Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Dr. Phibesr
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Dr. Phibesr » 18 юни 2015 20:28

Mar70 написа:В момента взимаме англичани, защото от новия сезон трябва да имаш повече англичани в отбора. При нас 3-ма хоум гроун си тръгват. Взимаме 4-ма на тяхно място и имаме още 1 евентуално от наем. За 4 ще похарчим към 20 милиона, което не е толкова зле казано честно, спрямо това кои са те. Всеки един от тях, като изключим това момче от Чарлтън струва тия 5 милиона та и отгоре, така че това до сега не е зле. Въпроса е да се вземат класните играчи веднага след тези покупки. Добрия халф и добрия нападател и нещата може и да се понаредят.

3-ма си тръгват със сигурност, като потенциално ще станат повече. Фабио Борини също попада като HG, за Рики да не говорим. Не може само с U21 :)

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 19 юни 2015 00:33

Атлетико Мадрид продаде Марио Манджукич на Ювентус за сумата от 18 милиона евро, съобщава вестник „АС“.

Бентеке обаче е 32млн паунда. Ей тъпо племе сте англичаните и тъпи ще си останете. Затова ядат бой на всеки провеждащ се сериозен и не толкова сериозен турнир.

Потребителски аватар
dNelbandian
Контакти:

Мнениеот dNelbandian » 19 юни 2015 03:47

Нито Манджукич ни трябва, нито Бетеке. Трябва бърз, техничен нападател, който може да бележи. Хвърляме 40 милиона паунда и Лаказетчо е наш.
Не може ли да вземем чудовището, Jonatan Soriano. Този има 145 мача и е вкарал 128 гола, ИЗРОД. 26 мача в Европа 20 гола. Този сеозн от 49 мача е забил само 46 гола. Заедно с Лаказетчо ще пръщят.
Да се пляскат на масата 50 милиона и да се се взимат в комплект. Какъв ти Бентеке, камоли 32 милиона. пхеахеаеа

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 19 юни 2015 07:46

dNelbandian написа:Нито Манджукич ни трябва, нито Бетеке. Трябва бърз, техничен нападател, който може да бележи. Хвърляме 40 милиона паунда и Лаказетчо е наш.
Не може ли да вземем чудовището, Jonatan Soriano. Този има 145 мача и е вкарал 128 гола, ИЗРОД. 26 мача в Европа 20 гола. Този сеозн от 49 мача е забил само 46 гола. Заедно с Лаказетчо ще пръщят.
Да се пляскат на масата 50 милиона и да се се взимат в комплект. Какъв ти Бентеке, камоли 32 милиона. пхеахеаеа

Да в Австрия обаче :lol: Марк Янко помниш ли го? Същия типаж и не постигна нищо в Твенте и Порто. Изрода ти е на 30 почти :shock: :lol:

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 19 юни 2015 08:14

Мисля,че ръководството на Ливърпул започва да прави глупости като отказва втора оферта за продажбата на Стърлинг на Манчестър Сити :!:
Ако продължават така, "гражданите" може да се откажат от играча, а друг отбор няма да предложи подобна сума и......... тогава играчът може да остане в отбора ни и следващия сезон а това според няма да е никак добре :roll:
LIVERPOOL RULZZ

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 19 юни 2015 08:21

crazy_one написа:Мисля,че ръководството на Ливърпул започва да прави глупости като отказва втора оферта за продажбата на Стърлинг на Манчестър Сити :!:
Ако продължават така, "гражданите" може да се откажат от играча, а друг отбор няма да предложи подобна сума и......... тогава играчът може да остане в отбора ни и следващия сезон а това според няма да е никак добре :roll:

Ще се нацупи, няма да играе нищо, ще го продадем за 20млн следващата година ако и тогава не се заинатим и не си иде без пари след 2 години. Но предвид поведението му в момента - само парите го греят цигането, ни клуб, ни игрово време.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 19 юни 2015 09:02

На Рахийм и една година на трупчета ще го върне на ниво от ЧШ дори и по-зле.След 2г вече никой няма да си спомня за него и ще е свършил за големият футбол и големите пари.
Ако има ум в главата ще направи силен сезон и ще иска да играе всеки мач , ако не го продадем.И ще разкара тъпият си агент който не знае какво говори.Да видим какво ще стане в крайна сметка.
Liverpool FC are right to hold out for £50million over Raheem Sterling
Sky Italia say that Bologna are interested in signing Anfield flop Fabio Borini.

От вчера вечерта.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
loopythecattleslayer

Мнениеот loopythecattleslayer » 19 юни 2015 09:51

Поне трябва да се покаже, че не продавате евтино ! 88 за Суарес, сега 50 за цигането - това биха били добри знаци към бъдещи мераци, отделно, че ще се финансират добри сделки с тия пари ...

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 19 юни 2015 10:02

dNelbandian написа:Нито Манджукич ни трябва, нито Бетеке. Трябва бърз, техничен нападател, който може да бележи. Хвърляме 40 милиона паунда и Лаказетчо е наш.

Брех ,ти започваш леко полеко да проглеждаш бе :lol: Ами я да те питам аз тебе ся ,защо след като сега искаш раздвижен нападател ,преди това искаше да продадем най добрия раздивжен нападател в света ? :lol: Думи нямам за вас ,не ми останаха вечееее :lol:
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 19 юни 2015 10:03

wolf написа:
Атлетико Мадрид продаде Марио Манджукич на Ювентус за сумата от 18 милиона евро, съобщава вестник „АС“.

Бентеке обаче е 32млн паунда. Ей тъпо племе сте англичаните и тъпи ще си останете. Затова ядат бой на всеки провеждащ се сериозен и не толкова сериозен турнир.

Котенце ,гледай им годините бе .Ей така и не ви научих да мислете :lol:
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Върни се в “Ливърпул”