпул откъм очаквания.На 4ти октомври нямаме отбор,нямаме играчи ,нямаме стил,нямаме очаквания,нямаме желание да се движим на терена,нямаме треньор.Обаче на 4ти декември,където и да погледнеш в интернет има само едно-титлата,титлата,титлата.Спрете се бе,психопати,спрете се и оставете човека да работи на спокойствие,като направи 5 мача без загуба,не означава,че е длъжен да вземе и останалите 23 мача подред,просто защото вас така ви устройва най-добре!!!

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 06 дек 2015 22:35

suareshampion написа:Е как ще паднеш от тия паляци ,дето ги налива който ги хване бе Юргене ???????????? Ебати срама ,ебати чудото . Бях се ентусиазирал след разгромните победи ,но явно се вижда че тоя отбор не може да играе срещу затворени отбори . Всеки един малък отбор ще ни ебе !!
Клоп не може да измисли начина . Е аз ли да го измисля ? Нали за това го взехме ? Нали за това взима 10 млн ? Защо не започна със Стъридж ??????
Как може бе ? Два паса не можаха да си подадат днес ? Некадърници .След тоя мач намразих още повече лицето Мартин Шкъртел -Автогола.
Лукас и той незнаеше къде се намира .Фирмино кога най накрая ще разбере ,че вече не е в Германия а в Англия ? За Милнър в началото казах ,че щом 10 години не ми е направил впечатление ,значи не е нищо особено ,но целия форум ми скочихте .Ай ся пак скачайте. Целия отбор не знаеха как да спечелят мача . K.р за страничния съдия ,който отмени чист гол .

Щом и тия паляци не можахме да бием ,не виждам на къде сме тръгнали ??????? Креативните и хитри Коутиньо и Стъридж трябва дори и на патерици да са вътре на терена ,иначе жална ни майка .
Всеки един по затворен отбор ще ни ебе !!! Клоп не може да бие затворените отбори .Факт. Неуспорим факт.Болезнен факт.
Да гледа и да се учи от великата Барса ! Всеки един отбор им се затваря на тях ! Но с повече движение ,с пасове с едно докосване,с повече далечни удари ,с извеждащи пасове и с индивидуална игра ,надхитрят противника ,бият го и го унижават . Клоп да се учи от Барса !
Ебати срама .

Какво ти е виновен Клоп ... нали на терена беше отбора който искаш да виждаш . Нямаше го Лалана , нямаше го Джан . Е , без тях и Коу - толкова ... Алън изкара цял мач . В смисъл - какво е виновен Клоп , че играчите на терена не са изпълнили указанията му .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Върни се в “Ливърпул”