Най накрая Фирмино влезе във форма . Цялото това забавяне се дължеше на Копа Америка. Започна много късно лятната подготовка .Момчето си е футболист и беше въпрос на време да навакса физически и да покаже на какво е способен . Знаех си ,че двамата с Коутиньо ще се разбират със затворени очи . А какво ще стане ,като се върне и уникалния Стъридж ,който също има тяхната техника на скорост ???????? Не ми се мисли .

Ще има насрани защитници

Аз винаги съм съжалявал за разбитото каре на Брендън ,но сега отново се появява нещо подобно . Към това трио ,ако добавим и Ибе или Бентеке ,в зависимост от противника ,нещата стават наистина много страшни .
Ибе навлиза във час и израства постоянно ,това се вижда ясно ,дори и в малкото минутки ,които е на терена . Ще стане невероятен футболист ,всъщност аз това го казах ,още като беше на 15 години . Ибе ще е по подходящ в гостуванията а Бентеке в домакинствата ,където отборчетата се затварят на Анфийлд.
В гостуванията ,Клоп залага на КОНТРААТАКАТА . Вчера играчите показаха невероятно израстване в това отношение . Бяха перфектни на контра .
Хареса ми вече и наличието на ПАС НАПРЕД . Това е нещо ,което аз искам да виждам от самото начало . Това е начина ,когато топката се подава напред ,това разкъсва,обърква и затруднява много повече отбраната ,отколкото когато топката се подава встрани или назад.
Хареса ми и наличието на пасове с ЕДНО ДОКОСВАНЕ .Също нещо ,което искам да виждам от самото начало .Но тук има още доста да се работи .
Хареса ми отново и страхотната ПРЕСА още в тяхната половина и АГРЕСИЯТА.
Хареса ми вече СПОКОЙСТВИЕТО ПРИ РАЗИГРАВАНЕ ПРЕД И В ПОЛЕТО НА ПРОТИВНИКА .
Хареса ми и ХЛАДНОКРЪВИЕТО пред гола .Въпреки ,че Фирмино пропусна още 3-4 чисти положения ,но ще започне да ги вкарва ,сигурен съм .
Играчите като цяло показаха много СМЕЛОСТ,САМОЧУСТВИЕ И НАСТРОЕНИЕ ,неща които липсваха в предни мачове .
Нещата се нареждат . Поздравявам Клоп ! Но си остава моята единствена забележка ,да пуска играчите ,които са в най добра моментна форма .
Алън е по добър халф от Джан в момента . Показа му добра игра ..по добра от тази на трагичния Джан ,но той не го пуска .Сега ще го пусне срещу Бордо и пак ще му покаже добра игра и след това пак ще е резерва .Това не одобрявам . Но пак казвам ,основните важни неща вече са налице .Ливърпул отново е СИЛА ! Просто трябва да се намери начин да се побеждава ЛЕСНО и в домакинските мачове ,където отборите предимно се затварят силно в тяхната половина,както ПОСТОЯНСТВО и нов вратар.
И накрая няма как да не отбележа и очаквано от мен добра игра на Ловрен и подобрената игра на Морено в тоя мач .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.