И аз искам всяка вечер Памела Андерсън да ми прави тутуртука , но няма.
И аз искам да се возя на Mercedes SLS AMG Electric Drive , но няма.
И аз искам всеки мач да го гледам на 80' плазма , но няма.
Продължавай да искаш , но засега мениджър на Ливърпул си е БР.
Обща тема за LFC
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Обща тема за LFC
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
-
Чичо ,отбора няма как да изглежда като през 80те ,по простата причина ,че сега имаш много по голяма конкуренция . Моделчето ни е след това на цели 5 отбора .Роджърс обаче ги пребори и не му стигнаха само 2 точици за да му се вдигне паметник на Анфийлд . Никой друг треньор на Ливърпул не е постигал подобно постижение във ВЛ от 25 години насам и алчните и безамбициозни янки точно заради това го оставиха начело .
Аз по грозна и безидейна игра от тази при Далглиш във втория му период начело на Ливърпул не съм виждал ,но пък вие я харесвахте нали ? Харесвахте и 8то място ,което постигна ,както и слабите играчи ,които доведе ,нали чичо ? А така. Това автоматично противоречи с твоите смехории ,които си написал по горе .Това автоматично и те прави ''лузър" и ти забранява да имаш каквито и да е било претенции към треньора ,който е постигнал най доброто класиране в последните 25 години и то с уникална игра и много подобрени рекорди.
Дори и след спечелената купичка при Далглиш ,всички продължиха да ни наричат лузъри ,защото ясно виждаха как големите отбори си обиграваха резервите в тоя турнир и ясно видяха смешния ,измъчен и късметлийски начин ,по който се спечели тая купичка ,която тежи точно колкото твоето мозъче .
Аз обаче не се имам за лузър ,защото признавам само и единствено първото място ! За мен второто място и равния мач са провал . Така съм и като футболист ,и като треньор и в живота . А и в много други спортове . Но в същото време съм реалист и виждам трансферната политика на първите 6 отбора във ВЛ.
Обвинявам Роджърс за класирането през последния сезон ,но и прекрасно знам многото фактори ,които му попречиха да постигне различно класиране .Фактори за които той няма вина .Вината му беше лошата селекция ,но пък там също имам обяснение . Той първо поиска класни играчи ,които не му бяха осигурени по една или друга причина .Оттам нататък ,след липса на достатъчно класа ,беше ясен слабия сезон . Но тоя прозорец той се поправи и направи по добра селекция ,въпреки ,че имам пак леки забележки .
Добре знам възможностите му и за това твърдо стоя зад него .Още една причина ,заради която стоя зад него е факта ,че по класен треньор в Ливърпул няма да дойде ,докато алчните и безамбициозни янки са начело . Най много да дойде някой под неговото ниво ,подобен на Далглиш . Брендън е млад ,разбира се ,че има още накъде да се учи и развива ,но на тоя етап той е един добър вариант за Ливърпул ,особено като погледнем трансферната политика(моделчето) .Няма как с тая политика да дойде по класен треньор ,това се опитвам да ви набия в главите вече 4та година ,но вие грам не възприемате и продължавате да си фантазирате ,мечтаете и излагате.
Аз по грозна и безидейна игра от тази при Далглиш във втория му период начело на Ливърпул не съм виждал ,но пък вие я харесвахте нали ? Харесвахте и 8то място ,което постигна ,както и слабите играчи ,които доведе ,нали чичо ? А така. Това автоматично противоречи с твоите смехории ,които си написал по горе .Това автоматично и те прави ''лузър" и ти забранява да имаш каквито и да е било претенции към треньора ,който е постигнал най доброто класиране в последните 25 години и то с уникална игра и много подобрени рекорди.
Дори и след спечелената купичка при Далглиш ,всички продължиха да ни наричат лузъри ,защото ясно виждаха как големите отбори си обиграваха резервите в тоя турнир и ясно видяха смешния ,измъчен и късметлийски начин ,по който се спечели тая купичка ,която тежи точно колкото твоето мозъче .
Аз обаче не се имам за лузър ,защото признавам само и единствено първото място ! За мен второто място и равния мач са провал . Така съм и като футболист ,и като треньор и в живота . А и в много други спортове . Но в същото време съм реалист и виждам трансферната политика на първите 6 отбора във ВЛ.
Обвинявам Роджърс за класирането през последния сезон ,но и прекрасно знам многото фактори ,които му попречиха да постигне различно класиране .Фактори за които той няма вина .Вината му беше лошата селекция ,но пък там също имам обяснение . Той първо поиска класни играчи ,които не му бяха осигурени по една или друга причина .Оттам нататък ,след липса на достатъчно класа ,беше ясен слабия сезон . Но тоя прозорец той се поправи и направи по добра селекция ,въпреки ,че имам пак леки забележки .
Добре знам възможностите му и за това твърдо стоя зад него .Още една причина ,заради която стоя зад него е факта ,че по класен треньор в Ливърпул няма да дойде ,докато алчните и безамбициозни янки са начело . Най много да дойде някой под неговото ниво ,подобен на Далглиш . Брендън е млад ,разбира се ,че има още накъде да се учи и развива ,но на тоя етап той е един добър вариант за Ливърпул ,особено като погледнем трансферната политика(моделчето) .Няма как с тая политика да дойде по класен треньор ,това се опитвам да ви набия в главите вече 4та година ,но вие грам не възприемате и продължавате да си фантазирате ,мечтаете и излагате.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
chakalat написа:Значи появяваш се отнякъде си, определяш какво значи думата "фен", решаваш кой е истински фен на базата на някакво твое виждане и решаваш че истинските фенове сте 2-3 човека а всички останали са някакви псевдо-въздухари.Забавно разсъждение и рискуваш да влезнеш в групата на забавните форумни членове.Щом те утроива как изглежда отбора, къде се намира в класирането, как бива унижаван от средняци, как се мъчи срещу новаци и изпадащи и как разчита на късмет и съдииска помощ да вземе няоя точка и ако смяташ че това е типично за фен на Ливърпул проблема си е твой - имаш право на мнение а останалите имаме право да ти се смеем и подиграваме както го правим с останалите с разсъждения сходни на твоите.Лично аз много бих се притеснил ако мисленето ми съвпадне с мисленето на други 2-ма души във форума.Случи ли се това веднага ще отида на психиатър !
Когато има очевидна причина отбора да не е там където трябва всеки истински фен е нормално да иска причината да бъде отстранена.Примиряването с класиране в средата на таблицата и липсата на успехи е типична за фенове на срядняшки отбори а дори и те не биха търпели отбора им да играе по начина по който играем ние.Но все пак имате право да мислите както си искате, факта че сте едва няколко човека, част от които са добре познати дори на феновете на другите отбори и имената им се изполват за нарицателни за неособено приятни неща би трябвало да ви смущава и да ви накара да се замислите дали разсъжденията ви не са грешни."Лузър" го използват феновете на други отбор към наши фенове които са се примирили и свикнали с мисълта че ще сме в средата на таблицата с грозна игра и без трофей.Аз поне както и по-голяма част от хората тук а и навсякъде по света не спадам към тази категория и искам да видя отбора си отново да изглежда така както изглеждаше 80-те години и искам всяка причина това да не става да бъде отстранена колкото се може по-бързо.В случая номер едно причина се казва Роджърс ! Ако след елеминирането на мижитурката (което наближава) се установи друга причина която пречи на отбора ще искам да се отстрани и тя без значение как се казва.
Значението на думата "фен" може да я видиш от който и да е тълковен речник, напр. първият който ми излиза от google http://talkoven.onlinerechnik.com/duma/ ... 0%B5%D0%BD. Пак казвам, изключително неудобно ми я да я разяснявам на човек който е над шест годишен, защото обикновенно до тази възраст децата питат, какво значи една дума. Може би има проблем и разбирането, че "фен" се свързва с "обичам" някой/нещо, а не с "мразя".
Четейки мислите ти, разбирам че в главата ти има 2 вида привърженици на Ливърпул. Тези които подкрепят отбора ни по принцип както и в момента и тези които го подкрепят само когато е на първо място и печели всяко състезание в което участва и да недоволства, когато не е така. Вторият вид в този форум е мнозинство, затова може да се присмива на първият, да осмива треньора, собствениците и футболистите ни, тъй като очевидно не сме на първо място и от 25г. не сме били. В този ред по тях трябва се сипе жупел наред, да се сменят всички и така докато не станем шампиони. По тази логика след като има 20 отбора в лигата, а само един е шампион за тебе истинският доволен фен в момента е този на Челси а останалите трябва да недоволстват, да искат смени, да протестират и т.н., тоест да хейтят.
Позволи ми, да кажа мнението си за отбора ни. Сигурен съм, че няма да го приемеш и няма да ти хареса. Дано поне те накара да разбереш, че хора с различна от твоята гледна точка може да са фенове на Ливърпул, за какъвто и ти се определяш. От дъното през 2010г. при управление на Ходжън със смяната на собственоста с Фенуей спорт, тръгнахме нагоре. Да с малки крачки, да по-бавно отколкото искаме, но нагоре. Може би някои биха предпочели да ни бяха взели араби или руски милиардер и да излеят торбите с парите. Сигурно вече щяхме да имаме няколко титли и chakalat щеше да е по-малко нервен, но не би. Взеха ни американци, които се опитват да направят отбора ни самоиздържащ се, подобно на Арсенал, Юнайтед, Барса или Реал(макар при испанските отбори, бирата е друга). Идеята им е спортните успехи ще дойдат, като следствие не на свръхинвестиции, а с организация, надграждане над вече постигнатото и без изхвърляния. Лично аз съм раздвоен, от една страна не бих желал любимият ми отбор да е играчка за свъхбогаташи и жертва на капризите им, от друга подобно на вас искам да не ни напускат най-добрите футболисти, да привличаме звезди и да постигаме успехи. Но пък съм сигурен, че отбора ни в момента струва повече и има по-верни фенове от милиардерите Сити или ПСЖ. Вече два сезона даваме 100+ милиона за трасфери, инвестираме в бъдещи "звезди", започнахме разширението на стадиона. Затова и съм зареден с търпение, защото виждам добри неща да се случват при нас, но при тази финансова политика ми е ясно, че няма да станем шампиони тази година, сигурно и следващата. Първата стъпка е връщане и утвъждаване в ТОП4. Защото ние в момента догонваме четири отбора, които са пред нас и е невероятно да ги изпреварим всичките за един сезон. Както почти стана 2013.
За съжаление, може би Роджърс няма да е човека който да ни изведе до там. От стила който изповядваше и беше най-красивият футбол, който въобще съм виждал да играем в момента е останало много малко. Явно е, че са му дали жълт картон и го притискат за резултати, затова отстъпи и изневерява на себе си- налага защитна игра. Което не го умее особенно. Ако играем грозно и бием имаме имаме извинение- целта оправдава средствата. Ако играем красиво и паднем- имали сме малшанс. Но ако паднем с грозна и слаба игра- сме за подигравки. Аз съм сигурен, че в момента имаме футболисти за минимум топ3. Ако не Роджърс промяна, в стила ни и не почнем да излизаме по-нападателно и с програмата дето имаме, сигурно ще бъдем извън топ4 по Коледа, което значи довиждане за него. И chakalat ще е щастлив.
А, аз няма да съм щастлив, защото това означава отбора ми да пада. Не обичам да губим- след мача с Уест Хям бях като болен два дни и приятелите ме питаха какво ми има, защото паднахме и то грозно. Та затова си мисля, че съм фен на Ливърпул, все пак, за chakalat не съм сигурен.
-
- Контакти:
Футболисти за Топ 3 може и да имаме, но за Бундеслигата или Ла Лига - Арсенал/Челси/Сити имат по-силни състави, а с Юнайтед сме долу горе равни. Но по принцип си прав, отборът има качества, друг въпрос докъде ще стигнем с тях.
Може би в мо
Може би в момента да имат по-силни състави, но нашите умишлено са вземани млади, повечето са под 25г.,за да се развиват. Идеята е в края на сезона и следващият да имаме по-силен отбор. Естествено няма как всички да го направят и да се окажат неостатъчно класни, но това е риска на подобна стратегия.
sunscres92 написа:Футболисти за Топ 3 може и да имаме, но за Бундеслигата или Ла Лига - Арсенал/Челси/Сити имат по-силни състави, а с Юнайтед сме долу горе равни. Но по принцип си прав, отборът има качества, друг въпрос докъде ще стигнем с тях.
Може би в момента да имат по-силни състави, но нашите умишлено са вземани млади, повечето са под 25г.,за да се развиват. Идеята е в края на сезона и следващият да имаме по-силен отбор. Естествено няма как всички да го направят и да се окажат неостатъчно класни, но това е риска на подобна стратегия.
-
- Контакти:
torinor написа:Може би в моsunscres92 написа:Футболисти за Топ 3 може и да имаме, но за Бундеслигата или Ла Лига - Арсенал/Челси/Сити имат по-силни състави, а с Юнайтед сме долу горе равни. Но по принцип си прав, отборът има качества, друг въпрос докъде ще стигнем с тях.
Това е много добре, но противниците правят същото - и дори по-лошо купуват млади и далеч по-завършени играчи. Стърлинг и Де Бройне са най-явния пример.
torinor написа:Значението на думата "фен" може да я видиш от който и да е тълковен речник, напр. първият който ми излиза от google http://talkoven.onlinerechnik.com/duma/ ... 0%B5%D0%BD. Пак казвам, изключително неудобно ми я да я разяснявам на човек който е над шест годишен, защото обикновенно до тази възраст децата питат, какво значи една дума. Може би има проблем и разбирането, че "фен" се свързва с "обичам" някой/нещо, а не с "мразя".
Четейки мислите ти, разбирам че в главата ти има 2 вида привърженици на Ливърпул. Тези които подкрепят отбора ни по принцип както и в момента и тези които го подкрепят само когато е на първо място и печели всяко състезание в което участва и да недоволства, когато не е така. Вторият вид в този форум е мнозинство, затова може да се присмива на първият, да осмива треньора, собствениците и футболистите ни, тъй като очевидно не сме на първо място и от 25г. не сме били. В този ред по тях трябва се сипе жупел наред, да се сменят всички и така докато не станем шампиони. По тази логика след като има 20 отбора в лигата, а само един е шампион за тебе истинският доволен фен в момента е този на Челси а останалите трябва да недоволстват, да искат смени, да протестират и т.н., тоест да хейтят.
Позволи ми, да кажа мнението си за отбора ни. Сигурен съм, че няма да го приемеш и няма да ти хареса. Дано поне те накара да разбереш, че хора с различна от твоята гледна точка може да са фенове на Ливърпул, за какъвто и ти се определяш. От дъното през 2010г. при управление на Ходжън със смяната на собственоста с Фенуей спорт, тръгнахме нагоре. Да с малки крачки, да по-бавно отколкото искаме, но нагоре. Може би някои биха предпочели да ни бяха взели араби или руски милиардер и да излеят торбите с парите. Сигурно вече щяхме да имаме няколко титли и chakalat щеше да е по-малко нервен, но не би. Взеха ни американци, които се опитват да направят отбора ни самоиздържащ се, подобно на Арсенал, Юнайтед, Барса или Реал(макар при испанските отбори, бирата е друга). Идеята им е спортните успехи ще дойдат, като следствие не на свръхинвестиции, а с организация, надграждане над вече постигнатото и без изхвърляния. Лично аз съм раздвоен, от една страна не бих желал любимият ми отбор да е играчка за свъхбогаташи и жертва на капризите им, от друга подобно на вас искам да не ни напускат най-добрите футболисти, да привличаме звезди и да постигаме успехи. Но пък съм сигурен, че отбора ни в момента струва повече и има по-верни фенове от милиардерите Сити или ПСЖ. Вече два сезона даваме 100+ милиона за трасфери, инвестираме в бъдещи "звезди", започнахме разширението на стадиона. Затова и съм зареден с търпение, защото виждам добри неща да се случват при нас, но при тази финансова политика ми е ясно, че няма да станем шампиони тази година, сигурно и следващата. Първата стъпка е връщане и утвъждаване в ТОП4. Защото ние в момента догонваме четири отбора, които са пред нас и е невероятно да ги изпреварим всичките за един сезон. Както почти стана 2013.
За съжаление, може би Роджърс няма да е човека който да ни изведе до там. От стила който изповядваше и беше най-красивият футбол, който въобще съм виждал да играем в момента е останало много малко. Явно е, че са му дали жълт картон и го притискат за резултати, затова отстъпи и изневерява на себе си- налага защитна игра. Което не го умее особенно. Ако играем грозно и бием имаме имаме извинение- целта оправдава средствата. Ако играем красиво и паднем- имали сме малшанс. Но ако паднем с грозна и слаба игра- сме за подигравки. Аз съм сигурен, че в момента имаме футболисти за минимум топ3. Ако не Роджърс промяна, в стила ни и не почнем да излизаме по-нападателно и с програмата дето имаме, сигурно ще бъдем извън топ4 по Коледа, което значи довиждане за него. И chakalat ще е щастлив.
А, аз няма да съм щастлив, защото това означава отбора ми да пада. Не обичам да губим- след мача с Уест Хям бях като болен два дни и приятелите ме питаха какво ми има, защото паднахме и то грозно. Та затова си мисля, че съм фен на Ливърпул, все пак, за chakalat не съм сигурен.
Ставате двама които имате нужда от тълковен речник и wikipedia за да си обясните какво означава дума която е позната на деца в детската градина.Ако ти е бил нужен тълковен речник за да избереш как ще подкрепяш отбора, изкренно те съжалявам.Ако си мислиш че това че си прочел някакъв тълковен речник в интернет написан от някой си и си решил че това е правилното значение на думата "фен" това не означава че е правилно.Аз подкряпям отбора(държа да отбележа -отбора а не мениджъра и ръководството защото те са променливи а отбора е константа) от времена когато беше истински гигант и го подкрепям до ден днешен въпреки че не е това което беше когато започнах да симпатизирам на Ливърпул.Това обаче не ми пречи да не симпатизирам на мениджъри,футболисти и собственици а ако си забелязал не пречи на нито един фен по земята.Логично е когато един менджър или футболист докаже че не е за този отбор да имам желание да напусне.Сляпата подкрепа към футболисти и мениджъри които не постигат нужното не те прави фен нито пък по-добър фен от мен.Аз искам отбора да не изглежда като банда събрани селяндури 10 минути преди мача и основен виновник за това е Роджърс.Желанието ми е напълно нормално и логично за разлика от твоето.От която гледна точка и да погледнеш аз съм над теб и останалта комична двойка която се бие в гърдите колко големи фенове са по ред причини - не се нуждая от съмнителни тълковни речници за да знам значението на елементарна дума, не се примирявам с играта,класирането на отбора и не искам да ми се подиграват фенове на отбори от средата на таблицата че си оправят головата разлика с нас, не ме интересува името на мениджъра ни стига да виждам че отбора прогресира, подобрява играта си и поне се приближава към успехите от миналото си и тнт.
Всички които толкова много преписвате заслугите само на Роджърс за силния сезон отказвате да приемете че Кени има немалка заслуга за този сезон а една част от тази групичка дори си позволява да обижда и обвинява за сегашното ни състояние легенда на отбора,Той беше човека който започна да налага стила от "успешния" сезон на Роджърс и футболистите на терена от времето на Кени всеки мач бяха поне 9.
И грешиш кога ще съм доволен - аз ще съм доволен когато отбора се завърне и затвърди в топ 4, ще имам причина отново да мисля че титлата ще се върне на Анфийлд и не ми пука как ще е името на мениджъра който постигне - за мен няма абсолютно никакво значение дали ще е Роджърс или някой друг.На дадения момент с Роджърс е мъка да гледаш отбора и ще съм доволен ако го махнат за да имаме шансове сезона ни да не е като миналия.
ПС: психошампиончето събра смелост да се появи че и пак се опитва да разсъждава.Ако ще изчезваш така след всеки срам с Роджърс ще те виждаме доста рядко.И не си прави труда да правиш дълги обръщения към мен, стигат ми един-два реда за да си припомня какво същество вилнее из форума и да ми стане хем смешно хем жал.
suareshampion написа:Чичо ,отбора няма как да изглежда като през 80те ,по простата причина ,че сега имаш много по голяма конкуренция . Моделчето ни е след това на цели 5 отбора .Роджърс обаче ги пребори и не му стигнаха само 2 точици за да му се вдигне паметник на Анфийлд . Никой друг треньор на Ливърпул не е постигал подобно постижение във ВЛ от 25 години насам и алчните и безамбициозни янки точно заради това го оставиха начело .
Достатъчно ми беше да прочета ,че Роджърс щяло да му се издига паметник или че бил по-добър мениджър от Кени
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."
Момчетаа стига сме писалии по 20-25 редаа . Накрая както и да го погледнеш продължаваме курса от миналогодишното 6-1 със Стоук и чупим нови рекорди на Анфилд . Игра няма , тактика няма , футболисти на правилни позиции няма , обръщане на резултат след като изостанем няма. Еми мене от извинения ми е писнало. Не знам колко съм фен по вашите преценки , но промяната я искам на секундата за доброто на тоя отбор
torinor написа:chakalat написа:Значи появяваш се отнякъде си, определяш какво значи думата "фен", решаваш кой е истински фен на базата на някакво твое виждане и решаваш че истинските фенове сте 2-3 човека а всички останали са някакви псевдо-въздухари.Забавно разсъждение и рискуваш да влезнеш в групата на забавните форумни членове.Щом те утроива как изглежда отбора, къде се намира в класирането, как бива унижаван от средняци, как се мъчи срещу новаци и изпадащи и как разчита на късмет и съдииска помощ да вземе няоя точка и ако смяташ че това е типично за фен на Ливърпул проблема си е твой - имаш право на мнение а останалите имаме право да ти се смеем и подиграваме както го правим с останалите с разсъждения сходни на твоите.Лично аз много бих се притеснил ако мисленето ми съвпадне с мисленето на други 2-ма души във форума.Случи ли се това веднага ще отида на психиатър !
Когато има очевидна причина отбора да не е там където трябва всеки истински фен е нормално да иска причината да бъде отстранена.Примиряването с класиране в средата на таблицата и липсата на успехи е типична за фенове на срядняшки отбори а дори и те не биха търпели отбора им да играе по начина по който играем ние.Но все пак имате право да мислите както си искате, факта че сте едва няколко човека, част от които са добре познати дори на феновете на другите отбори и имената им се изполват за нарицателни за неособено приятни неща би трябвало да ви смущава и да ви накара да се замислите дали разсъжденията ви не са грешни."Лузър" го използват феновете на други отбор към наши фенове които са се примирили и свикнали с мисълта че ще сме в средата на таблицата с грозна игра и без трофей.Аз поне както и по-голяма част от хората тук а и навсякъде по света не спадам към тази категория и искам да видя отбора си отново да изглежда така както изглеждаше 80-те години и искам всяка причина това да не става да бъде отстранена колкото се може по-бързо.В случая номер едно причина се казва Роджърс ! Ако след елеминирането на мижитурката (което наближава) се установи друга причина която пречи на отбора ще искам да се отстрани и тя без значение как се казва.
Значението на думата "фен" може да я видиш от който и да е тълковен речник, напр. първият който ми излиза от google http://talkoven.onlinerechnik.com/duma/ ... 0%B5%D0%BD. Пак казвам, изключително неудобно ми я да я разяснявам на човек който е над шест годишен, защото обикновенно до тази възраст децата питат, какво значи една дума. Може би има проблем и разбирането, че "фен" се свързва с "обичам" някой/нещо, а не с "мразя".
Феновете на Ливърпул си остават едни от най-добрите фенове точно защото в този отбор няма такива глорихънтърчета както им се вика . На Анфилд ходят и хора които така и не са виждали титла от както са се родили . Това , че в ливърпул феновете подкрепят отбора само при победи и само при първо място е абсолютна глупост.
Не те прави по малко фен да не искаш даден човек на най-важният пост в клуба . Не знам дефиницията на фен какво означава ама знам че ми е писнало за 4 години с него да имаме взети 3-4 точки общо от изоставаща позиция в резултата ( реална статистика ) , писнало ми е да гледам как се пропиляват хора като Шелви , Сусо и Маркович . Писнало ми е да гледам Алън Лалана и Ловрен щото Бренди пак се усра и все още се надява да оправдае критиците им . Писнало ми е да гледам как редовно Норич, Уест Хям , Стоук , Палас, Суонзи да ни бутат по 2-3 гола независимо къде се играе мача . Със Суарез , Стъридж и Коутиньо нищо се не беше променило, просто вкарвахме повече голове от тях. Няма никаква промяна от тогава . И като излезне мазния след загуба и каже едно такова горделиво как сме показали дух сърце и душа и как се радва на загуба и полудявам направо. Нас ако ни вкарат гол първи дори в 15тата секунда да е тоя мач го пиши загубен. В първенството имаме 3-4 точки взети от губеща позиция, другия мач който си спомням е срещу Болтън за 1-2 с късния шедьовър на Коутиньо .