mb45 написа:iznenada написа:mb45 написа:iznenada написа:mb45 написа:Леко уточнение, не те да се съгласят с неговите условия, а той с техните, което е още по-тревожно.
Пълни глупости ,промяната я иска Роджърс ,американците няма какво да прмененят ,те си карат от три години със един и същи модел (трансферна политика).
И какво Роджърс ще им каже - Мистър Хенри или се съгласявате с условията ми - искам вече да се привличат утвърдени имена с големи заплати или си пускам молбата за напускане и отивам да творя на друго място, където ще ме оценят повече. И горкия Хенри, който управлява империя за милиарди, ще стои и ще го гледа и ще се чуди как да му угоди.
Да ,горкия Хенри ще го уволни .Това е .
Ама чакай бе човек ,не е ли прав Роджърс ??? Не може бе пичове ,другите да купуват завършени играчи и доказани таланти а ние обратното ? И в същото време очакванията да са същите като техните ???? Не може .
Еми и аз това казвам, ако проблема за американците Роджърс да остане е в това, че иска промяна в модела - ще му благодарят за страхотната работа и ще му пожелаят успех във всички бъдещи начинания.
Добре, ти говориш за този модел непрекъснато - според теб миналото лято като се продаде Суарес и се купиха 8 нови играчи според този модел - те ли бяха причината за това сгромолясване тази година. С тези играчи, които са в момента в отбора, с който и да е мениджър - това ли е максимума, който може да се постигне - отпадане в групите на ШЛ, отпадане в ЛЕ, 2 полуфинала за купите и 6-то място? Не се заяждам, не те обиждам, говорим си - има много неща, за които съм съгласен с теб, но отговори на този въпрос? Ти ако беше мениджър на Ливърпул с този състав и без право на трансфери - всичко ли щеше да направиш като Роджърс и това ли е максимума, който щеше да гониш?
Защо продават Суарес ? Това също го приемам като част от модела ..да си продават най добрите играчи . И нормално ли е според теб ,за негов заместник да се отпуснат само 16 милион4ета и заплата макс 100 к ? Кой ще вземеш за тия параметри ? Питам това нормално ли е ?
Останалите 7 играча даже бяха с по ниски заплати .Е какво качество можеш да вземеш с тия заплати ? Дори и за 20 млн ? Само деца или резерви или местни англичани .Класния завършен играч струва поне 30 млн и 150 к .
На теб хареса ли ти тоя модел ,при положение ,че конкурентите взимат класа ? Не е ли този модел основната причина за несупехите ? Плюс контузиите ,особено Стъридж който е аут цял сезон .Защото знаем какво постигна Роджърс с малко класа в състава си Суарес и Стърдиж,Коутиньо ?
Според теб не е ли причината в модела ,да не дойдат исканите играчи от Роджърс ,които направиха фурор ..Коща ,Вилиан ,Санчес и ,Коноплянка,Салах,Мхитарян и кой беше още ?
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.