Dr. Phibesr написа:Богадн е в пъти по-добър от Джоунс, но т'ва не ме грее. Посредствен трансфер е.
Съгласен съм с коментара изцяло . Богдан е по добър от Джоунс ,гледал съм го само в един мач срещу нас ,беше страхотен . Има много добра реакция ,но не е това точния вратар ,който трябваше да се вземе . Трябваше ни име за титуляр.
Този трансфер ,отново влиза в модела ,предвид нула лева за трансфер плюс ниска заплата .
От този трансфер най доволен ще е Симон шаранчето. Явно Брендън ,продължава да вярва неистово в него ,въпреки трагичните му два сезона . Ужас.
Прогледна нааааааааааай накрая за Глен Джонсон и Брад Джоунс и не поднови договорите им ,дотук похвално ,но още не може да види ,колко слаб вратар е Миньоле ,щом не взе име а този унгарец.
Нищо не ми остава ,освен да се надявам Богдан да покаже много добри игри и да измести шарана. Стискам му палци !
Нашите би трябвало хубаво да преобмислят всеки един следващ трансфер ,предвид миналата трагична селекция. Не може пак да взимат играчи за бройки и другото лято да се чудим как да ги разкараме .
Американците да отпускат пари и да спрат да се правят на луди .Заради техния умрял модел ,не можем едно голямо име да вземем а конкурентите взимат класа на поразия .После Брендън да се мъчи пак ,като грешен дявол . Ебахти модела ,ебахти политиката ,ебахти чудото.
Ся сигурно чакат да вземат 50 млн от Рахим и след това ще ги дадат за 3-4 играчи и това ще е .Нещастници.