Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Gil-galad
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Gil-galad » 23 ное 2015 20:31

pzahariev написа:
Gil-galad написа:
tisho_ynwa написа:На мен поне нападатели като Икарди , Игуаин, Йоренте , Жиру никога не са ми харесвали. Много малко са типичните тарани с техника в играта си и примери са Ибра, Лева, Перси (донякъде) и Торес. Предпочитам някой като Инсиние, Нолито, Ройс, Гризман, Хесе Родригез.

Икарди пък ако можеше да е по-далече от типичен таран....та той човека е кинта и двайсе :lol: Да играе 9-ка но далеч не е типичен таран - даже повече напомня на Тевез като стил, но е малко по-мързелив от него...да не говорим, че ако се развие като хората може да задмине и нивото на Тевез....Ако Икарди и Дибала се развият както би трябвало Аржентина няма нужда да се притеснява за нападението си следващите 10-ина години поне...

Иначе от Италия - Икарди, Берарди, Инсиние и Дибала - нито един не бих върнал(Мората също но той по-влиза в категорията "таран")

Full name Mauro Emanuel Icardi Rivero
Date of birth 19 February 1993 (age 22)
Place of birth Rosario, Argentina
Height 1.81 m (5 ft 11 in)
Playing position Striker

Е не е баш "кинта и двайсе"...

Бе де да знам....аз когато го видя на камера все ми изглежда много нисък :lol:
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
pzahariev
Контакти:

Мнениеот pzahariev » 23 ное 2015 21:21

Залъгва тая телевизия долна :)
Лично на мене ми харесва като играч момчето, но не съм сигурен дали ще се развие достатъчно за да стане голям играч. По-скоро си мисля за Дибала от Юве, но там шансът е нулев да го вземем.
LOREM IPSUM

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 23 ное 2015 22:04

pzahariev написа:Залъгва тая телевизия долна :)
Лично на мене ми харесва като играч момчето, но не съм сигурен дали ще се развие достатъчно за да стане голям играч. По-скоро си мисля за Дибала от Юве, но там шансът е нулев да го вземем.

Юве го купиха това лято , така че няма как да стане.
Много искам да видя Ройс или Берарди при нас.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 23 ное 2015 22:16

На мен пък ми харесва сегашното нападение ,ярко подпомагано от атакуващия халф -Магьосник (който всъщност аз кръстих така ) . Преди да започна аз да го наричам така ,никъде по медиите и форумчетата не го наричаха така . Кръстникът ми се обади :lol:
Ако имаме здрав Стъридж ,лично на мен друг нападател не ми трябва .Който ми трябваше ,сега къса мрежите за друг отбор и вдига купа след купа . Нямам търпение да вида заедно в игра Стъридж ,Коутиньо ,Фирмино и Ибе .Както и с Бентеке . Усещам наакани фенове на конкурентите :lol:
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

vanko_stz
Контакти:

Мнениеот vanko_stz » 23 ное 2015 22:54

Имаме един доста стабилен отбор като цяло, а и сега треньор имаме. Може би имаме нужда от един дефанзивен халф и едно крило. Най се надявам да не изпуснем Коутиньо
Последна промяна от vanko_stz на 23 ное 2015 22:55, променено общо 1 път.

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 23 ное 2015 22:54

Всъщност Клоп беше казал много добре, че май единствено той в тази страна мисли че отборът се подобрява с тренировки, а не с трансфери. Иначе аз лично искам Насри - лично за мен гениален и адски класен играч - и без това изглежда ще е резерва в Сити, мисля че ще е уникална придобивка, друг въпрос че силно силно се съмнявам в това.

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 23 ное 2015 23:40

sunscres92 написа:Всъщност Клоп беше казал много добре, че май единствено той в тази страна мисли че отборът се подобрява с тренировки, а не с трансфери. Иначе аз лично искам Насри - лично за мен гениален и адски класен играч - и без това изглежда ще е резерва в Сити, мисля че ще е уникална придобивка, друг въпрос че силно силно се съмнявам в това.

Много добра идея и поглед над играта за този трансфер. Насри е постижима и евтина цел която ще ни вдигне класата , но може би няма и да проявим интерес към него . Все пак ни липсват чистите крила , а Насри на фланга изпълнява роля подобна на Коутиньо . Не мисля , че е такъв типът футболист който е нужен на отбора в момента

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 23 ное 2015 23:43

Ако ще се взима нападател ще се натиска за Берарди, Клопо му е фен.При Ингс, Ориги, Бентеке и Стъридж аз не виждам за какво ни е още един нападател, срещу Челси и Сити даже излезнахме без нападател.Не че не искам Берарди, но не виждам смисъл вече, той Клопо ги направи машинки ;)
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 28 ное 2015 13:01

Ингс контузен поне до февруари, Стъридж хронично контузен, Ориги трагичен и оставаме с един Бентеке. Няма да е толкова зле да вземем един нападател според мен.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 28 ное 2015 13:14

От всички налични нападатели, аз лично на никой не мога да разчитам. Вярно е, че Бентеке е с не лоши показатели от началото на сезона, но това не е достатъчно, поне за мен. Ингс е млад и неопитен, а отделен въпрос е, че няма да разчитаме на него поне до пролетта, Ориги е трагедия, не случайно беше обявен за най-слаб играч в Лига 1 миналата година, а Стъридж... Момчето си играе 5-10 мача на сезон и това му е лимита. Голям играч, но за жалост, направен от стъкло. За мен нов нападател през януари е задължителен, а лятото трябва да се търси още един.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”