Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот suareshampion » 19 юни 2015 10:07

crazy_one написа:Мисля,че ръководството на Ливърпул започва да прави глупости като отказва втора оферта за продажбата на Стърлинг на Манчестър Сити :!:
Ако продължават така, "гражданите" може да се откажат от играча, а друг отбор няма да предложи подобна сума и......... тогава играчът може да остане в отбора ни и следващия сезон а това според няма да е никак добре :roll:

За кво ти са тия пари на тебе ? Ще те стоплят ли ? Ще стигнат ли до тебе по някакъв начин ? Ей това феновете на Ливърпул сте много ......същества бе .
Ти не видя ли ,че като продадохме най добрия си играч какво се случи ? Отбора рухна .Отбора умря !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! И сега искате друг добър играч да продаваме ?! Как не ви е срам бе ? Вие бг фенчетата искате един слаб Ливърпул !
Дано Рахим остане още 10 години в Ливърпул !
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 19 юни 2015 10:11

Кво стана с тоя Ковачич бе Илиев ? Обаждай се на твоите мърши и им казвай да дават едни 30 млн за момчето ,да видим дали веднага Интер няма да им се подкосят краченцата .Дееба и мършите американски дееба. Ши гледам аз Дани Ингс в Ливърпул а Суарес в Барса ,майко мила и това доживях .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 19 юни 2015 10:22

suareshampion написа:Кво стана с тоя Ковачич бе Илиев ? Обаждай се на твоите мърши и им казвай да дават едни 30 млн за момчето ,да видим дали веднага Интер няма да им се подкосят краченцата .Дееба и мършите американски дееба. Ши гледам аз Дани Ингс в Ливърпул а Суарес в Барса ,майко мила и това доживях .

Май Joe Riмmer от Ехо се оказва прав ,че това ще е новият Gaston Ramirez ;)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
loopythecattleslayer

Мнениеот loopythecattleslayer » 19 юни 2015 10:31

iliev72 написа:
suareshampion написа:Кво стана с тоя Ковачич бе Илиев ? Обаждай се на твоите мърши и им казвай да дават едни 30 млн за момчето ,да видим дали веднага Интер няма да им се подкосят краченцата .Дееба и мършите американски дееба. Ши гледам аз Дани Ингс в Ливърпул а Суарес в Барса ,майко мила и това доживях .

Искаш ли да се хванеме на бас, че няма да е така ?

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 19 юни 2015 10:33

loopythecattleslayer написа:
iliev72 написа:

Искаш ли да се хванеме на бас, че няма да е така ?

Не ми дава сърцето заради аватара ти :) Иначе и на мен ми се иска Джо да не е прав , но поне засега се оказва прав.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 19 юни 2015 11:05

suareshampion написа:
wolf написа:
Атлетико Мадрид продаде Марио Манджукич на Ювентус за сумата от 18 милиона евро, съобщава вестник „АС“.

Бентеке обаче е 32млн паунда. Ей тъпо племе сте англичаните и тъпи ще си останете. Затова ядат бой на всеки провеждащ се сериозен и не толкова сериозен турнир.

Котенце ,гледай им годините бе .Ей така и не ви научих да мислете :lol:

Какво да им гледам бе, доказан завършен играч струва 18млн евро. Бентеке е 45млн евро. Не съм казал да го купуваме, казвам да зарежем въобще английския пазар. Това е безумие!

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 19 юни 2015 11:58

Много добра статия в Echo защо в никакъв случай не трябва да падаме под 50 млн паунда за Рахийм.

Потребителски аватар
mb45
Контакти:

Мнениеот mb45 » 19 юни 2015 12:52

Milkoy написа:Много добра статия в Echo защо в никакъв случай не трябва да падаме под 50 млн паунда за Рахийм.

Много добра статия наистина, това е най-добрия вариант - да стои 2 год. на 35к пък да се цупи колкото си иска, само ще прецака себе си. След 2 год. ако не се раздава и не стане наистина голям играч, не виждам някой да му даде и 100к заплата. Ливърпул в момента държи всички козове, за разлика от случая със Суарес, който 2 години поред искаше да си ходи, дори и с голяма заплата и с напълно реален шанс за титла ако беше останал. Латиносите имат много талант и мен ме кефят като качества, обаче в повечето случаи не може да се разчита на качества като морал, лоялност и характер. Като им свирнат Реал или Барса или да им дадат някое евро повече и хукват веднага и никой не може да ги спре

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 19 юни 2015 13:17

mb45 написа:
Milkoy написа:Много добра статия в Echo защо в никакъв случай не трябва да падаме под 50 млн паунда за Рахийм.

Много добра статия наистина, това е най-добрия вариант - да стои 2 год. на 35к пък да се цупи колкото си иска, само ще прецака себе си. След 2 год. ако не се раздава и не стане наистина голям играч, не виждам някой да му даде и 100к заплата. Ливърпул в момента държи всички козове, за разлика от случая със Суарес, който 2 години поред искаше да си ходи, дори и с голяма заплата и с напълно реален шанс за титла ако беше останал. Латиносите имат много талант и мен ме кефят като качества, обаче в повечето случаи не може да се разчита на качества като морал, лоялност и характер. Като им свирнат Реал или Барса или да им дадат някое евро повече и хукват веднага и никой не може да ги спре

Такива са :) Но пък затова може да се разчита на европейските латиноси(сърби и хървати).И те имат доста играчи с фантазия :) А относно Рахийм едно изказване ме впечатли
Why I think the Reds are right to hold out for £50m for a player who probably isn't at that level yet.
на David Prentice от сутринта.

Потребителски аватар
mb45
Контакти:

Мнениеот mb45 » 19 юни 2015 13:34

iliev72 написа:
mb45 написа:

Такива са :) Но пък затова може да се разчита на европейските латиноси(сърби и хървати).И те имат доста играчи с фантазия :) А относно Рахийм едно изказване ме впечатли
Why I think the Reds are right to hold out for £50m for a player who probably isn't at that level yet.
на David Prentice от сутринта.

Статията от Ехо е негова за Стърлинг. На всички им е ясно, че в момента Стърлинг не струва такива пари - след година, две може и да струва, но не и сега. Както е възможно и да не може да му се вземат и 20млн. Всичко си зависи от него дали ще се развие или ще е поредния огромен талант с никаква кариера. Клубът според мен при всички случаи ще спечели - или сега ще му се вземат много пари или ще остане и ще трябва да се съгласи с предложената заплата и да докаже, че има покритие. Аз не вярвам да му предлагат някаква мижава заплата, по-скоро му предлагат твърдо плюс бонуси, които да си изкара на терена, а не с приказки по медиите.

Върни се в “Ливърпул”