Арсенал - Ливърпул 24.08.2015 |22:00 | 0-0 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
IvanAtanasov
Контакти:

Re: Арсенал - Ливърпул 24.08.2015 |22:00 |

Мнениеот IvanAtanasov » 25 авг 2015 12:10

ehh написа:Ибе-то е в отвратителна форма. Не титуляр, а трябва да е втора опция за резерва.

по самочувствие даже минава едно ниво над Стърлинг. не е лошо момчето ама много я забива тая глава в топката и от там разбира се бързо му я отнемат

pecotat
Контакти:

Мнениеот pecotat » 25 авг 2015 14:39

С времето се надявам да се усъвършенства и да се развива. Вижда се че не още за титуляр! Иначе Джо Гомес до момента е фантастичен дано да продължава така :)

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 25 авг 2015 14:48

За мен смяната на Морено продължава да е загадка.
Да беше пуснал Ингс, който също можеше да играе на лявото крило, пък Милнър да се дръпне по към Гомез и да му помага в тая зона.Второто Бентеке се загуби съвсем, особено последните 20-25мин. си личеше, че му трябва свеж човек около него.
Втори мач го пуска Морено в толкова късен етап.Такива смени с по-дефанзивна идея в края на мачовете са доста рискови.Играча трябва бързо да се ориентира в обстановката и да влезне в ритъм за оставащите 10мин. примерно, което не винаги става.Не веднъж сме ставали свидетели някой тренер пуска 3-ти ц.з. да пази резултата и точно тоя дето е пуснал прави грешка примерно.
Морено ако подобри играта в защита е перфектния ляв бек, напомня и на Жорди Алба.Особено в мачове срещу по-слаби отбори, в които ние атакуваме повече и владеем топката той е задължително да почва титуляр.В такива мачове като с Арсенал Гомез и по-добрия, защото гледа да си оплътни зоната, но се вижда, че това момче играе с десен крак и му е трудно!Не знам в Чарълтън къде е играл, но едва ли е било на левия бек.Имаме типичен ляв бек, а пускаме младок да се мъчи.Браво на Гомез дава всичко от себе си, но в някой мач няма да издържи на напрежението.Аз лично смятам, че той дори може да играе и като дефанзивен халф, има качествата.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Gil-galad
Контакти:

Re: Арсенал - Ливърпул 24.08.2015 |22:00 | 0-0 FT

Мнениеот Gil-galad » 25 авг 2015 15:57

Liverpool's average age on the pitch at the full time whistle was 21.8 years old. That is very impressive. #LFC
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

torinor
Контакти:

Мнениеот torinor » 25 авг 2015 16:18

sinqkrepost1914 написа:За мен смяната на Морено продължава да е загадка.
Да беше пуснал Ингс, който също можеше да играе на лявото крило, пък Милнър да се дръпне по към Гомез и да му помага в тая зона.Второто Бентеке се загуби съвсем, особено последните 20-25мин. си личеше, че му трябва свеж човек около него.
Втори мач го пуска Морено в толкова късен етап.Такива смени с по-дефанзивна идея в края на мачовете са доста рискови.Играча трябва бързо да се ориентира в обстановката и да влезне в ритъм за оставащите 10мин. примерно, което не винаги става.Не веднъж сме ставали свидетели някой тренер пуска 3-ти ц.з. да пази резултата и точно тоя дето е пуснал прави грешка примерно.
Морено ако подобри играта в защита е перфектния ляв бек, напомня и на Жорди Алба.Особено в мачове срещу по-слаби отбори, в които ние атакуваме повече и владеем топката той е задължително да почва титуляр.В такива мачове като с Арсенал Гомез и по-добрия, защото гледа да си оплътни зоната, но се вижда, че това момче играе с десен крак и му е трудно!Не знам в Чарълтън къде е играл, но едва ли е било на левия бек.Имаме типичен ляв бек, а пускаме младок да се мъчи.Браво на Гомез дава всичко от себе си, но в някой мач няма да издържи на напрежението.Аз лично смятам, че той дори може да играе и като дефанзивен халф, има качествата.

Няколко хора го обясниха, след влизането на Чембърлейн със свежи сили да играе по дясното крило, Гомес започна да издъхва и му трябваше по-голяма подкрепа, отколкото Коу вече можеше да даде. Тъй като в него момент, с оглед на развитието на мача, беше по-вероятно да допуснем гол, смяната беше с цел стабилизиране на левият ни фланг и евентуално да се търси пробив, от свежият Морено, което и се получи.
Според мен Гомес е временен вариант отляво, едва ли ще се търси да се преквалифицира за постоянно. Вижда се че му е трудно да играе офанзивно и да центрира, защото силният му крак е десният. Проблем за нас е че дори така е по-стабилен в защита от Морено. За Гомес обаче да играе титуляр в Ливърпул е нещо, за което едва ли е мечтал преди няколко месеца и едва ли има претенции на какъв пост да е. Просто улови момента и се възползва максимално от шанса който му дадоха в предсезонната подготовка.
Съгласен съм, че Морено трябва да продължи се налага, защото бързината и техниката му е безпорна, но самият той трябва да се стегне и да спре да прави глупави грешки в защита.
За нас е истинско щастие да имаме толкова млади и талантливи футболисти, като двамата в защита, отбора може само да спечели от тази конкуренция.

ruga4
Контакти:

Мнениеот ruga4 » 25 авг 2015 20:35

Евала н Бренди,че пусна Роситър

Потребителски аватар
lyubomir_v
Контакти:

Мнениеот lyubomir_v » 26 авг 2015 23:07

Трябва да сме доволни от спечелената точка. Важна и заслужено извоювана точка срещу пряк съперник за четворката, на негов терен. Отборът игра добре, страхотно първо полувреме, висока преса и малшанс пред гола, за съжаление. За сметка на това пък късметът ни се върна през второто, доста по-слабо изиграно, често се случва при Роджърс. Все още не сме достатъчно силни в нападение, няма достатъчно креативност и свежи идеи, трудно бележим голове. За сметка на това пък в защита нещата стоят доста по-добре, Ловрен също изненадва с добра игра.
Този сезон започва като дежа-вю от предходния: продажба на силен футболист, голямо количество нови играчи, черен таран централен нападател, силни първи и слаби втори полувремена. Дано да завърши по различен начин. Все пак, има повече положителни тенденции: помощник-мениджърите изглеждат по-обещаващо, някои от новодошлите се включиха отлично- Милнър, Клайн, Бентеке, Гомес. Надявам се, че Фирмино ще покаже таланта си, явно ще му трябва време да свикне с английския футбол, дано само не колкото на Маркович. Вече чакаме идващите мачове с повече оптимизъм, но нека не летим в облаците, тепърва започва сезона, скоро ще започнат мачовете за купите, Лига Европа и сгъстения цикъл от мачове събота - четвъртък. Роджърс е изправен до стената, вече няма място за повече извинения. Или ще върне Ливърпул при големите, или ще лови гората. YNWA

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Мнениеот wu_dnica » 27 авг 2015 09:45

Здрастии анализатори...брее много простотия се е изписала тука.Гледам мрънкащите критици са млъкнали малко поне,е смукнали са от туй и онуй пръстче по малко злобичка ама...нормално...българчета комплексирани без спечелено левче през живота си...Едните искат Данчо ,другите искат от 18 момче да смачка санчес,да не я бърка хич ,да е бек докато е и централен и така по мужду другото да вкара 2-3 гола.Осъзнайте са бе хорица измъчени.Другия са чуди що в края на мача на Емирейтс правим деф. смяна при положение че изнемогваме...стабилки ко да ги прайш..ааа да онова се нарича топка и е кръгло и кожено и е кръгло ...ако не знаеш. Така сега сериозно ама по добре така отколкото да го кажа както ми идва т.е. много п..ки майни.Иначе ЛУКАС президент,някой вгледа ли се в играта му...не...ами айде пусскайте си мачлето от начало.Ми той беше на всякъде бе...покриваше играча с топка от нашите и я взимаше ако я загубим,отделно се атакува техния човек с топка...ма кой да са загледа,дручко си е Даката да притичва като пепепрудка около Йозил и Рамзи. Джан машина машиииина...атака защита много му е ясно и как се скара на Айб май като го принуди заради него да си изкара картона.Бен бил пропусвал...значи и Жиру изпусна... не бе анализатори това е и спасяване един вид или не а ?Коу кво да го коментираме ,Бен голям във въздуха малко не е свикнал да играе с техничари и да мисли по бързичко при отеграване нооо е началото на сезона.Защитата бива ,но просто с двама че и трима(пуснете си пак мача) халфа БОРЕЩИ се пред тях става друго.Спирам до тук.
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]

ducheni
Контакти:

Мнениеот ducheni » 27 авг 2015 11:03

Евала страхотен коментар! И аз мисля точно като теб!

Върни се в “Ливърпул”