Иначе на Гил му честитих още като не сложих Агуеро капитан, което гледам ми е коствало първото място

Както и да е, беше доста забавно

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Gil-galad написа:Само една седмица не бях на първо място и то само за 1 точка, така че съм горд със себе сиДругия сезон ще се боря със зъби и нокти да запазя титлата да знаете
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
dreben23 написа:Отвориха фентъзитата в тоя сайт, аз вече съм и готов с отборите че и с лигите, заповядайте!![]()
http://www.fantasyseriea.com/en/index.php
Seria A
League name: Best of the Best
Code: JFjnbx9KihGk
La Liga
League name: La Liga Team
Code: 0uB9xESfcnis
Bundesliga
League name: Bundes Team
Code: R4bgzAXhMOWT
Premiership
League name: Premiere League Team
Code: a3oM3h6Bot2l
sunscres92 написа:Абе в това Испанското - взех си Меси Роналдо и Суарез - всички други играчи от най-евтините и пак не ми остават пари - а толкова исках Бейл да взема.
mitko9311 написа:sunscres92 написа:Абе в това Испанското - взех си Меси Роналдо и Суарез - всички други играчи от най-евтините и пак не ми остават пари - а толкова исках Бейл да взема.
И аз направих отбор и се включих ама това Испанско много играчи трябва да си вземеш и аз така започнах в атака с тази 3-ка![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: CSKArforever и 31 госта