Манчестър Юнайтед - Ливърпул|12.09.2015|19:30|
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- lyubomir_v
- Контакти:
Re: Манчестър Юнайтед - Ливърпул|12.09.2015|19:30|
Не е имало по-лоши дни за феновете на Великия Ливърпул от днешните. Управляван от неадекватни собственици, воден от абсолютен Идиот. Всеки сезон продава най-силния си играч. Трансферната политика е безумна и смехотворна - продаваш звезди, купуваш резерви, и все пак харчиш по 100 млн. всяко лято. Предаде и изгони най-харизматичния си футболист за последните 20 години. Няма такъв отбор. Няма такова унижение на най-преданите фенове. Тотално затъмнение. There is no hope for us
- MASTER_COOL
- Контакти:
Не искам да ви се бъркам, но според мен футболисти си имате в момента. 

[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
- sinqkrepost1914
- Контакти:
MASTER_COOL написа:Не искам да ви се бъркам, но според мен футболисти си имате в момента.
Футболисти-да, треньор-НЕ !
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
-
- Контакти:
dNelbandian написа:Най-голямата калъфка БР, за пореден път го доказа. За 4 години 1 важен спечелен мач няма един бе. Прекалено много ли искаме? Уволнение бе, как може да го чакат толкова време. Като дойде Клоп или Анчелоти нещата ще тръгнат нагоре. Разполагаме с играчи, който да се борят за титлата, но калъфката си е калъфка, нито може да ги мотивира, нито нищо.
Така... Къде са тези играчи? Бентеке ли е за титлите? Шкъртел? Може би Миньоле и Ловрен? Играчите на другите топ тимове разполагат с класа, нещо което вие нямате. Треньорът може и да е слаб, но когато има футболисти е друго. Пелегрини къв треньор е? Какво е постигнал? Но има класата и ето го и резултатът.
Ако не бяхте продавали Суарес и Стърлинг. Ако Стъридж не се бе контузвал, тогава щяхте да имате отбор за топ 4 със сигурност.

Искам Анчелоти.Сигурен съм, че първите хора, които ще си вземе ще са централни защитници.То с тия трагедии...според мен само прави услуга на Сако като не го пуска.
Иначе гледам много критика към Бентеке се е изляла, ами освен, че не пресираше достатъчно, което може и да е тактическо указание аз друго в неговата игра лошо не видях.Едни изсипани топки, които няма към кого да свали, всичко около него в екипи на Манчестър...какво да я прави, да я глътне и да чака останалите ? Няма как.А иначе за пълната неадекватност на състава споменах още в началото, то просто няма как.Ингс и Фирмака по крилата...пак Ловрен, пак Гомез..
П.С : Не знам колко са съгласни с мен, но аз поне от Ингс видях желание, има агресия в него, според мен ако му се дава повече шанс ( не като ляв бек или вратар ) може и да му потръгне.
Иначе гледам много критика към Бентеке се е изляла, ами освен, че не пресираше достатъчно, което може и да е тактическо указание аз друго в неговата игра лошо не видях.Едни изсипани топки, които няма към кого да свали, всичко около него в екипи на Манчестър...какво да я прави, да я глътне и да чака останалите ? Няма как.А иначе за пълната неадекватност на състава споменах още в началото, то просто няма как.Ингс и Фирмака по крилата...пак Ловрен, пак Гомез..
П.С : Не знам колко са съгласни с мен, но аз поне от Ингс видях желание, има агресия в него, според мен ако му се дава повече шанс ( не като ляв бек или вратар ) може и да му потръгне.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
- MASTER_COOL
- Контакти:
daduradam написа:....Иначе гледам много критика към Бентеке се е изляла....
Дайте ни го, ако не ви харесва

-
- Контакти:
Какво да направи Бентеке вече 5 мача? Колкото топки за завършване е получил? И въпреки това ни измъкна 1 мач + аз не съм видял да изгуби висока топка към него.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Много избързвате ми се струва :
------------------Миньоле----------------
-Джан----Шкъртел-----Сако---Гомес-
---------------Хендърсън----------------
-----Милнър----------------Фирминьо-
----------------Коутиньо-----------------
-------Стъридж-------Бентеке----------
Какво му е на този състав
Как може да не виждате къде е проблема ?
(Ако слушате "неутралният" наистина може да си помислите, че имате слаби футболисти)
Какво му е на този състав

(Ако слушате "неутралният" наистина може да си помислите, че имате слаби футболисти)
-
- Контакти:
MASTER_COOL написа:Много избързвате ми се струва :
Какво му е на този състав![]()
Добре бе човек. Знам, че ме мразиш, но сравни избраниците на Роджърс с тези на Сити и Арсенал. Къде виждаш класа в този отбор на Ливърпул? Защо толкова години подред завършват между пето и седмо място? Изключение бе сезон 2013/2014, когато наистина радваха с красив футбол, но имаха и нужната класа отпред. Имат нелоши футболисти в лицето на Коу, Фира и Стъридж, но това не е достатъчно за титла, а дори и за топ 4 при тази конкуренция. Стига се прави на много умен.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Изобщо не те мразя, забавлявам се с теб
Какво си тръгнал да сравняваш Пуул със Сити. Сити в момента са много пред другите.
След това като футболисти е Челси, но и там проблема също е в треньорската философия и очаквам да изгърмят през този сезон.
Юнайтед, Ливърпул и Арсенал са на едно ниво. Абсолютно равностойни отбори.

Какво си тръгнал да сравняваш Пуул със Сити. Сити в момента са много пред другите.
След това като футболисти е Челси, но и там проблема също е в треньорската философия и очаквам да изгърмят през този сезон.
Юнайтед, Ливърпул и Арсенал са на едно ниво. Абсолютно равностойни отбори.