Не съм следил Игс , но всичко плюете по него.Поне някой да беше казал от колко положения вкарва гола.Или поне % точно удари и от тези точни колко са голове.
Поне да добием представа за стрелбата му.Нито имам време , нито имам желание да седна да гледам всички от всеки кръг.Така , че ако някой го е следил да каже.
Косвени статистики няма как да ги разберем , но поне тези все някой може да ги напише.
Ливърпул - Кристъл Палас 16.05.2015 |19:30|1-3 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ливърпул - Кристъл Палас 16.05.2015 |19:30|
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
suareshampion написа:slash1912 написа:Съгласен съм за Кени,също и за Бенитез (не искам да се връща).С какво Лебеда е по-различен и какво ви кара да мислите,че след като не успя за три години ще успее в следващите?
Kak какво ? Миналия сезон ,разбира се ! Какво толкова се чудите и ревете ,не мога да разбера ? Заради миналия сезон ,Роджърс няма да бъде изгонен .
Човека си спечели доверието на американците ,колкото и да не ви се иска . С малко класа ,направи чудеса . Сега ако му осигурят адекватен заместник на напусналия Суарес ,плюс още малко класа и пак ще направи чудеса ,гарантирам ти .
Чех ,Пянич ,Пападопулос,Монтоя ,Милнър и Лаказет(или Гризман ,Ройс) и сме шампиони .
Какви шампиони бълнуваш, нали една година пак ще се обиграват новите?
iliev72 написа:Не съм следил Игс , но всичко плюете по него.Поне някой да беше казал от колко положения вкарва гола.Или поне % точно удари и от тези точни колко са голове.
Поне да добием представа за стрелбата му.Нито имам време , нито имам желание да седна да гледам всички от всеки кръг.Така , че ако някой го е следил да каже.
Косвени статистики няма как да ги разберем , но поне тези все някой може да ги напише.
Момчето не е лош нападател. Пъргав е, но си пропуска положения. За свободен агент е напълно приемлив от гледна точка на ширината. Може да ви свърши работа за резерва, но е изключено да се надявате, че ще ви носи на гръб или че ще отбележи 20+ гола в ЕПЛ
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
-
kadett1 написа:suareshampion написа:slash1912 написа:Съгласен съм за Кени,също и за Бенитез (не искам да се връща).С какво Лебеда е по-различен и какво ви кара да мислите,че след като не успя за три години ще успее в следващите?
Kak какво ? Миналия сезон ,разбира се ! Какво толкова се чудите и ревете ,не мога да разбера ? Заради миналия сезон ,Роджърс няма да бъде изгонен .
Човека си спечели доверието на американците ,колкото и да не ви се иска . С малко класа ,направи чудеса . Сега ако му осигурят адекватен заместник на напусналия Суарес ,плюс още малко класа и пак ще направи чудеса ,гарантирам ти .
Чех ,Пянич ,Пападопулос,Монтоя ,Милнър и Лаказет(или Гризман ,Ройс) и сме шампиони .
Какви шампиони бълнуваш, нали една година пак ще се обиграват новите?
Така е ,но класните играчи би трябвало по бързо да се адаптират и сработят с останалите.
Виждам ,че никой не иска нов вратар .Момчета ,повярвайте ми ,Ливърпул има огромна нужда от нов вратар,ако иска да стане шампион . Тоя е шаран .Тоя му вкараха над 100 гола за 2 сезона ,от както е дошъл . Незнам Чех на тая възраст ,кой знае каква заплата ще иска ?
Роджърс трябва да прогледне за неговите синове .За единия прогледна ,макар и късно и няма да му продължи договора ,но остават тримата мишоци .
Ако тия тримата се заменят с класа ,ние веднага ще подобрим класирането си .Симончо ,Данчо стреса и Шкъртел играят при Роджърс нон стоп ,без значение дали са направили слаб или силен мач .И точно за това ,че играят редовно ,Ливърпул е на това дередже.
Говорил съм хиляди пъти за минусите им .Само ще добавя най новото ми заключение а имено ,че Шкъртел играе зле във важните мачове .Той не може да играе под напрежение . За това искам Чех ,Пянич и Пападопулос. Гърка може да стане топ защитник ,иска още съвсем малко шлайфане и е готов завършен.Със Сако двамата ,ще са железни отзад. Много е важен вратаря и защитата . Оттам тръгват победите на един отбор ! Челси са най добрия пример.
Последна промяна от suareshampion на 18 май 2015 00:00, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
-
Thsmith написа:iliev72 написа:Не съм следил Игс , но всичко плюете по него.Поне някой да беше казал от колко положения вкарва гола.Или поне % точно удари и от тези точни колко са голове.
Момчето не е лош нападател. Пъргав е, но си пропуска положения. За свободен агент е напълно приемлив от гледна точка на ширината. Може да ви свърши работа за резерва, но е изключено да се надявате, че ще ви носи на гръб или че ще отбележи 20+ гола в ЕПЛ
Да ,никак не е лош ,от януари до днес има май само един гол .

Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
suareshampion написа:Thsmith написа:iliev72 написа:Не съм следил Игс , но всичко плюете по него.Поне някой да беше казал от колко положения вкарва гола.Или поне % точно удари и от тези точни колко са голове.
Да ,никак не е лош ,от януари до днес има май само един гол .Ай стига глупости ,ние резерви си имаме ,колкото искаш .Не ни трябва тоя .Ориги ще е резервата ,Стъридж титуляр и трябват още двама нови . Балотели ,Ламбърт ,Борини и Аспас аут.
Не е един, а са 6 от общо 10. Иначе е вярно, че Ориги малко го застъпва. Него го бях забравил. Иначе определено е по-добър от Аспас, Борини & ко
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
-
Thsmith написа:suareshampion написа:Thsmith написа:iliev72 написа:Не съм следил Игс , но всичко плюете по него.Поне някой да беше казал от колко положения вкарва гола.Или поне % точно удари и от тези точни колко са голове.
Да ,никак не е лош ,от януари до днес има май само един гол .Ай стига глупости ,ние резерви си имаме ,колкото искаш .Не ни трябва тоя .Ориги ще е резервата ,Стъридж титуляр и трябват още двама нови . Балотели ,Ламбърт ,Борини и Аспас аут.
Не е един, а са 6 от общо 10. Иначе е вярно, че Ориги малко го застъпва. Него го бях забравил. Иначе определено е по-добър от Аспас, Борини & ко
Ония ден ,имаше статистика ,че над 1000 минути не е вкарвал от Февруари.Както и да е ,нямаме нужда от подобен играч .
Тренер минутите не мисля , че имат значение.Важно от колко удара има точни във врата.От тези точни колко влизат.
През тези 1000 мин може и едно положение да не е имал тогава как да вкара.Другото което ми е интересно - асистенции.
Но никой точно това него казва.Като се има предвид къде играе не вярвам да имал и много положения.
През тези 1000 мин може и едно положение да не е имал тогава как да вкара.Другото което ми е интересно - асистенции.
Но никой точно това него казва.Като се има предвид къде играе не вярвам да имал и много положения.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]