Gil-galad написа:Най-накрая....игра с ръка имаше със сигурност....но сякаш беше неумишлена...
Няма такъв филм в правилата

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Gil-galad написа:Най-накрая....игра с ръка имаше със сигурност....но сякаш беше неумишлена...
suareshampion написа:gogovcite написа:suareshampion написа:Без Коутиньо ще е много трудно ,явно не се е възстановил напълно от травмата. Но пък Стъридж е на пейкатаааааааааааааЗавръща се машината за голове !!!
Алън щом и днес не е на терена ,по добре да си хваща пътя още през зимата . Това е подигравка спрямо него . Джан е слаб ,но играе ..защо играе ,само Клоп може да отговори . С Джан ,Миньоле и Лалана и без Коутиньо ще е много много трудно ..
Алън е резерва на Джан и ще играе само във второстепенни мачове или когато Джан е контузен. Сега и Хендо като се върне Алън даже и в групата трудно ще влиза. Не съм съгласен с теб, че Джан е играл слабо срещу Сити.
Да ,аз това го виждам ,че е крайна резерва ,не съм сляп,но не го одобрявам . В тоя момент обаче е по добре от Джан .
Ако беше гледал мача заедно с мен ,убеден съм ,че сега щеше да си съгласен . Да не говорим и за трагичното му включване срещу Бордо. Днес очаквам да играе като типичен дефанзивен на мястото на Лукас и се надявам да се представи добре ,защото съм го гледал да играе на тоя пост при младежите на Германия и беше добре .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта