|ЛЕ Групова фаза|Ливърпул - Рубин Казан

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: |ЛЕ Групова фаза|Ливърпул - Рубин Казан

Мнениеот suareshampion » 24 окт 2015 09:36

sunscres92 написа:
suareshampion написа:
iliev72 написа: Като гледам бившите играчи достатъчно критикуват и не виждам смисъл и аз да го правя , но за да го знаете трябва да четете нещо различно Гонг.

Ами и аз имам забележка към него .Явно силно е искал да започне с победа на Анфийлд,но трябваше да помисли за по важния мач в неделя и да запази някои титуляри. Играчите ще са изморени ,според мен .
Той самия нападна ФА преди няколко дни ,за това че Роситър е играл 3 мача за няма и една седмица и за това се е контузил а в същото време ще пусне горе долу едни и същи играчи в 3 мача за една седмица ?!
Иначе ,правилно извади Коутиньо за да го запази по свеж за неделя и правилно извади Алън заради картона му ,предвид строгия съдия .

И кое му е чак толкова важното на мача в Неделя - за мен пък беше прав с пускането на титулярите вчера, ако не друго показа, че Ливърпул ще се бори за трофея в ЛЕ - което лично за мен е голям плюс, защото поне аз бих оценил дори финалът в този турнир по-високо от Топ 4.Съвсем друг е въпроса, че от тази изключително елементарна група трябва да се излезе 1-ви, дори и ако играем с резервите. Но честно казано, предпочитам да се борим за спечелването на ЛЕ, което за мен е и по-реалистичното пред това да атакуваме Топ 4 - борба която най-вероятно ще загубим, а дори и да спечелим ми е много интересно, какво по-точно ще прави този отбор в ШЛ - според мен в близките1-2 години отборът няма да е готов за ШЛ - и ще е много по-добре да се съсредоточим върху ЛЕ.

Аз съм убеден ,че Клоп ще иска първо да се докаже във ВЛ и след това ще гони успехи в Европа . Поне аз така щях да постъпя . Този клуб няма титла от 25 години и приоритет за всеки един треньор на тоя отбор ,трябва да е титлата в Англия ,защото одтавна станахме за смях пред целия свят.
В момента тоя отбор няма сили и потенциал да спечели ЛЕ ,ся няма кво да се лъжем . Освен това няма класна пейка за ротация за мачове четвъртък -неделя ,с която да се спечели ЛЕ и едновремено да се представя силно и във ВЛ.
Той ще опита ,както виждам ,но не мисля че ще успее .Моя съвет е да се концентрира и да хвърли всички сили за ВЛ. Ако продължава да пуска един и същи състав във всеки мач ,контузиите ще ни настигнат рано или късно .
Иначе да ,групата на пръв поглед изглеждаше лесна ,но Ливърпул си я направи трудна . Ливърпул играе лошо в Европа от 7-8 години .
Може да се излезе от тая група ,но трябва да се върне големия Дани Стъридж ,иначе няма да станат нещата . Без него Ливърпул е ялов .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Re: |ЛЕ Групова фаза|Ливърпул - Рубин Казан

Мнениеот suareshampion » 24 окт 2015 09:43

Der Führer написа:
dNelbandian написа:
Der Führer написа:Сако , Милнър и Морено ... тук положението е по-сложно . Те играят много стабилно , спор няма . Но някак не се вписват в общата схема по една или друга причина . При Клоп централните защитници участват много активно и в разиграването и в изнасянето на топката. В това отношение Сако бе много бе пасивен , но много силен в позиционирането. Ловрен ще трябва да го видя при Клоп , но вероятността той и Сако също да бъдат продадени. .

Момче, тебе не те знам кой отбор си гледал или си си бъркал в носа 90 минути.
Сако не само, че е най-стабилното звено в отбора заедно с Джан, но е един от най-активните играчи на терена, участвайки почти във всяка атака. Пасовете почти винаги са напред и изострят атаката, но също са и мнго точни.
По-безумно мнение не бях чел доскоро. Като изключа двамата редовни.

Ами намери си мача на запис и го гледай пак , момченце ... Или пък потърси статистики от мача за да видиш колко пъти е играл с топката Сако . Никъде не съм казал , че Сако не е стабилен , напротив . Но специално срещу Рубин само 2 или 3 пъти премина центъра с топка в краката . Да почти всичките му пасове бяха напред , предвид факта че зад него беше само Миньоле . И почти всичките бяха адресирани до най-близкостоящия му съотборник . Много е далеч от това което Суботич показваше в Дормунд при Клоп . А да го сравнявам с Хумелс ще е безкрайно несериозно и обида за немеца .

Сако е звяр ! Сако е един от мойте хора в тоя отбор . Сако има още какво да изчиства от играта си ,но специално за мача срещу Рубин той беше изумителен ! Пасовете му не бяха адресирани винаги до най близкия съотборник ,ще ти купя очила .Мисля ,че ти си човека ,който трябва да гледа още веднъж или два пъти мача на запис и да спре да ми хвали чужди играчи за сметка на играчи на Ливърпул във форума на Ливърпул . От Бургас си и за това би трябвало да имаш моето уважение ,но препоръчвам да намалиш коментарите .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Върни се в “Ливърпул”