|ФА Къп|Астън Вила - Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

kileto
Контакти:

Re: |ФА Къп|Астън Вила - Ливърпул

Мнениеот kileto » 26 апр 2015 00:31

suareshampion написа:
kileto написа:Едно искам, играем с УБА ако бием искам от Теб да видя (написано) Брендане ЗАТВАРЯЙ УСТА ако паднем или равен (БРЕНДАНЕ НЕДЕЙ ЗАТВАРЯ УСТА) ;) ;) ;) Много Те моля почти се влюбех в хотелите Ти :idea: :idea: (и любовниците )

Аз пък искам то теб ,редовно да си пиеш хапчетата :lol:
Аз го изпих(хапчето) Ти моята молба ще я изпълниш ли ???

kileto
Контакти:

Мнениеот kileto » 26 апр 2015 00:33

Твърде си прост да я изпълниш :lol: :lol: :lol: Карай аз ще чакам :) :) :) :) :) :)

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 26 апр 2015 11:48

Аве ей луд ,ти не си добре бе ? :lol: Какво само си измисляш некви глупости ? Аз да съм казал ок ? Не съм . Кьорав ли си да видиш прогнозата ми за мача ? Казах ,че с тия некадърници трудно ще бием .И така и стана . Не може да продадеш класа за 90 млн и да вземеш за 16 млн и да искаш голове ? Е няма как да стане.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Kotzata
Контакти:

Мнениеот Kotzata » 26 апр 2015 13:54

suareshampion написа:Аве ей луд ,ти не си добре бе ? :lol: Какво само си измисляш некви глупости ? Аз да съм казал ок ? Не съм . Кьорав ли си да видиш прогнозата ми за мача ? Казах ,че с тия некадърници трудно ще бием .И така и стана . Не може да продадеш класа за 90 млн и да вземеш за 16 млн и да искаш голове ? Е няма как да стане.
suareshampion написа:Трябва да излезем и да откажем отборчето на Астон Вила. Лоша е липсата на Сако и стъклото Стърдиж евентуално ,но убеден съм ,че Роджърс ще вземе тоя мач .
Шкъртел се завръща и сега ,ще видим дали ще се върне на старата схема или ще продължи с това 4-3-3 ?
Уникален мач на 90 хилядния Уембли ! Феновете ще полудеят от кеф ,завиждам им искрено .Ако се класираме ,ще направя всичко възможно да отида на финала. Прогноза 3-0

Не искам да се заяждам или още по-малко да ви влизам в споровете(и двете страни сте непоносими на моменти) ама тук малко си противоречиш. Първо даваш прогноза 3:0 срещу отборЧЕто АстОн Вила, а след загубата казваш, че си очаквал тежък мач?
Аз ли съм шизофреник или?
Пак се извинявам за намесата. Със здраве! :)

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 26 апр 2015 17:00

Kotzata написа:
suareshampion написа:Аве ей луд ,ти не си добре бе ? :lol: Какво само си измисляш некви глупости ? Аз да съм казал ок ? Не съм . Кьорав ли си да видиш прогнозата ми за мача ? Казах ,че с тия некадърници трудно ще бием .И така и стана . Не може да продадеш класа за 90 млн и да вземеш за 16 млн и да искаш голове ? Е няма как да стане.
suareshampion написа:Трябва да излезем и да откажем отборчето на Астон Вила. Лоша е липсата на Сако и стъклото Стърдиж евентуално ,но убеден съм ,че Роджърс ще вземе тоя мач .
Шкъртел се завръща и сега ,ще видим дали ще се върне на старата схема или ще продължи с това 4-3-3 ?
Уникален мач на 90 хилядния Уембли ! Феновете ще полудеят от кеф ,завиждам им искрено .Ако се класираме ,ще направя всичко възможно да отида на финала. Прогноза 3-0

Не искам да се заяждам или още по-малко да ви влизам в споровете(и двете страни сте непоносими на моменти) ама тук малко си противоречиш. Първо даваш прогноза 3:0 срещу отборЧЕто АстОн Вила, а след загубата казваш, че си очаквал тежък мач?
Аз ли съм шизофреник или?
Пак се извинявам за намесата. Със здраве! :)

Да ,точно ти си шизофрнеик ,защото говорим за мача с Уест Бромич :lol: Не се намесвайте неподготвени .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Върни се в “Ливърпул”