Фентъзи 2014/15

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Gil-galad
Контакти:

Re: Фентъзи 2014/15

Мнениеот Gil-galad » 05 май 2015 03:03

Nives написа:
Gil-galad написа:
Nives написа:
Gil-galad написа:
HoUs4oOL написа:31 точки от 4ма човека, Хендо даде много малко...
Сложил съм Жиру капитан и предполагам, че това ще ми е грешката, но нямам по-добро за тоя кръг, не вярвам, че Агуеро или Кейн ще вкарат...

Аз сложих Азар, и Жиру вице....ма от къде да знам, че ще трябва да сложа Майхил :lol:

Тоя Майхил те направи шампион бре :lol:
Ама и аз съм си виновен, че държа звездата Василевски на пейката, -15 точки съм от там последните 2 кръга

Майхил има една бира от мен :lol: Ама и ти Крул, аз Янмаат...за к'во ги държим да се чудиш :lol:

Баланс да има пък и са в добра серия от 5-6-7-8 поредни загуби :lol:
Иначе май го взех като правих основно пренареждане на отбора защото нямах пари за друг играещ вратар.
Последните 3-4 кръга трябва да направя някакви рискове, че не остана време, а хода с трима от нас и трима от Челси предния кръг не сработи. То не че Морено игра де, но все пак...

Е зависи, кои трима бяха :lol:
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 05 май 2015 17:01

Алексис Санчес ми донесе първа победа от доста време насам, така ще бъде до самия край надявам се. :) А после да му мисли този, който е дал наградите на Азар! ;)

Защото Санчес> Азар, и от самолет да го гледаш пак ще е така. :P
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 08 май 2015 14:28

Жертвах 4 точки тая седмица...дано да се оправдае риска :lol:
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Nives
Контакти:

Мнениеот Nives » 08 май 2015 15:26

Gil-galad написа:Жертвах 4 точки тая седмица...дано да се оправдае риска :lol:

Аз първия път като жертвах 4 точки, беше за да взема Ашли Барнс, който получи червен картон :lol:

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 08 май 2015 15:54

Nives написа:
Gil-galad написа:Жертвах 4 точки тая седмица...дано да се оправдае риска :lol:

Аз първия път като жертвах 4 точки, беше за да взема Ашли Барнс, който получи червен картон :lol:

Хахаха :lol: Аз се надявам да не е такъв случая :lol:

Nives
Контакти:

Мнениеот Nives » 08 май 2015 21:32

Не, че искам да те кълна или ти желая лошото, но дано да предизвикам съдбата, за да имам някакви шансове до края :lol:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 08 май 2015 22:10

Наистина няма смисъл да се прави повече от един, но мен ми е интересно дали ще го уцеля да е голмайстор и си го правя редовно тоя номер, но половината спечелени точки съм си ги върнал. А и аз съм дебютант си играя първия сезон за оцеляването и да слагам на някой от лидерите прът в колелата, както правят често и в истинския футбол. :)

[offtopic]А и аз кога съм играл фентъзита, то си трябва и опит, който се набира постепенно сезон след сезон без титли, освен това не вложих достатъчно в селекцията. Излизах да се надигравам срещу всеки с атакуващи схеми подобно на Арсенал, а то трябва да си паркираш просто автобуса по-често подобно на Челси. :) Доволен съм, като се има предвид, че изгубих десетки сблъсъци заради втори или трети трансфер, повечето кръгове средно 40-50 точици си вадех, питах и момчетата на тренировка и викат "доволни сме, тренер, ама всеки мач играем с човек или двама по-малко", негодуватпо принцип от някои мениджърски решения, но ще го преживеят. Санти Касорла ми вика коуч, демек понашему тренер, вади ме при гостуванията от състава, че качествата ми вече са малко лимитирани заради възрастта нали знаеш как е, но до промоцията на новата екипировка ще се опитам да навляза в добра спортна форма да се представим добре пред обективите. Кос пък се сърди нещо на френски защо съм давал повече време за изява на Пер, отколкото на него. 3:5:2 не им била по вкуса, при 4-4-2 пак някой недоволен ще се намери. Жиру пък го тормози мисълта да е резерва на Дани Уелбек цял сезон, но и той не бива да се тревожи за мястото си на подиума редом до Санти, освен ако не се разделим с някого през лятото. Най-ощетен от всички беше Еден Азар, на когото му бе съобщено отрано, че трудно ще се впише в схемите за игра, тъй като Алексис умее да оперира по цялата ширина на атаката, ами момчето излезе разбрано, затова ще бъде възнаградено с достатъчно игрово време в останалите решителни двубои до края на сезона, за да получи и евентуално ново предложение за договор или да си намери и по-лесно нов, където ще получава и повече игрово време. В общи линии атмосферата в отбора през целия сезон може да бъде описана като доста добра, представянето на ниво, но съвсем малко не ни достигна в търсене на по-високи цели. През летният трансферен прозорец ще изчистваме детайлите, ще се опитаме да привлечем играчи за някои невралгични постове в отбрана и нападение. :) Хари Кейн ми вика коуч, аз избягах от твоя отбор ти пак ме върна, тогава вика ще вкарвам поне през мач по два гола, за да бъдеш принуден да ме продадеш през лятото. Аз му викам Кейн, мейт, млъкни и започни да бележиш всеки мач, защото само така цената ти ще расте и ще мога да се отърва и от теб, пардон, ще ти осигуря изгоден за клуба трансфер, но да си знаеш, мейт, с кръвния враг Тотнъм няма как да правим сделки, а и такъв голаджия заслужава нещо по-добро...

Някакви дребни недоразумения имаше като цяло, но нищо сериозно, което да попречи на изявите на момчетата, които са доволни от оставането им в елита. :) Не ме питайте за трансферните цели през лятото, като има някакво сериозно име ще го научите или прочетете в "Дейли мейл". Оп, телефонът ми звъни... Леле, какъв сюрприз, хелоу, Супер Любо ми звъни, от ЦСКА, вика ми, колега, мосю, прати ми некой от твоите хора на който няма да разчиташ, че останах без атакуващо звено, Жокея го оперираха, Стоянов и той легна под ножа няма атака пък шампионът Лудогорец идва на армията, а и гол или голове трябва да се вкарват един ден. Викам му готово, Чичовото, имам подходящият човек за теб, Азар му е фамилията. ще ти свърши идеална работа и ще вкарвате много голове всеки кръг, не само един. Затварям телефона вече и в този момент ме осени мисъл " Уау, моят комрейд имал и изходящи повиквания, сигурно ситуацията при армейците започва да се подобрява". Язък, не му върви на тоя Еден продължавам да си мисля наглас, пак ще трябва да го вадя от групата, късаме по взаимно съгласие тогава и довечера е на път за София, армейска чест трябва да се спасява! :)

Поне излезе нещо добро и от моя непретенциозен състав, успех на всички мениджъри, усмихвайте се повече, сезонът е доста кратък, но винаги има следващ! :)[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 09 май 2015 16:55

Тъпанарите от Евертън 4 мача като домакини без допуснат гол....и тамън взех Ягиелка и паднаха 2-0....

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 10 май 2015 17:23

Колега, харесва ми как сме наредили капитаните с теб :lol: :lol: 8-)

Nives
Контакти:

Мнениеот Nives » 10 май 2015 19:20

Gil-galad написа:Колега, харесва ми как сме наредили капитаните с теб :lol: :lol: 8-)

На мен не ми харесва :(
Както и да е, честито! :)

пп. Май и второто място сдавам :lol:

Върни се в “Ливърпул”