Fantasy Premier League 2015/16
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Fantasy Premier League 2015/16
46 досега, обаче голяма набутвация с Рууни троен капитан
Поне оня от Борнемут изригна.

Капитана ми Агуеро ме предаде както и 2-мата от Палас поне да бяха запазили суха мрежа Уорд да донесе точки, че Маккартър слабо
Добро представяне от Куртоа, Дармиан, Компани, ЯЯ Туре, Махрез(топ играча ми) и Гомис
Чакам сега Бентеке и Озил реших да не залагам на Бентеке и Коу, защото ако тръгне силен мач за Арсенал поне да има един добър играч и от при тях, че да имам по-голям шанс за повече точки дано това не ми е грешка и Бентеке да бележи за нас, а Озил да не прави нищо или най-много гол на Озил и загуба на Арсенал

Добро представяне от Куртоа, Дармиан, Компани, ЯЯ Туре, Махрез(топ играча ми) и Гомис

[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]
Добре е 53 точки, но Бентеке ми е голям длъжник изпусна да ми донесе точки и потенциални 2 допълнителни точки на Ливърпул.....
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]
-
- Контакти:
52 точки - но може ли Кошчелни и Тадич да не играят - и само 1 от резервите ми играе - тоест този кръг съм с 10 човека.
42 засега.....очаквам няколко бонус точки за Чех, но иначе слаб кръг като цяло за мен....още една седмица и Уайлдкард после да пооправим нещата 

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
на какъв принцип се избира коя резерва да ми пусне,ако някой играч не е играл
имах ериксен, който не игра и ягиелка-1т и колкър-7т и ми пусна ягиелка...
d1mitar написа:на какъв принцип се избира коя резерва да ми пусне,ако някой играч не е играл
По ред, както си ги сложил. Имаш първа резерва, втора резерва и трета резерва.
Milkoy написа:d1mitar написа:на какъв принцип се избира коя резерва да ми пусне,ако някой играч не е играл
По ред, както си ги сложил. Имаш първа резерва, втора резерва и трета резерва.
С изключението, че ако си ги наредил 3-5-2 и някой/и от защитниците ти не играе/ят, ще ти пусне първо защитници. Същото важи и при 5-3-2 и не ти играе някой халф, първо ще влезе халф, дори на първо място в резервата да ти е нападател. Прави се такава смяна, при която се получава някоя от възможните игрови схеми..
Предполагам например че ако играеш жокера 2-5-3 и някой от 8-те напред не играят, няма да бъдат заменени от защитник, но това е само предположение. Все пак мисля, че ще е точно така и трябва и с този жокер да се внимава кога се ползва.
Логично е да се ползва в седмицата на Уайлд картата, когато се очаква, че ще си сглобил оптимален състав без контузии и наказания, но не знам дали е възможно.
d1mitar написа:на какъв принцип се избира коя резерва да ми пусне,ако някой играч не е играл
Следващия ми мач е срещу теб.

Доволно този кръг- 63 точки. Чистите мрежи много помогнаха. Нападателите обаче пълна нула- по 2 точки от всеки. След лошия старт се надявам да се върна бързо в спора за титлата.