Като се почне с това не ми се плаща на ДомусТВ се1 иска 100 лв на месец за 3 програми
Нищо лично към никой не ме интересува Домуса дали има само правата на А група или държи всички програми Нова ТВ, Диема, Нова Спорт, Нова Спорт HD, Кино Нова, Диема Спорт 2, Диема Спорт и Трейс Спорт, но това са програмите който гледам с кеф. Има достатъчно футбол А група, национални мачове, контроли, ВЛ, Купа на Германия, квалификациите за Европа на БГ отборите, формула 1, ЕП до 21, НБА, бокс и сигурно изпускам нещо и всички тези неща съм ги гледал по-техните канали като добавим и добри филмчета и сериали са си едни добри канали за гледане. 4 лв за 3 допълнителни канала и като добавим, че пак ще дават мачове от 17:00 + 100% ще дават нещо ново което ще излъчват еми не виждам какъв ви е проблема да давате по 4 лв на Домуса или който и да е друг когато хората правят нещо и се опитват да дават всичко най-интересно ще искат пари в замяна, но тези 4 лв за 3 спортни програми и е супер цена. Забравих да добавя как спестява неудобството да търсиш перфектния стрийм за гледане на мача, а просто пускаш ТВ-то отваряш бирата и гледаш какво по-добро от това

Единствения минус на Нова Груп като цяло е, че HD каналите не са им постоянно HD, а го спират и пускат както Нова Спорт HD само като има предавания на живо е HD, но и това след време ще се оправи пък може и от 8-ми август вече да е постоянно HD.
Един съвет от мен стига типично по-нашенски как ще давам пари на тоя за да гледам тея канали и ще му пълна гушата човека си има достатъчно пари и тея 3-4 лева където уж няма да му дадете и ще се лишите от удобство за да сте напук на някой той ги изкарва за секунди.
Пеевски един от най-богатите и най-мразените в БГ от бая хора ама си купувате от неговите 1000+ магазинчета Lafka билети, напитки и други глупости нали???
Стига с тоя двоен стандарт богатия ще си е винаги богат дори и аз и още 3-ма от форума да не плащаме по 3.96 на месец за тези канали

Забравих да добавя може да дават 80 % от бългрите по 150-200 лв на месец за цигарки ама тези 4 лв на месец няма да ги дадете с тях не може и цигарки да си купите, така че не виждам къде е проблема за стискането ви

[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]