Обща тема за LFC

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
lfcbaby
Контакти:

Re: Обща тема за LFC

Мнениеот lfcbaby » 10 юли 2015 17:16

Jordan Henderson @JHenderson 1m1 minute ago

Proud to have won the vote to be on the cover of @EASPORTSFIFA 16 ! ‪#‎FIFA16UKcover‬

Изображение
[center]'Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.' - [/center]
[center]Bill Shankly[/center]

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 10 юли 2015 17:17

Milkoy написа:Съгласен съм с тренера, Хендердън се напъваше миналата година да покаже какъв лидер е, с Диего Коща се дърлеше, ама си личи, че му е вторично всичко. Балотели бързо го сложи на мястото му. Шкъртел и Сако са по-натурални лидери, грешен ход и за мен. И също мисля, че един Пянич на неговата позиция ще вдигне нивото неимоверно. Това е ключова позиция и ще си патим.

Няма по голям лидер в отбора от Хендерсън в момента. Капитан в такива отбори не се става в зависимост колко години си играл там. Капитан се става с труд и пот. Оня халф от Съндърланд който дойде уплашен,нерешителен,нервен и рисков от преди 3 години не съществува,ПРОУМЕЙТЕ го. Той момчето не се сравнява с Джерард.Не веднъж е казвал,че иска да бъде като него и се учи от него непрестанно,но не се мисли за по велик от него. Това е капитан- заедно с всички качества дето изредих една страница по назад, забравих още едно не по малко важно - СКРОМНОСТ и липса на САМОНАДЕЯНОСТ .

"Рахийм и Джордан са в двата края на една и съща скала. Джордан е професионалист, той е роден победител, страхотен е. В него виждам себе си", каза Джерард.

Щом Джерард го казва няма смисъл да се продължава тая дискусия най малкото което

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 10 юли 2015 17:20

lfcbaby написа:Jordan Henderson @JHenderson 1m1 minute ago

Proud to have won the vote to be on the cover of @EASPORTSFIFA 16 ! ‪#‎FIFA16UKcover‬

Изображение

БРАВО, Страхотна Новина :) Не само за Хендерсън,ами и за отбора. Изключително се радвам,че играч на Ливърпул ще бъде официално лице на най-популярната футболна игра. Напълно заслужено спечелена награда,имайки предвид конкурентите си . Може би от една страна нечестно за Агуеро,защото и той заслужава не по малко да бъде до Меси на корицата ,но гласуващите си знаят най-добре. ;)

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 10 юли 2015 17:24

Liverpool_EC написа:Назначаването на Хендерсън за капитан е поредната каша,която БРоджърс забърква в този клуб.Това момче е перфектната резерва,но не и капитан.И като казвам каша имам предвид не толкова,че го предпочита пред други изявени лидери,а че сега ще се сътвори напрежение сред футболистите,за местата в средата на терена.Значи,онзи ден Милнър казва,че ни е избрал защото БР му обещал да го ползва в средата на терена.Преди това Джан,казва че БР му е обещал да го върне в средата,където момчето се чувства по-добре и където иска да играе и където му е мястото.Имаме още Кутиньо,който би трябвало да е недосегаем имаме и новия Фирмино,който трябва да бъде налаган и сега прави Хендерсън капитан,т.е. му гарантира титулярно място.Дотук всички те са перфектни за любимото на Роджърс 4-2-3-1,но с условието,че Милнър ще трябва да мине дясно крило,което за мен му е по-силната позиция.Ама Роджърс му е обещал друго? Ако всички,на които е обещал нещо трябва да играят в центъра по скоро ще мъчи 4-4-2,ама тогава ще трябва да търси мястото на Фирмино,нанякъде из игрището.След тях,ако приемем,че те са 5тимата задължителни титуляри имаме Айб,Лалана,Маркович,Лукас и синчето,които са перфектни за резерви и за титулярно място трябва да си мислят само в мачовете от Кепитъл Уан и Лига Европа.Все още имаме и Стърлинг...Общо взето,ако Роджърс не убеди най-опитния и разумен от всички Милнър,да ходи на крилото,аз очаквам пак да има едни схеми,едни тактики "Ала Роджърс",едно въртене на футболисти из целия терен с цел "i'm a tactical genius" :lol И другия въпрос,който мнг ме притеснява е дали БР ще налага ли Хендерсън и при пряк свободните и дузпите,при положение,че се взеха Милнър и Фирмино? Абе общо взето ,с треньор като Роджър при нас е весело и винаги има над какво да се замисли човек...

Остави ги ти тия обещания .И за мен Милнър е по добре да е на крилото . Нека да му използаме все още наличната бързина . Аз за това и не се притеснявам много за Стърлинг .Защото имаме опитния Милнър а и Коутиньо ,който също играе добре на крилото . Ясно е ,че Данчо капитанчо ще е в средата с един от дефанзивните халфове(Лукас,Алън,Джан) плюс най вероятно Фирмино,като атакуващ халф при 4-3-3.Но и в средата е много добре Милнър. Няма грешен пас и добре разпределя .
Щом Данчо ще е сигурен титуляр ,аз веднага го слагам отзад дефанзивен да не пречи отпред и да не бави играта .Пред него вече ,който и да сложи ще сме добре .Коутиньо ,Милнър ,Фирмино ,Лалана ,Джан а и от Тейешера очаквам да пробие . Зависи и дали ще продадем Стърлинг и дали ще вземем заместник а и може и още един халф ,щом се споменаваше в началото Ковачич и Пянич. Ще видим..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 10 юли 2015 17:26

PSvilenov написа:
Milkoy написа:Съгласен съм с тренера, Хендердън се напъваше миналата година да покаже какъв лидер е, с Диего Коща се дърлеше, ама си личи, че му е вторично всичко. Балотели бързо го сложи на мястото му. Шкъртел и Сако са по-натурални лидери, грешен ход и за мен. И също мисля, че един Пянич на неговата позиция ще вдигне нивото неимоверно. Това е ключова позиция и ще си патим.

Няма по голям лидер в отбора от Хендерсън в момента. Капитан в такива отбори не се става в зависимост колко години си играл там. Капитан се става с труд и пот. Оня халф от Съндърланд който дойде уплашен,нерешителен,нервен и рисков от преди 3 години не съществува,ПРОУМЕЙТЕ го. Той момчето не се сравнява с Джерард.Не веднъж е казвал,че иска да бъде като него и се учи от него непрестанно,но не се мисли за по велик от него. Това е капитан- заедно с всички качества дето изредих една страница по назад, забравих още едно не по малко важно - СКРОМНОСТ и липса на САМОНАДЕЯНОСТ .

"Рахийм и Джордан са в двата края на една и съща скала. Джордан е професионалист, той е роден победител, страхотен е. В него виждам себе си", каза Джерард.

Щом Джерард го казва няма смисъл да се продължава тая дискусия най малкото което

хаха е кво да каже ?
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 10 юли 2015 17:31

mitko9311 написа:
It's official! Our new Captain is also the ‪#‎FIFA16UKcover‬ star, congratulations Jordan Henderson! Thanks to all the Reds fans across the world who voted!

Тренер Данчо фифата ще е на корицата :lol: :lol: :lol:

Изображение

Майко мила какъв контраст в качествата има у двамата на корицата :lol: Не бе ,това не е сериозно ..играч като Хендерсън да е нещо като "идол" на децата ,които играят тая игра ? хаха
Между другото ,тук в Сл.бряг ,където има много чужденци ,не съм видял нито един с фанелка на Данчо Фифата и капитан на Ливърпул . Защо ли ? :lol:

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 10 юли 2015 17:32

PSvilenov написа:

Има го желанието и отдадеността, но не му идва отвътре. Опитва се да прави нещата "правилно", но не го прави естествено. Някакси изкуствен ми стои, особено като взе номер 4 в националния отбор на Англия.
Hala Madrid

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 10 юли 2015 17:33

gogovcite написа:
PSvilenov написа:

Има го желанието и отдадеността, но не му идва отвътре. Опитва се да прави нещата "правилно", а не му идва отвътре. Някакси изкуствен ми стои, особено като взе номер 4 в националния отбор на Англия.

Абсолютно..изкуствен е точната дума.

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 10 юли 2015 17:37

тебее те разбрах. Ти си на различното мнение във всеки случай на всяка тема. Не си интересен, брат.Аз не знам как админите са ти дали да напишеш 5000 коментара. Но айдее ,вече почнах да ти отговарям , ок ще довърша. Кво искаш да каже Джерард? Коментира ситуацията в отбора, изказва негативни и положителни неща в това интервю. Ако си отвориш очите отвъд дребнавата ти злоба или манията ти за величие ще видиш,че Хендерсън два сезона попива от Джерард ОТ ДО. Израстна много като човек и футболист. Както всичките му съотборници така и Джерард го вижда това нещо.

Ама бил слаб футболист? Е кой дефанзивен халф имаше 9-10 асистенции и 6-7 гола миналият сезон? Кой игра пълни 90 минути във всеки един мач? Кой има толкова висок процент на пасове?успешни центрирания ? обръщания на фланга ? Момчето носи стабилност и доверие като е с топката , точно както Джерард го прави. Пак ти казвам , забрави за онзи младеж дето дойде от Съндърланд и рамо до рамо с рендето Адам бъркаха всеки втори пас . Тоя футболист го няма отдавна вече.

Сума ти народ са го избрали Хендерсън да е на корицата измежду фенове из цял свят, тука един двама ще му успорват качествата. :mrgreen: :mrgreen: Лошо няма , тто е хубаво , че сте на различни мнения. Правим няква дискусия поне, ама да не бяха толкова абсурдни ;)
Последна промяна от PSvilenov на 10 юли 2015 17:39, променено общо 1 път.

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 10 юли 2015 17:38

Хендерсън не виновен за нивото на Ливърпул. Виновни са хората, които допуснаха подобен футболист да е сред най- важните в отбора.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Върни се в “Ливърпул”