realist написа:Аз добре си мислех преди сезона да не гледам мачове, докато паляка смърди край тъчлинията, ама пуста тръпка. Това нашето е мазохизъм. Като цигарите-знаеш, че е вредно и нищо добро няма да ти донесе, но не можеш да се откажеш. Май ще си спестя поне мъката да ги гледам. Отново ще изгрее слънце, това е ясно, но вероятно не при тези собственици. Твърде тъпи са и футбола им е неясен. Да продават и да идва някой руски олигарх или арабин.
На мен картинката ми се изясни след мача с Борнемут и не ги гледам вече.Доволен съм че не си губя времето и нервите да гледам как някаква шушумига се гаври с любимия ми отбор.То беше ясно след първите два мача какво ще последва и че късмета и съдиите няма да ни влачат 38 кръга.Чудно ми е какво ли оправдание имат феновете на Роджърс този път и не им ли писна толкова време да оправдават човек с които събрахме срам и резил какъвто малко живи хора помнят.
Дано им дойде акъла и на Американците и да го сменяват бързо че да има на какво да се надяваме този сезон че с Роджърс нещата са ясни.....