ehh написа:Ибе-то е в отвратителна форма. Не титуляр, а трябва да е втора опция за резерва.
по самочувствие даже минава едно ниво над Стърлинг. не е лошо момчето ама много я забива тая глава в топката и от там разбира се бързо му я отнемат
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
ehh написа:Ибе-то е в отвратителна форма. Не титуляр, а трябва да е втора опция за резерва.
Liverpool's average age on the pitch at the full time whistle was 21.8 years old. That is very impressive. #LFC
sinqkrepost1914 написа:За мен смяната на Морено продължава да е загадка.
Да беше пуснал Ингс, който също можеше да играе на лявото крило, пък Милнър да се дръпне по към Гомез и да му помага в тая зона.Второто Бентеке се загуби съвсем, особено последните 20-25мин. си личеше, че му трябва свеж човек около него.
Втори мач го пуска Морено в толкова късен етап.Такива смени с по-дефанзивна идея в края на мачовете са доста рискови.Играча трябва бързо да се ориентира в обстановката и да влезне в ритъм за оставащите 10мин. примерно, което не винаги става.Не веднъж сме ставали свидетели някой тренер пуска 3-ти ц.з. да пази резултата и точно тоя дето е пуснал прави грешка примерно.
Морено ако подобри играта в защита е перфектния ляв бек, напомня и на Жорди Алба.Особено в мачове срещу по-слаби отбори, в които ние атакуваме повече и владеем топката той е задължително да почва титуляр.В такива мачове като с Арсенал Гомез и по-добрия, защото гледа да си оплътни зоната, но се вижда, че това момче играе с десен крак и му е трудно!Не знам в Чарълтън къде е играл, но едва ли е било на левия бек.Имаме типичен ляв бек, а пускаме младок да се мъчи.Браво на Гомез дава всичко от себе си, но в някой мач няма да издържи на напрежението.Аз лично смятам, че той дори може да играе и като дефанзивен халф, има качествата.
Потребители, разглеждащи този форум: ihtiandar и 8 госта