Манчестър Сити - Ливърпул 21.11.2015 |19:30| 1-4 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Gil-galad
Контакти:

Re: Манчестър Сити - Ливърпул 21.11.2015 |19:30|

Мнениеот Gil-galad » 22 ное 2015 04:42

Love us making G Nev have to say things like "Liverpool have been absolutely fantastic" more of this Jurgen please

I think Coutinho has missed someone genuinely class to play along at times. He and Firmino look telepathic.

Klopp: "No concern. Coutinho injury is no injury, just a cramp."

Watch the Skrtel goal again. You can actually hear Joe Hart shout 'FUCKS SAKE' as they show the replays

Ахъм....
Jurgens had more wins against "top4 " sides in six weeks than brendan had in 3 yrs at lfc
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 22 ное 2015 08:27

В началото на сезона имах някои съмнения към Фирмино, гледайки играта му, но в последните мачове и конкретно вчера се представи на страхотно ниво. Много футбол има в него.
Неочаквана за мен победа със страхотна игра. Защитниците на Сити просто не знаеха какво се случва. Предоволен съм от успеха, но той трябва да бъде последван с такъв другата седмица, иначе всичката радост отива по дяволите. Ливърпул винаги се мъчи срещу по- слабите отбори и това е основният проблем на отбора дълги години наред.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 22 ное 2015 09:26

Ахъм....
Jurgens had more wins against "top4 " sides in six weeks than brendan had in 3 yrs at lfc

Изображение
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 22 ное 2015 10:12

Avrameca написа:.
Класиране в ТОП4 ще си е голям успех.

Глупости. Топ4 е 100% както казах още след назначаването му, дори Клоп да нареди дънери по терена. Никой друг отбор няма подобен мениджър. Тези, които имат качествени треньори, отдавна са преминали зенита си и играят страхливо и предпазливо или инатливо. За мен Клоп в даден момент може да нареди като нищо 12-13 поредни победи.

iliyan

Мнениеот iliyan » 22 ное 2015 10:17

Кофти е да разбереш , че си се прекарал. Просто е трябвало малко повече търпение и да не слушаш разни агенти :lol: Няма разочаровани от играта на Ловрен.
Май няма такава крещяща нужда от трансфери през януари. Ливърпул започва да се превръща в отбора който никой не иска да му гостува ;)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 22 ное 2015 11:28

iliyan написа:Кофти е да разбереш , че си се прекарал. Просто е трябвало малко повече търпение и да не слушаш разни агенти :lol: Няма разочаровани от играта на Ловрен.
Май няма такава крещяща нужда от трансфери през януари. Ливърпул започва да се превръща в отбора който никой не иска да му гостува ;)

И за тази липса на крещяша нужда от трансфери има само един виновник - КЛОПО. Когато той дойде - Ловрен, Лукас ( даже го бяхме отпратили ) , Фирминьо не играеха нищо, Морено с постоянните си грешки, Коу в ужасна форма.Сега ?
И все пак трябва да се вземе вратар, бек, вътрешен халф.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 22 ное 2015 11:33

Най накрая Фирмино влезе във форма . Цялото това забавяне се дължеше на Копа Америка. Започна много късно лятната подготовка .Момчето си е футболист и беше въпрос на време да навакса физически и да покаже на какво е способен . Знаех си ,че двамата с Коутиньо ще се разбират със затворени очи . А какво ще стане ,като се върне и уникалния Стъридж ,който също има тяхната техника на скорост ???????? Не ми се мисли . :lol: :lol: :lol: Ще има насрани защитници :lol: Аз винаги съм съжалявал за разбитото каре на Брендън ,но сега отново се появява нещо подобно . Към това трио ,ако добавим и Ибе или Бентеке ,в зависимост от противника ,нещата стават наистина много страшни .
Ибе навлиза във час и израства постоянно ,това се вижда ясно ,дори и в малкото минутки ,които е на терена . Ще стане невероятен футболист ,всъщност аз това го казах ,още като беше на 15 години . Ибе ще е по подходящ в гостуванията а Бентеке в домакинствата ,където отборчетата се затварят на Анфийлд.
В гостуванията ,Клоп залага на КОНТРААТАКАТА . Вчера играчите показаха невероятно израстване в това отношение . Бяха перфектни на контра .
Хареса ми вече и наличието на ПАС НАПРЕД . Това е нещо ,което аз искам да виждам от самото начало . Това е начина ,когато топката се подава напред ,това разкъсва,обърква и затруднява много повече отбраната ,отколкото когато топката се подава встрани или назад.
Хареса ми и наличието на пасове с ЕДНО ДОКОСВАНЕ .Също нещо ,което искам да виждам от самото начало .Но тук има още доста да се работи .
Хареса ми отново и страхотната ПРЕСА още в тяхната половина и АГРЕСИЯТА.
Хареса ми вече СПОКОЙСТВИЕТО ПРИ РАЗИГРАВАНЕ ПРЕД И В ПОЛЕТО НА ПРОТИВНИКА .
Хареса ми и ХЛАДНОКРЪВИЕТО пред гола .Въпреки ,че Фирмино пропусна още 3-4 чисти положения ,но ще започне да ги вкарва ,сигурен съм .
Играчите като цяло показаха много СМЕЛОСТ,САМОЧУСТВИЕ И НАСТРОЕНИЕ ,неща които липсваха в предни мачове .
Нещата се нареждат . Поздравявам Клоп ! Но си остава моята единствена забележка ,да пуска играчите ,които са в най добра моментна форма .
Алън е по добър халф от Джан в момента . Показа му добра игра ..по добра от тази на трагичния Джан ,но той не го пуска .Сега ще го пусне срещу Бордо и пак ще му покаже добра игра и след това пак ще е резерва .Това не одобрявам . Но пак казвам ,основните важни неща вече са налице .Ливърпул отново е СИЛА ! Просто трябва да се намери начин да се побеждава ЛЕСНО и в домакинските мачове ,където отборите предимно се затварят силно в тяхната половина,както ПОСТОЯНСТВО и нов вратар.
И накрая няма как да не отбележа и очаквано от мен добра игра на Ловрен и подобрената игра на Морено в тоя мач .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

torinor
Контакти:

Мнениеот torinor » 22 ное 2015 11:41

От две години не съм се чувствал така след мач на Ливърпул. Напих се снощи от радост и още изтрезнявам. Вече за трети път гледам мача- е*аси кефа: преса, пасчета, петички, положение след положение, безмилостна борба от всички в защита- това нашият отбор ли е? Същият който имаше 13 гола в 12 мача досега? Оказва се, че не са толкова слаби футболистите, които имаме и че няма нужда да се купуват на пожар нови през януари. И то при положение, че имаме сигурно един отбор в лазарета в момента. Наистина Клоп накара тези играчи да се раздават на 100% и да показват качества, които знаем че имат, но рядко показваха досега. В този сезон всичко е възможно, няма отбор, който да изпъква над останалите и шампионата е напълно отворен за всичко. Колкото и нелепо да звучи в момента дори и титлата не е невъзможна. Всичко зависи от това дали ще покажем постоянство и дали късмета ще е с нас. Сега обаче много работа и подготовка за мача със Суонзи, победата вчера няма да има значение, ако не си взимаме "лесните" мачове.
YNWA пичове, сега цялата седмица ще съм в приповдигнато настроение.

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 22 ное 2015 12:01

drvasko98 написа:
Avrameca написа:.
Класиране в ТОП4 ще си е голям успех.

Глупости. Топ4 е 100% както казах още след назначаването му, дори Клоп да нареди дънери по терена. Никой друг отбор няма подобен мениджър. Тези, които имат качествени треньори, отдавна са преминали зенита си и играят страхливо и предпазливо или инатливо. За мен Клоп в даден момент може да нареди като нищо 12-13 поредни победи.

Времето ще покаже , но в момента не може да отречем , че сме непостоянни.Клоп е голям мениджър но все пак играчите са тези които трябва да постигат победите.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 22 ное 2015 12:05

Не можах да гледам мача снощи и само изчетох коментарите във форума. Останах с впечатлението, че половината отбор е играл трагично - Джан, Миноле, Милнър, Лалана, Бентеке, Клайн. Естествено за Шкъртел дежурните обиди. Днес гледах мача. Ами ние ги разпапурихме!!! Не знам откъде идват тези високи претенции към играчите, които до преди месец всеки отписваше? Та ние септември вече месец бяхме отписали сезаноа! С колко трябва да бием Сити като гости, за да няма недоволни? Като прегледам негативните коментари преди мача и ги сравня с резултата, и сложим върху тях претенциите за представянето на някои играчи чак ми става смешно.
Имаме отбор, който ще допусне не повече от 2-3 загуби до края на първенството! Аз съм много радостен от представянето на отбора и се радвам, че има такава коренна промяна във всеки един играч. Имаме истински отбор и всеки дава максимума от себе си. Това е нещото, което искам да виждам, и което е причината за успеха на отбора.
Голям Клоп!
Hala Madrid

Върни се в “Ливърпул”