Челси - Ливърпул 10.05.2015 |18:00|1-1 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- slash1912
- Контакти:
Re: Челси - Ливърпул 10.05.2015 |18:00|

[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- lyubomir_v
- Контакти:
ЛИВЪРПУЛ Е ВЕЛИК КЛУБ И РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ СЕ ВЪРНЕ ТАМ, КЪДЕТО МУ Е МЯСТОТО - СРЕД НАЙ-СИЛНИТЕ В АНГЛИЯ И В БОРБАТА ЗА ТИТЛАТА. МОЖЕ ДА Е СЛЕД ПЕТ, СЛЕД 10 ГОДИНИ, НО ЩЕ СТАНЕ! ДА СМЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ЩЕ ДОЧАКАМЕ. ПРЕЖИВЯХМЕ ДОСТА ТРУДНИ МОМЕНТИ, ЩЕ ПРЕЖИВЕЕМ И НЕДОРАЗУМЕНИЕТО БРЕНДЪР РОДЖЪРС. НЕКА СЕГА ИЗПРАТИМ КРАЯ НА СЕЗОНА И КРАЯ НА КАРИЕРАТА НА ЕДНА ЛЕГЕНДА, ЕДНА ИКОНА НА ЛИВЪРПУЛ - СТИВЪН ДЖОРДЖ ДЖЕРАРД, КАКТО ПОДОБАВА. ТОЗИ ЧОВЕК Е ОСНОВАТА НА ВСИЧКО КОЕТО ЛИВЪРПУЛ СПЕЧЕЛИ ПОСЛЕДНИТЕ 15 ГОДИНИ! ПОКЛОН СТИВИ, ТИ НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕШ САМ!
- sinqkrepost1914
- Контакти:
Днеска се видя за пореден път Джерард на каква орбита е ..
Този човек го уважават всички в Англия, защото освен за Ливърпул е дал много и за нац. отбор на Англия.
Дори Моуриньо има огромен респект към него и видяхме как ръкопляскаше, когато беше заменен, просто без думи за тоя великан !!
Само Тоти може да се сравнява с него !
Този човек го уважават всички в Англия, защото освен за Ливърпул е дал много и за нац. отбор на Англия.
Дори Моуриньо има огромен респект към него и видяхме как ръкопляскаше, когато беше заменен, просто без думи за тоя великан !!
Само Тоти може да се сравнява с него !
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
- MentovBonbon
- Контакти:
"Важно да се конкурираме с топ клубовете, защото Ливърпул изостава от гигантите във Висшата лига с всяка изминала година," Стивън Джерард.
Та къде виждаш растежа Брайъне?

Kevin Pogorzelski @RabbitRabbitOn · 6h 6 hours ago
That #LFC have a striker who they agreed to sell in January starting is the clearest sign of the misjudgment in that area last August
Kevin Pogorzelski @RabbitRabbitOn · 5h 5 hours ago
Honestly, #AFCB won't even go in for #Lambert this summer
Kevin Pogorzelski @RabbitRabbitOn · 5h 5 hours ago
Can has the look of a man fed up playing out of position when he should be getting chances in midfield ahead of Henderson, Allen, etc
Rory Greenfield @PapaG84 · 6h 6 hours ago
The only reoccurring trend, which never falters during Rodgers reign is the complete and under shambles at set pieces. Frankly embarrassing!
Jack Lusby @jacklusby_ · 5h 5 hours ago
I don't think Liverpool have EVER played a slower striker...? Open to suggestions.
Jack Lusby @jacklusby_ · 5h 5 hours ago
Rickie Lambert made 11 touches, completed just 72.7% of his passes, made two fouls & was caught offside twice. Totally inept. #LFC
John Terry has scored one more league goal this season than Balotelli, Lambert and Borini combined. #CFCvLFC
Joseph Musker @Musker_LFC · 4h 4 hours ago
Team selection cost us the points there. Lambert offered no movement, Can isn't a right back and Johnson shouldn't be on the pitch.
И реплики на Джерард след мача:
Gerrard: It’s important the owners dig deep and help Brendan out.
Joseph Musker @Musker_LFC · 4h 4 hours ago
Gerrard: 'Chelsea fans gave me two seconds of respect but slaughtered me all game. It was nice of them to turn up for once today.'
Chris Bascombe @_ChrisBascombe · 4h 4 hours ago
As usual, Steven Gerrard says more in two minutes than some manage in ten years. Not sure who'll be the spokesman next year.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Гил нека да бъдем точни в цитати особено на Стиви :
Това всичко е от Liverpool Echo !
It’s important owners try and dig deep and help Brendan and the lads out and try and make some additions and try and improve.
There is a great core of players here with terrific potential and the future is looking all right.
But it is important that you try and compete with the giants clubs in the league because they are all going to spend big and this league is getting more and more difficult every year.
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
iliyan написа:Гил нека да бъдем точни в цитати особено на Стиви :It’s important owners try and dig deep and help Brendan and the lads out and try and make some additions and try and improve.There is a great core of players here with terrific potential and the future is looking all right.But it is important that you try and compete with the giants clubs in the league because they are all going to spend big and this league is getting more and more difficult every year.
Добре де да бъдем точни...Това не е от Ехо, а е от интервюто на Джерард след мача, на живо по телевизията, а от там е цитирано и по вестниците - Ехо, Мирър и т.н.....естествено, че всеки може да си го прочете където реши - аз просто отбелязах, някои от по-интересните неща, които предизвикаха внимание в Туитър, тъй като не гледах интервюто лично

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Не знам защо , но този микроблог както го наричат Туитър никога не ми е харесвал.Имам акаунт там , но май само веднъж съм влизал и въобще не ми хареса.Британците много си падат по него.Изречението което ти си публикувал звучи доста по различно от това което аз постнах.Може и да бъркам , но това което си взел от микрото повече ми звучи като да помогнем на БР да хване пътя , а не в смисъла който е наистина.Това ми се стори доста странно да го е казал Джерард.Мое мнение.Имаше още едно което не го постнах и в него ставаше дума за липсата на Суарез и невъзможността да се ползва в атака Дани което е повлияло значително на Ливърпул.
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
-
Феновете на Челси цял ден подиграваха Джерард,осмиваха го и с плакати по време на мача .Не заслужаваха нашите да им правят шпалир.
Джерард също каза ,за головата немощ през сезона и за липсата на Луис и Стъридж .Това еба мамата на отбора .Джерард беше влюбен в Луис .Умираше да играе с него .Аз заради Суарес и Стъридж бях оптимист плюс Коутиньо и Стърлинг.Дори и като загубихме титлата ,бях вдъхновен от тия 4ри момчета и бях спокоен за тоя сезон . Виках си ,ся само да си вземем един класен халф и тоя сезон сме шампиони ...да ама не . На 11 юли продадоха Суарес и разбиха мечтите ми . Разбиха и отбора .Това беше ЧЕРЕН ДЕН за Ливърпул . На всичкото отгоре ,се контузи и Стъридж и картинката стана много бледа вече .Избледня още повече с привличането на некадърника Балотели за заместник на Суарес ?! Кон за кокошка беше тоя трансфер .
А конкурентите набират скорост всеки сезон и Стиви сам го каза вчера . Той отправи намек към собствениците ,като каза ,че трябва да се помогне на Брдндън и да се привличат класни попълнения . Дано Хенри вземе всичко това под вмимание и реагира адекватно ,в противен случай мъките ще продължат ,дори и ако дойде Гуардиола за треньор.
Джерард също каза ,за головата немощ през сезона и за липсата на Луис и Стъридж .Това еба мамата на отбора .Джерард беше влюбен в Луис .Умираше да играе с него .Аз заради Суарес и Стъридж бях оптимист плюс Коутиньо и Стърлинг.Дори и като загубихме титлата ,бях вдъхновен от тия 4ри момчета и бях спокоен за тоя сезон . Виках си ,ся само да си вземем един класен халф и тоя сезон сме шампиони ...да ама не . На 11 юли продадоха Суарес и разбиха мечтите ми . Разбиха и отбора .Това беше ЧЕРЕН ДЕН за Ливърпул . На всичкото отгоре ,се контузи и Стъридж и картинката стана много бледа вече .Избледня още повече с привличането на некадърника Балотели за заместник на Суарес ?! Кон за кокошка беше тоя трансфер .
А конкурентите набират скорост всеки сезон и Стиви сам го каза вчера . Той отправи намек към собствениците ,като каза ,че трябва да се помогне на Брдндън и да се привличат класни попълнения . Дано Хенри вземе всичко това под вмимание и реагира адекватно ,в противен случай мъките ще продължат ,дори и ако дойде Гуардиола за треньор.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
- philipoff72
- Контакти:
Прави впечатление голямата лакомия в отбора.Всеки иска да влезе с топката във вратата.Вчера също беше така.Коу,Стърлинг,Лалана ,Джонсън ако бяха подали можеше и да бием.Шкъртел с оня шут!Освен това този сезон почти нямаме голове от ъглови.Явно отборите са взели мерки срещу Шкъртел, и няма с кого да ги изненадаме.