sunscres92 написа:suareshampion написа:iliev72 написа: Като гледам бившите играчи достатъчно критикуват и не виждам смисъл и аз да го правя , но за да го знаете трябва да четете нещо различно Гонг.
Ами и аз имам забележка към него .Явно силно е искал да започне с победа на Анфийлд,но трябваше да помисли за по важния мач в неделя и да запази някои титуляри. Играчите ще са изморени ,според мен .
Той самия нападна ФА преди няколко дни ,за това че Роситър е играл 3 мача за няма и една седмица и за това се е контузил а в същото време ще пусне горе долу едни и същи играчи в 3 мача за една седмица ?!
Иначе ,правилно извади Коутиньо за да го запази по свеж за неделя и правилно извади Алън заради картона му ,предвид строгия съдия .
И кое му е чак толкова важното на мача в Неделя - за мен пък беше прав с пускането на титулярите вчера, ако не друго показа, че Ливърпул ще се бори за трофея в ЛЕ - което лично за мен е голям плюс, защото поне аз бих оценил дори финалът в този турнир по-високо от Топ 4.Съвсем друг е въпроса, че от тази изключително елементарна група трябва да се излезе 1-ви, дори и ако играем с резервите. Но честно казано, предпочитам да се борим за спечелването на ЛЕ, което за мен е и по-реалистичното пред това да атакуваме Топ 4 - борба която най-вероятно ще загубим, а дори и да спечелим ми е много интересно, какво по-точно ще прави този отбор в ШЛ - според мен в близките1-2 години отборът няма да е готов за ШЛ - и ще е много по-добре да се съсредоточим върху ЛЕ.
Аз съм убеден ,че Клоп ще иска първо да се докаже във ВЛ и след това ще гони успехи в Европа . Поне аз така щях да постъпя . Този клуб няма титла от 25 години и приоритет за всеки един треньор на тоя отбор ,трябва да е титлата в Англия ,защото одтавна станахме за смях пред целия свят.
В момента тоя отбор няма сили и потенциал да спечели ЛЕ ,ся няма кво да се лъжем . Освен това няма класна пейка за ротация за мачове четвъртък -неделя ,с която да се спечели ЛЕ и едновремено да се представя силно и във ВЛ.
Той ще опита ,както виждам ,но не мисля че ще успее .Моя съвет е да се концентрира и да хвърли всички сили за ВЛ. Ако продължава да пуска един и същи състав във всеки мач ,контузиите ще ни настигнат рано или късно .
Иначе да ,групата на пръв поглед изглеждаше лесна ,но Ливърпул си я направи трудна . Ливърпул играе лошо в Европа от 7-8 години .
Може да се излезе от тая група ,но трябва да се върне големия Дани Стъридж ,иначе няма да станат нещата . Без него Ливърпул е ялов .