Ливърпул - Борнемут 17.08.2015 |22:00 |1-0 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ливърпул - Борнемут 17.08.2015 |22:00
Ревете за тоя клоун Лукас който от 8 години ни трови нервите на всичките и има точно 2 силни полусезона от 16 възможни? Вие НЕНОРМАЛНИ ли сте?
- sinqkrepost1914
- Контакти:
Taкива отборчета трябва да се смачкват още до 15 минута, докато все още не са осъзнали напълно на кой стадион и срещу кой отбор играят!
Затворят ли се и одържат 0:0 до полувремето ще им дойде самочувствието и ще си помислят, че може да направят дори нещо повече, а такива примери с мачове на Ливърпул срещу по-слаби отбори на Анфийлд в последните години колкото искаш.Затова трябва да ги прекършим още в началото и оттам нататък колкото може повече.
Затворят ли се и одържат 0:0 до полувремето ще им дойде самочувствието и ще си помислят, че може да направят дори нещо повече, а такива примери с мачове на Ливърпул срещу по-слаби отбори на Анфийлд в последните години колкото искаш.Затова трябва да ги прекършим още в началото и оттам нататък колкото може повече.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
- sinqkrepost1914
- Контакти:
На Лукас 1 мач ми се е запаметил в съзнанието и няма да го забравя скоро срещу Челси на Анфийлд, когато ги бихме 2:0 с два гола на Торес, беше 2009 или 2010г. тогава направи мача на живота си.
Имаше сигурно над 70 % успешни единоборства, и беше като стена, дори не знам дали си изкара жълт картон!Супер чиста игра и беше звяр отзад, спираше им всяка атака още на 40-я метър, но това му беше пикът.Последните 2 години пълен фигурант, късмет му пожелавам за нататък.
Имаше сигурно над 70 % успешни единоборства, и беше като стена, дори не знам дали си изкара жълт картон!Супер чиста игра и беше звяр отзад, спираше им всяка атака още на 40-я метър, но това му беше пикът.Последните 2 години пълен фигурант, късмет му пожелавам за нататък.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
-
- Контакти:
wolf написа:Данчовото крило? ахаха не.
ами не

Колкото и да не го харесваме Хендо, той е капитанът и просто няма как.
Днес си мислех една идея която навярно не би се случила, но предполагайки, че Роджърс ще ползва 4-2-3-1 плюс, че Лалана е в слаба форма, а Фирмино не е готов за цял мач, защо не пробва отляво Морено. Всички виждаме, че Морено е по - добър в атака а и със сигурност би подсигорил младият Гомез в някои ситуации. Не ангажирам никой с мнението си 

You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.
- Jurgen Klopp
- Jurgen Klopp
На мен в момента тази 4 - 2 - 3 - 1 не ми допада.При положение, че Фирмино не е готов е по-добре да започнем с 4 - 1 - 2- 3.Джан пред защитата, пред него Милнър и Хендо и отпред Айб -- Бентеке -- Коутиньо.Морено и Клайн с постоянни включвания, като когато единия се включи другия да остава и ще се защитаваме с 3 - 1 на Т принципа.Те сигурно ще се приберат отзад и ще разчитат на един човек отпред, най-много на двама.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
-
daduradam написа:На мен в момента тази 4 - 2 - 3 - 1 не ми допада.При положение, че Фирмино не е готов е по-добре да започнем с 4 - 1 - 2- 3.Джан пред защитата, пред него Милнър и Хендо и отпред Айб -- Бентеке -- Коутиньо.Морено и Клайн с постоянни включвания, като когато единия се включи другия да остава и ще се защитаваме с 3 - 1 на Т принципа.Те сигурно ще се приберат отзад и ще разчитат на един човек отпред, най-много на двама.
Aбе стига сте го бутали напред тоя Данчо бе пичове ? За кво ви е отпред тоя малоумник ? Аз се чудя къде да го сложа да пречи най малко ,те ми го бутат отпред . Тоя безидеен палячо не трябва да минава центъра ,но за съжаление всяко статично положение се нарежда да бие .
Не Данчо пред Джан а Джан пред Данчо ,ако ще са двамата на терена . Не виждате ли ,че Джан е много по интересния футболист ,много по умния ,можещия .Ония ден не видяхте ли какъв пас даде на Бентеке ,не видяхте ли как умее да задържа топката ,да печели пространства ,да разиграва ? Те ми бутат пак ония куц кон напред .Мястото на Данчо Фифата е на пейката или на дефанзивния халф .Никъде другъде . И ще видите как играта ни ще стане много по бърза, креативна и резултатна .
Кво игра Данчо срещу Стоук ? Ганкиното. Бъркаше пасове и накрая като излезе сама отдясно в наказателното и не можа да я изкара на Бентеке ,подаде я на три метра пред него ? Там един класен халф я дава точно и става 0-1 за нас . Само два пъти я опъна дълга на Ибе и това му е за цял мач в градивен план на вашия Хендо .
Аз умрях от кеф ,че Брендън найййй накрая прогледна и го разкара да не пречи в градивен и атакуващ план ,те пак ми го бутат там тоя прост мъж. Ебати пичовете .Даже си мисля ,че по скоро помощниците му са дали тая идея ,защото Брендън е толкова заблуден и заслепен за сина си ,че ще остави Шави и Иниеста да му са резерви ,ако дойдат в Ливърпул .Вече два мача играе там и срещу Хелзинки и срещу Стоук ,нека не мърда оттам и да си гледам С КЕФ играта на Ливърпул !
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
-
- Контакти:
Очаквам добра игра,превъзходство от първата минута,дълбока преса и 2-0 още до 20 минута...Както по-горе колегата бе написал такива отборчета като Борнемут трябва да се смачкат още в началото....Бих искал да видя Фирмино титуляр,но малко вероятно,предвид че не е на 100% готов....Миноле-Клайн-Ловрен(Сако за мен е по-оптималния вариант)-Шкъртел-Морено-Милнър-Хендерсън-Айб-Коутинио-Лалана-Бентеке най-вероятно ще започнат...Бих искал Емре Джан и Хендо дефанзивни и Милнър вместо Лалана на крилото,но да видим.....Успех на момчетата и дано размажат с едно 3 или 4 на 0 и да придобият самочувствие и да газим наред ! YNWA !
suareshampion написа:daduradam написа:На мен в момента тази 4 - 2 - 3 - 1 не ми допада.При положение, че Фирмино не е готов е по-добре да започнем с 4 - 1 - 2- 3.Джан пред защитата, пред него Милнър и Хендо и отпред Айб -- Бентеке -- Коутиньо.Морено и Клайн с постоянни включвания, като когато единия се включи другия да остава и ще се защитаваме с 3 - 1 на Т принципа.Те сигурно ще се приберат отзад и ще разчитат на един човек отпред, най-много на двама.
Aбе стига сте го бутали напред тоя Данчо бе пичове ? За кво ви е отпред тоя малоумник ? Аз се чудя къде да го сложа да пречи най малко ,те ми го бутат отпред . Тоя безидеен палячо не трябва да минава центъра ,но за съжаление всяко статично положение се нарежда да бие .
Не Данчо пред Джан а Джан пред Данчо ,ако ще са двамата на терена . Не виждате ли ,че Джан е много по интересния футболист ,много по умния ,можещия .Ония ден не видяхте ли какъв пас даде на Бентеке ,не видяхте ли как умее да задържа топката ,да печели пространства ,да разиграва ? Те ми бутат пак ония куц кон напред .Мястото на Данчо Фифата е на пейката или на дефанзивния халф .Никъде другъде . И ще видите как играта ни ще стане много по бърза, креативна и резултатна .
Кво игра Данчо срещу Стоук ? Ганкиното. Бъркаше пасове и накрая като излезе сама отдясно в наказателното и не можа да я изкара на Бентеке ,подаде я на три метра пред него ? Там един класен халф я дава точно и става 0-1 за нас . Само два пъти я опъна дълга на Ибе и това му е за цял мач в градивен план на вашия Хендо .
Аз умрях от кеф ,че Брендън найййй накрая прогледна и го разкара да не пречи в градивен и атакуващ план ,те пак ми го бутат там тоя прост мъж. Ебати пичовете .Даже си мисля ,че по скоро помощниците му са дали тая идея ,защото Брендън е толкова заблуден и заслепен за сина си ,че ще остави Шави и Иниеста да му са резерви ,ако дойдат в Ливърпул .Вече два мача играе там и срещу Хелзинки и срещу Стоук ,нека не мърда оттам и да си гледам С КЕФ играта на Ливърпул !
Абе, момче, ти на какви наркотици си? Укроти се малко, еб*ти изнервения. То не бяха глупости, то не беше чудо. Треньор бил... Леле! Представям си "играчите" ти.
Иначе за мача - задължителен категоричен резултат и да натрупа малко увереност отбора. Дано Бентеке вкара.
You'll never walk alone !!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/173d4862a94c476ba520bd2a7a3b5f52/tumblr_mlh0l3eWCp1qf0sfyo1_500.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/173d4862a94c476ba520bd2a7a3b5f52/tumblr_mlh0l3eWCp1qf0sfyo1_500.jpg[/wrapimg]
LazarMarkovic#50 написа:Очаквам добра игра,превъзходство от първата минута,дълбока преса и 2-0 още до 20 минута...Както по-горе колегата бе написал такива отборчета като Борнемут трябва да се смачкат още в началото....Бих искал да видя Фирмино титуляр,но малко вероятно,предвид че не е на 100% готов....Миноле-Клайн-Ловрен(Сако за мен е по-оптималния вариант)-Шкъртел-Морено-Милнър-Хендерсън-Айб-Коутинио-Лалана-Бентеке най-вероятно ще започнат...Бих искал Емре Джан и Хендо дефанзивни и Милнър вместо Лалана на крилото,но да видим.....Успех на момчетата и дано размажат с едно 3 или 4 на 0 и да придобият самочувствие и да газим наред ! YNWA !
Сако не съм го гледал този сезон, а Ловрен направи не лош мач срещу Стоук. Аз не бих правил промени в защитата. За всички други съм съгласен

Hala Madrid