Обща тема за LFC

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

sunscres92
Контакти:

Re: Обща тема за LFC

Мнениеот sunscres92 » 23 авг 2015 16:10

Поне това полувреме Педро изглежда като Роналдо - просто твърде добре играе.

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 23 авг 2015 16:14

sunscres92 написа:Поне това полувреме Педро изглежда като Роналдо - просто твърде добре играе.

Лекотата, с която играе много ми прилича на начина, по който играеше Суарес, когато играше във ВЛ. Футболист, който е способен да направи разликата във всеки мач. Един такъв трансфер ни беше много по-необходим от трансфера на Милнър примерно.
Hala Madrid

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 23 авг 2015 16:35

gogovcite написа:
sunscres92 написа:Поне това полувреме Педро изглежда като Роналдо - просто твърде добре играе.

Лекотата, с която играе много ми прилича на начина, по който играеше Суарес, когато играше във ВЛ. Футболист, който е способен да направи разликата във всеки мач. Един такъв трансфер ни беше много по-необходим от трансфера на Милнър примерно.

Аз имам друго предположение за Педро. Гледам много Барса и имам наблюдения над него. Много му симпатизирам и има страхотни качества, но допускам, че ще повтори пътя на Йозил в Арсенал, невероятно начало и сериозен спад след това. Просто на Педрито му липсва нещо съществено в последната фаза на играта, нещо, което дори не мога да обясня. За мен и характера му не толкова твърд и непримирим за да го сравним със Суарес, времето ще покаже, но със сигурност Педро носи сериозна класа на Челси.

Относно Марез, той направи сериозно впечатление още миналия сезон, даже тогава го имах във фентъзи отбора и ми донесе доста точки. Един бърз негов трансфер би бил интересен.

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 23 авг 2015 16:44

Milkoy написа:
gogovcite написа:

Аз имам друго предположение за Педро. Гледам много Барса и имам наблюдения над него. Много му симпатизирам и има страхотни качества, но допускам, че ще повтори пътя на Йозил в Арсенал, невероятно начало и сериозен спад след това. Просто на Педрито му липсва нещо съществено в последната фаза на играта, нещо, което дори не мога да обясня. За мен и характера му не толкова твърд и непримирим за да го сравним със Суарес, времето ще покаже, но със сигурност Педро носи сериозна класа на Челси.

Относно Марез, той направи сериозно впечатление още миналия сезон, даже тогава го имах във фентъзи отбора и ми донесе доста точки. Един бърз негов трансфер би бил интересен.

Има такъв вариант. Може и клетва за контузия да го застигне :mrgreen:. Истината е, че срещу защитите на отборите от средата и долната половина на таблицата изглежда да му е много лесно да играе и това ще е голям плюс за Челси.
Hala Madrid

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Мнениеот wu_dnica » 23 авг 2015 17:01

30 мил за Стоунс,някак си нормално изглеждат сега милионите за големия лош циганин,а? А Челси ще глътнат ли вода... :)

[offtopic]И нещо изобщо не по темата...Болт не трябваше да бие,беше по бавния :twisted:[/offtopic]
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]

pafelss
Контакти:

Мнениеот pafelss » 23 авг 2015 18:03

Браво на карамелите! От самото начало започнаха да освиркват Рахиимчо. :) :) :)

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 23 авг 2015 18:25

pafelss написа:Браво на карамелите! От самото начало започнаха да освиркват Рахиимчо. :) :) :)

Всеки стадион освирква тая гад. Непрофесионален гаден мангал , нека си играе там бездушника, дано му е кеф

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 23 авг 2015 19:01

Педро ... :cry:
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 23 авг 2015 19:12

И Ди Мария почна ударно в Ман Юн , но не за дълго ;)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 23 авг 2015 19:25

Илиев, Стърлинг нямаше да може да се пребори за титулярно място , помниш ли ?
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Върни се в “Ливърпул”