Proud to have won the vote to be on the cover of @EASPORTSFIFA 16 ! #FIFA16UKcover

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Milkoy написа:Съгласен съм с тренера, Хендердън се напъваше миналата година да покаже какъв лидер е, с Диего Коща се дърлеше, ама си личи, че му е вторично всичко. Балотели бързо го сложи на мястото му. Шкъртел и Сако са по-натурални лидери, грешен ход и за мен. И също мисля, че един Пянич на неговата позиция ще вдигне нивото неимоверно. Това е ключова позиция и ще си патим.
"Рахийм и Джордан са в двата края на една и съща скала. Джордан е професионалист, той е роден победител, страхотен е. В него виждам себе си", каза Джерард.
lfcbaby написа:Jordan Henderson @JHenderson 1m1 minute ago
Proud to have won the vote to be on the cover of @EASPORTSFIFA 16 ! #FIFA16UKcover
Liverpool_EC написа:Назначаването на Хендерсън за капитан е поредната каша,която БРоджърс забърква в този клуб.Това момче е перфектната резерва,но не и капитан.И като казвам каша имам предвид не толкова,че го предпочита пред други изявени лидери,а че сега ще се сътвори напрежение сред футболистите,за местата в средата на терена.Значи,онзи ден Милнър казва,че ни е избрал защото БР му обещал да го ползва в средата на терена.Преди това Джан,казва че БР му е обещал да го върне в средата,където момчето се чувства по-добре и където иска да играе и където му е мястото.Имаме още Кутиньо,който би трябвало да е недосегаем имаме и новия Фирмино,който трябва да бъде налаган и сега прави Хендерсън капитан,т.е. му гарантира титулярно място.Дотук всички те са перфектни за любимото на Роджърс 4-2-3-1,но с условието,че Милнър ще трябва да мине дясно крило,което за мен му е по-силната позиция.Ама Роджърс му е обещал друго? Ако всички,на които е обещал нещо трябва да играят в центъра по скоро ще мъчи 4-4-2,ама тогава ще трябва да търси мястото на Фирмино,нанякъде из игрището.След тях,ако приемем,че те са 5тимата задължителни титуляри имаме Айб,Лалана,Маркович,Лукас и синчето,които са перфектни за резерви и за титулярно място трябва да си мислят само в мачовете от Кепитъл Уан и Лига Европа.Все още имаме и Стърлинг...Общо взето,ако Роджърс не убеди най-опитния и разумен от всички Милнър,да ходи на крилото,аз очаквам пак да има едни схеми,едни тактики "Ала Роджърс",едно въртене на футболисти из целия терен с цел "i'm a tactical genius" :lol И другия въпрос,който мнг ме притеснява е дали БР ще налага ли Хендерсън и при пряк свободните и дузпите,при положение,че се взеха Милнър и Фирмино? Абе общо взето ,с треньор като Роджър при нас е весело и винаги има над какво да се замисли човек...
PSvilenov написа:Milkoy написа:Съгласен съм с тренера, Хендердън се напъваше миналата година да покаже какъв лидер е, с Диего Коща се дърлеше, ама си личи, че му е вторично всичко. Балотели бързо го сложи на мястото му. Шкъртел и Сако са по-натурални лидери, грешен ход и за мен. И също мисля, че един Пянич на неговата позиция ще вдигне нивото неимоверно. Това е ключова позиция и ще си патим.
Няма по голям лидер в отбора от Хендерсън в момента. Капитан в такива отбори не се става в зависимост колко години си играл там. Капитан се става с труд и пот. Оня халф от Съндърланд който дойде уплашен,нерешителен,нервен и рисков от преди 3 години не съществува,ПРОУМЕЙТЕ го. Той момчето не се сравнява с Джерард.Не веднъж е казвал,че иска да бъде като него и се учи от него непрестанно,но не се мисли за по велик от него. Това е капитан- заедно с всички качества дето изредих една страница по назад, забравих още едно не по малко важно - СКРОМНОСТ и липса на САМОНАДЕЯНОСТ ."Рахийм и Джордан са в двата края на една и съща скала. Джордан е професионалист, той е роден победител, страхотен е. В него виждам себе си", каза Джерард.
Щом Джерард го казва няма смисъл да се продължава тая дискусия най малкото което
mitko9311 написа:It's official! Our new Captain is also the #FIFA16UKcover star, congratulations Jordan Henderson! Thanks to all the Reds fans across the world who voted!
Тренер Данчо фифата ще е на корицата![]()
![]()
PSvilenov написа:Milkoy написа:Съгласен съм с тренера, Хендердън се напъваше миналата година да покаже какъв лидер е, с Диего Коща се дърлеше, ама си личи, че му е вторично всичко. Балотели бързо го сложи на мястото му. Шкъртел и Сако са по-натурални лидери, грешен ход и за мен. И също мисля, че един Пянич на неговата позиция ще вдигне нивото неимоверно. Това е ключова позиция и ще си патим.
Няма по голям лидер в отбора от Хендерсън в момента. Капитан в такива отбори не се става в зависимост колко години си играл там. Капитан се става с труд и пот. Оня халф от Съндърланд който дойде уплашен,нерешителен,нервен и рисков от преди 3 години не съществува,ПРОУМЕЙТЕ го. Той момчето не се сравнява с Джерард.Не веднъж е казвал,че иска да бъде като него и се учи от него непрестанно,но не се мисли за по велик от него. Това е капитан- заедно с всички качества дето изредих една страница по назад, забравих още едно не по малко важно - СКРОМНОСТ и липса на САМОНАДЕЯНОСТ ."Рахийм и Джордан са в двата края на една и съща скала. Джордан е професионалист, той е роден победител, страхотен е. В него виждам себе си", каза Джерард.
Щом Джерард го казва няма смисъл да се продължава тая дискусия най малкото което
gogovcite написа:PSvilenov написа:Milkoy написа:Съгласен съм с тренера, Хендердън се напъваше миналата година да покаже какъв лидер е, с Диего Коща се дърлеше, ама си личи, че му е вторично всичко. Балотели бързо го сложи на мястото му. Шкъртел и Сако са по-натурални лидери, грешен ход и за мен. И също мисля, че един Пянич на неговата позиция ще вдигне нивото неимоверно. Това е ключова позиция и ще си патим.
Има го желанието и отдадеността, но не му идва отвътре. Опитва се да прави нещата "правилно", а не му идва отвътре. Някакси изкуствен ми стои, особено като взе номер 4 в националния отбор на Англия.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта