Хъл Сити - Ливърпул - 28.04.2015 |21:45| 1-0 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Re: Хъл Сити - Ливърпул - 28.04.2015 |21:45|

Мнениеот LFC1892 » 28 апр 2015 23:52

realist написа:
от LFC1892 на 28 Апр 2015 21:15

Аз след мача с Астън Вила се зарекох да не ги гледам повече този сезон. То това нашето вече граничи с мазохизъм. Дано лятото има промени, защото не ми се мисли следващият сезон да е мъка като този...

Единствената промяна, която може да подобри нещата е смяна на треньора, а такава явно не се предвижда. Поне такива са индикациите към момента. При това положение мъката ни е гарантирана.

Не е много сигурно, че ще остане. Честно казано беше ми доста симпатичен с идеите си , но очевидно не му се получават нещата и ако има достойнство ще си тръгне, вместо да обяснява по медиите как догодина ще се борим за титлата. И за слепеца е ясно, че за да се случи това е необходимо или огромно чудо или промяна. А няма да ме учуди, ако продължаваме да губим точки и се свлечем до седмо място в класирането, американците в края на сезона да размислят и да сменят треньора, имайики предвид какви фенове са на числата и статистиката. А едно седмо място би означавало НУЛЕВ прогрес спрямо първия сезон на Роджърс. И ако ще и 1100 страници за развитието на Ливърпул да изпише, това няма да промени фактите, а те са, че затъваме все повече и повече.

kileto
Контакти:

Мнениеот kileto » 28 апр 2015 23:54

С две думи, Лебеда нестава :!: :!: :!: Кой важен мач взе (Няма такъв ) Американците виновни че тоя излиза със страх в мач който му зависи (титла топ4 ШЛ и ТН)Който иска да го носи на ръце още(аз го нося на- Вие се сещате)

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 28 апр 2015 23:55

Ливърпул в момента не е и отбор,а пасмина. Това успя да направи този наглец БР и нито собственици, нито липсата на Суарес може да са извинения за ирландската му неграмотност. В отбора има 1(един) футболист, който е почти на световна класа и трима на средноевропейска класа.Всичко друго е плява. Играта ,особено напоследък е отвратителна за гледане - тромава, бавна, без никакви идеи как да се изнася топката и да се атакува.Честно казано бих искал да сме седми, защото докато този човек е начело ни чакат само издънки в Европа и мъка в Англия. Няма да се изменадам утре пак да започне да плещи, че с тази игра ще бием в 9 от 10 мача. Абсолютен наглец.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 28 апр 2015 23:58

В този мач ,отново ще го няма чупливия Стъридж ,на който разчитах много тоя сезон . Така ,че отново мача ще е висящ . Балотели е дупка . Няма кой да вкара . На Данчо финта ли да разчитам ? Или на слабата форма на Стърлинг ,който на всичкото отгоре е на крехките 20 годинки ? Или на 19 годишния Ибе ? Ок ,могат да избухнат и да вкарат някой гол от време на време ,но като цяло не може да се разчита на тия деца да ни решават мачовете .
Или на Джерард ,който вече не може да ходи ? Ми той по добре Алън да играе вместо него ,повече се включва от него в атака .
В класата на Коутиньо ми остава надеждата ,но по принцип той е хлаф и неговата роля е да гради атаките на Ливърпул а не задължително да чакаме на него да бележи.
Мисля ,че Лалана може да се появи на мястото на Балотели ,но видяхме че и той направи трагичен сезон .
Освен това ,недай си боже и някоя грешчица отзад и иди връщай гола .
Няма класа в Ливърпул ,това е . С победа в този мач може да притесним малко манафите ,но не виждам как ще я вземат тия младоци ..

Отново познах всичко за тоя мач ,за съжаление . Само ще добавя ,че ако съм аз ,тая черна маймуна Балотели го отстранявам от отбора още днес да тренира с юношките и след сезона го продавам на секундата а ако никой не го иска, го подарявам . Днес не стига ,че отново беше отрова в предни позиции ами и покри засадата при техния гол .Друг е въпроса ,че Ловрен и Шкъртел изобщо не трябваше да теглят при тая ситуация. Но да не обвинявам само единици ,целия отбор бяха трагични !
Ливърпул играе беззъбо ,точно както беше в началото на сезона .Аз казах ...просто Няма кой да вкара гол !!!! Имаше ,ама го плюха и чужди и свои и го изгониха .Един кур за политиката на Хенри и два за болните хейтъри на Роджърс ,Суарес и моя милост. :lol:
Последна промяна от suareshampion на 29 апр 2015 00:10, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

kileto
Контакти:

Мнениеот kileto » 29 апр 2015 00:03

Брендъне затваряй уста затваряй докато си още ж..!Затваряй затваряй Ти си най великия треньор на най (не)великия отбор срамувам се от Теб отребко!!!!!Марш веднага и на момента :!:

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 29 апр 2015 00:04

Пернатия се намачка и позатвори устите на всички нас... Само ми е чудно,къде е оня мишок илийчо,че да ни обясни как ние не разбираме от футбол и мънибол и как лебеда ще ни издигне до неподозирани от нас висоти... :) :) :)
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 29 апр 2015 00:07

"Тренер", оставам с впечатлението, че ти не си фен на Ливърпул, а на Роджърс. Или просто ти допада като мъж? Освен да си педал и да си влюбен в него, друга причина не мога да видя още да го защитаваш. На всеки е ясно, че тоя не става. Просто не става.

kileto
Контакти:

Мнениеот kileto » 29 апр 2015 00:08

suareshampion написа:В този мач ,отново ще го няма чупливия Стъридж ,на който разчитах много тоя сезон . Така ,че отново мача ще е висящ . Балотели е дупка . Няма кой да вкара . На Данчо финта ли да разчитам ? Или на слабата форма на Стърлинг ,който на всичкото отгоре е на крехките 20 годинки ? Или на 19 годишния Ибе ? Ок ,могат да избухнат и да вкарат някой гол от време на време ,но като цяло не може да се разчита на тия деца да ни решават мачовете .
Или на Джерард ,който вече не може да ходи ? Ми той по добре Алън да играе вместо него ,повече се включва от него в атака .
В класата на Коутиньо ми остава надеждата ,но по принцип той е хлаф и неговата роля е да гради атаките на Ливърпул а не задължително да чакаме на него да бележи.
Мисля ,че Лалана може да се появи на мястото на Балотели ,но видяхме че и той направи трагичен сезон .
Освен това ,недай си боже и някоя грешчица отзад и иди връщай гола .
Няма класа в Ливърпул ,това е . С победа в този мач може да притесним малко манафите ,но не виждам как ще я вземат тия младоци ..

Отново познах всичко за тоя мач ,за съжаление . Само ще добавя ,че ако съм аз ,тая черна маймуна Балотели го отстранявам от отбора още днес да тренира с юношките и след сезона го продавам на секундата а ако никой не го иска, го подарявам . Днес не стига ,че отново беше отрова в предни позиции ами и покри засадата при техния гол .Друг е въпроса ,че Ловрен и Шкъртел изобщо не трябваше да теглят при тая ситуация. Но да не обвинявам само единици ,целия отбор бяха трагични !
Ливърпул играе беззъбо ,точно както беше в началото на сезона .Аз казах ...просто Няма кой да вкара гол !!!! Имаше ,ама го плюха и чужди и свои и го изгониха .Един кур за политиката на Хенри и два за болните хейтъри на Роджърс и моя милост. :lol:
Айде моля Те застани малко сериозен ,на Димитровград на пазара може и да Те разберат ама айде малко по сериозно тук не е пазара южен.

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 29 апр 2015 00:12

Ако мислите че няма как да е по-зле си представете ако не махнем тоз тиквеник нападение Ингс-Ориги :) Ялов и по - ялов а за резерва най-яловия -Балотели(не виждам кой ще ни отърве от това недоразумение че и пари да ни даде) или с подобна алтернатива - Имобиле....Роджърс му трябват по 50 трансфера,200-300 млн. за да може да уцели с 1-2, с това темпо ще събере отбор след 100 години...Незнам как сте мислили че може да влезем в топ 4, то по-скоро въпроса е дали няма да сме на обичайната позиция за Роджърс - 7-мото място....
Едно не мога да си обясня за БР - в последните години 3-4 отбора изкараха адски много дорби футболисти,ако ти трябват попълнения затваряш си очите и взимаш от Порто,Бенфика,Атлетико М или Спортинг Л. Много е трудно да вземеш 3-ма от тези отбори и тримата да не стават за нищо но БР успя !
С толкова много брак - Джоунс,Енрике,Джонсън,Ловрен,Манкийо,Алън,Балотели,Борини,Ламбърт,Маркович(може да пропусна няколко ....) е чудо че сме в топ 10 а приказки за титли и успехи са глупости на търкалета който само един човек тук може да дрънка :o

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 29 апр 2015 00:20

Гледате ли Клоп какво направи отново? Ще си тръгне с купа пак, въпреки ужасното начало на сезона. Американците вместо да ръсят пари за смет, да се изръсят за него.

Върни се в “Ливърпул”