Честито .Голяма победа .Унижение .Подигравка .

И то без Стъридж .Вкарахме 4 и изтървахме още толкова . Алонсо кво викаш ? хаха Няма да се плашите от никой момчета .Горе главите .Ливърпул се завръща !!
Коутиньо и Фирмино се сработиха вече и видяхме резултата . Винаги съм вярвал в тях .Уникално взаимодействие . Обожавам технични футболист (като мен ) .

Фирмино само трябва да оправи мерника малко .Изтърва още 4 гола ,трябваше да ги налеем тия паляци дето ни взеха титлата незаслужено,сега сме ги хванали .Фелипе е мой човек от първия си ден в Ливърпул ,невероятен футболист а е още толкова млад .
Казах ,че без Силва са слаби и видяхме .Агуеро също не беше възстановен напълно .
Ловрен супер ,както и очаквах . Шарана ме ядоса при гола ,Джан също отново с голям брак ,останалите общо взето на ниво . Дори и Лалана

въпреки ,че не вкара и не подаде . Но след такава ОГРОМНА победа ,нямаме право да критикуваме никой .
Браво Клоп .Страхотна преса,концентрация ,хладнокръвие и настроение видях днес .Браво . Излезе по дефанзивно без чист нападател ,насити халфовата линия и смачка противника на контра . Сега остава да видим ПОСТОЯНСТВО и победи над малките отбори . Очаквам още много победи с тая игра .
Брендън също трябва да се похвали ,заради добрата селекция .
Паралелно с нашия мач гледах и Ел Класико . Моя човек ,отново вкара два и беше в основата на успеха . Ако беше останал Луис щеше вече да ни е направил шампиони . Радоста ми е двойна тая вечер .Лошото е само че манафите биха с голям късмет . Жалко ,че Де Хея остана при тях . Той е в основата на победите им .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.