|ЛЕ Групова фаза|Рубин Казан - Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Gil-galad
Контакти:

Re: |ЛЕ Групова фаза|Рубин Казан - Ливърпул

Мнениеот Gil-galad » 06 ное 2015 14:35

A month ago Jordon Ibe had zero confidence. Just look at him now.

Jurgen Klopp on Jordon Ibe's potential: "It depends on Jordon! The door is wide open, of course. He's a very important player." #LFC

Klopp on Ibe: "He's showed us in training what a skilled guy he is. His speed, his one-on-one, his dribbling is really good." #LFC

Klopp on Ibe: "He has to learn so much, but the base is not so bad!" #LFC

James Pearce ‏@JamesPearceEcho 13h13 hours ago

Jordon Ibe the latest player to be transformed by Klopp. Amazing the impact the new boss has had in such a short period of time. #LFC

James Milner substituted again. Losing his influence under Jurgen Klopp - in such bad form. #LFC

Dominic King ‏@DominicKing_DM 17h17 hours ago

Whatever Mamadou Sakho has had to do this evening, he has done it with ruthless efficiency. Made every tackle count. Lovren played well, too

Mamadou Sakho vs. Rubin Kazan: 88/96 passes completed 5 clearances 100% (3/3) headers won Beast

#LFC are now 12 games unbeaten in all competitions, winning the last 3 games.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 06 ное 2015 19:02

Karsa Orlong написа:Ох, тренер, това с връщането на Стъридж вече не знам до колко е възможно ... имам чувството, че на това момче не му е писано да изиграе повече от 2-3 мача преди да се контузи отново. Дано се променят нещата за него ...

Променят ли се за него, променят се за целия отбор ! Стискаме палци и това е..
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 06 ное 2015 20:09

Karsa Orlong написа:Ох, тренер, това с връщането на Стъридж вече не знам до колко е възможно ... имам чувството, че на това момче не му е писано да изиграе повече от 2-3 мача преди да се контузи отново. Дано се променят нещата за него ...

И аз охкам като тебе ,вече колко време стана ,но вярвам ,че след толкова мъки и страдания за това момче ,господ ще му даде здраве и щастие до края на кариерата му..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 06 ное 2015 20:45

Оуен не беше толкова чуплив... Ама и не вкарваше толкова

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 07 ное 2015 18:11

wolf написа:Оуен не беше толкова чуплив... Ама и не вкарваше толкова

Едното за другото... За мен, ако приемем, че за последните 15 години сме имали само 4 топ нападателя (Оуен, Торес, Суарес и Стъридж), Оуен и Суарес са били с по-голям принос за отбора, отколкото Торес и Стъридж, въпреки убийствените показатели на последните. Айде Торес не чак толкова, но Стъридж играе 2 мача и после 20 е контузен. А има потенциала да е недостижим на върха на голмайсторите във всеки един сезон...
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 07 ное 2015 18:56

Торес наистина беше човек решаващ мачове с едно докосване. Уникално красив нападател за наблюдаване и то още от първия му мач и гол срещу Челси. Обаче това преминаване в Челси.. не мога да му го простя.

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 07 ное 2015 22:18

wolf написа:Торес наистина беше човек решаващ мачове с едно докосване. Уникално красив нападател за наблюдаване и то още от първия му мач и гол срещу Челси. Обаче това преминаване в Челси.. не мога да му го простя.

Споко, и той не може да си го прости :lol:

Върни се в “Ливърпул”