realist написа:от LFC1892 на 28 Апр 2015 21:15
Аз след мача с Астън Вила се зарекох да не ги гледам повече този сезон. То това нашето вече граничи с мазохизъм. Дано лятото има промени, защото не ми се мисли следващият сезон да е мъка като този...
Единствената промяна, която може да подобри нещата е смяна на треньора, а такава явно не се предвижда. Поне такива са индикациите към момента. При това положение мъката ни е гарантирана.
Не е много сигурно, че ще остане. Честно казано беше ми доста симпатичен с идеите си , но очевидно не му се получават нещата и ако има достойнство ще си тръгне, вместо да обяснява по медиите как догодина ще се борим за титлата. И за слепеца е ясно, че за да се случи това е необходимо или огромно чудо или промяна. А няма да ме учуди, ако продължаваме да губим точки и се свлечем до седмо място в класирането, американците в края на сезона да размислят и да сменят треньора, имайики предвид какви фенове са на числата и статистиката. А едно седмо място би означавало НУЛЕВ прогрес спрямо първия сезон на Роджърс. И ако ще и 1100 страници за развитието на Ливърпул да изпише, това няма да промени фактите, а те са, че затъваме все повече и повече.