suareshampion написа:http://www.express.co.uk/sport/football/580119/Liverpool-Lyon-Benfica-Alexandre-Lacazette-Nicolas-Gaitan-Transfer-Gossip
Тия двамата са добре ,но са извън моделаАко тарикатите се напънат малко може и да стане работата ,но силно се съмнявам.
За Лаказет съм съгласен.Доста голове вкара и поне има визитка на голмайстор само че Роджърс има предпочитания към футболисти които чисто статистически са най-слаби в Франция като Ориги а не към такива които са водещи голмайстори.Лион няма да пуснат Лаказет за под 25-30 млн а и ако дори си представим че имаме някакъв интерес към него то няма да сме само ние.Досега нямам спомени 3-та година да сме спечелили "трансферна война" с някого и не виждам как ще го вземем особено ако някой друг отбор с някакви финансови възможности и участник в ШЛ го поиска.За Салвио.... абсолютно възможно и е напълно в модела а именно - дай много пари и малка заплата на някой когото никой друг не иска и не знае.Този признавам го чувам за пръв път, убеден съм че дори и да го е гледал някой то не е повече от 1-2 пъти и няма как някой да има добра представа що за птица е.Поне на мен ми мирише на Маркович-2, може и да греша и няма да се изненадам да им налеем 30-на млн още на Бенфика.