От какво се нуждае Ливърпул лятото ?

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: От какво се нуждае Ливърпул лятото ?

Мнениеот slash1912 » 22 апр 2015 23:28

suareshampion написа:
slash1912 написа:Нуждаем се от нов мениджър!Иначе трансферите ще са от рода на Борини,Лалана,Ловрен,Алън и т.н баберици :oops:

Ахааам ,а новия треньор викаш ,ще привлече само Месита и Роналдовци с тая трансферна политика на янките ? :lol: Пак казвам за тези ,които са пропуснали ,Роджърс искаше Коща ,искаше Вилиан ,искаше Салах,искаше Шакири ,искаше Мхитарян ,искаше Алекси Санчес ,но те отказаха ,защото Ливърпул отдавна е мишешки клуб ,който няма титла вече 25 години и предлага ниски заплати .
С риск да ви разочаровам ,янките казаха ,че Роджърс остава ! :lol:

Тренер,гледаш ли Атлетико?Там каква е трансферната политика?Тоя нашия е плашипутарник, дали може да ги мотивира ,като не сме взели едно дерби и сменя схемата по 3 пъти на мач?
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
bestvaluestore
Контакти:

Мнениеот bestvaluestore » 22 апр 2015 23:29

Нуждае се да си повярват играчите ,ръководството,феновете и треньора,че могат да постигнат нещо значимо.

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 23 апр 2015 00:28

Karsa Orlong написа:От собственици с чалми се нуждае.

Абсолютно,аз това го говоря още като муурс продаде отбора на ония пиявици... Още тогава имаше интерес от арабите,после при втората продажба пак ни искаха,имаше и един китаец-кени хуанг,той също ни искаше,но...все попадаме на янки,които гледат само печалбата и не им пука за отбора! Не сменим ли шефовете със някой чаршаф,нищо добро не ни чака! Това са реалностите в момента,футбола вече е комерсиализиран и много рядко има проблясъци като дортмунд,атлетико мадрид и ние миналия сезон...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

На линия
Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 23 апр 2015 00:51

slash1912 написа:
suareshampion написа:
slash1912 написа:Нуждаем се от нов мениджър!Иначе трансферите ще са от рода на Борини,Лалана,Ловрен,Алън и т.н баберици :oops:

Ахааам ,а новия треньор викаш ,ще привлече само Месита и Роналдовци с тая трансферна политика на янките ? :lol: Пак казвам за тези ,които са пропуснали ,Роджърс искаше Коща ,искаше Вилиан ,искаше Салах,искаше Шакири ,искаше Мхитарян ,искаше Алекси Санчес ,но те отказаха ,защото Ливърпул отдавна е мишешки клуб ,който няма титла вече 25 години и предлага ниски заплати .
С риск да ви разочаровам ,янките казаха ,че Роджърс остава ! :lol:

Тренер,гледаш ли Атлетико?Там каква е трансферната политика?Тоя нашия е плашипутарник, дали може да ги мотивира ,като не сме взели едно дерби и сменя схемата по 3 пъти на мач?

Мхитарян не става, гледам го през седмица в Дортмунд и плача.

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 23 апр 2015 07:59

Makarona87 написа:Един централен защитник от класта на Ловрен, един креативен халф от класата на Хендерсен, едно крило от класата на Маркович и един нападател от класата на Балотели и имае централна 2ка защитници Ловрен-Ловрен(бетон защита) , халфова линия Хендерсен-Хендерсен(дори Иниеста и Шави биха завидяли на такава линия), крила Маркович-Маркович (Неймар и Месси да се учат от тях как се играе на крилото) и нападателно дуло Балотели-Балотели ( дори Златан Ибрахимович ще изглежда като американски колежанин пред тях).

Ахахаххааа размя от сутринта с този твой коментар (казвам го в добрия смисъл) :lol: :lol: :lol: :lol:
Защита бетон и Златан изглеждащ като американско колежанче 8-) .....с другите линии и направените сравнения съм съгласен 8-) 8-) 8-)

Въпросът е къде ще намерим играчи като Хендерсън и Маркович, за да ги дублираме на съответните им позициите....те са световна класа :!:
LIVERPOOL RULZZ

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 23 апр 2015 08:07

Сега по темата...относно изброените възможни трансфери в първото мнение:
- не мисля, че някой ще ни плати £10 000 000 за Балотели и не мисля, че е правилно решение да го продаваме сега след само 1 сезон в отбора;
- смятам, че ако Стърлинг все още иска да си ходи, сега е момента да го продадем, защото не знам колко му е актуалната пазарна цена, но мисля че само ще намалява оттук нататък;
- накрая мисля, че идването на Ориги в отбора и тактика даваща повече шансове за изява на Борини през следващия сезон би помогнала на Ливърпул за по-добро крайно класиране в първенството.

Съгласен съм с продажбата на всички останали изброени футболиси, а на тяхно място покупка на подходящ за Висшата лига и играта на ЛИвърпул нападател и поне двама поливалентни защитници :!:
LIVERPOOL RULZZ

Fraxinus
Контакти:

Мнениеот Fraxinus » 23 апр 2015 08:36

crazy_one написа:Сега по темата...относно изброените възможни трансфери в първото мнение:
- не мисля, че някой ще ни плати £10 000 000 за Балотели и не мисля, че е правилно решение да го продаваме сега след само 1 сезон в отбора;
- смятам, че ако Стърлинг все още иска да си ходи, сега е момента да го продадем, защото не знам колко му е актуалната пазарна цена, но мисля че само ще намалява оттук нататък;
- накрая мисля, че идването на Ориги в отбора и тактика даваща повече шансове за изява на Борини през следващия сезон би помогнала на Ливърпул за по-добро крайно класиране в първенството.

Съгласен съм с продажбата на всички останали изброени футболиси, а на тяхно място покупка на подходящ за Висшата лига и играта на ЛИвърпул нападател и поне двама поливалентни защитници :!:

Съгласен съм, че Стърлинг може спокойно да си ходи, стига да му вземем добри пари. Съгласен съм и че не трябва да продаваме Балотели, но ако Роджърс остане начело по-добре да го продадем, защото се вижда, че той не му дава никакви шансове. Тъкмо се разигра и започна да вкарва, и ирландеца го закотви здраво на пейката.
Колкото до Борини, да си ходи към Съндърланд с първия влак:)
Нещо не мога да ти схвана логиката за нападателите - искаш Балотели да остане, да се дава шанс на Борини, на Ориги, искаш нов нападател, а доколкото си спомням има и един брой Данчо Стъридж наличен - с 5 нападатели ли ще играем:)))
На Ливърпул му трябва повече класа във всички линии - това е тъжния факт на този етап...

Fraxinus
Контакти:

Мнениеот Fraxinus » 23 апр 2015 08:49

Makarona87 написа:Един централен защитник от класта на Ловрен, един креативен халф от класата на Хендерсен, едно крило от класата на Маркович и един нападател от класата на Балотели и имае централна 2ка защитници Ловрен-Ловрен(бетон защита) , халфова линия Хендерсен-Хендерсен(дори Иниеста и Шави биха завидяли на такава линия), крила Маркович-Маркович (Неймар и Месси да се учат от тях как се играе на крилото) и нападателно дуло Балотели-Балотели ( дори Златан Ибрахимович ще изглежда като американски колежанин пред тях).

Ловрен е перфектен защитник за отбори от класата на Уест Бромич, Хъл Сити и Болтън, който е взел решението да даде тия пари за него, е за уволнение.
Маркович се нарежда сред най-некадърните играчи, които съм виждал в Ливърпул. Мисля, че би бил едно добро попълнение за някой от родните грандове.
Хендо когато е във форма е страхотно полезен. Лично аз съм на мнение, че миналата година загубихме титлата не когато Джерард се подхлъзна, а когато Хендо си изкара нелеп жълт картон в края на мача със Сити, който доведе до това да пропусне поради наказание последните мачове от сезона. Сериозно говоря. Ако можех да се кача на някой Делориън и да се върна във времето, бих отишъл в Ливърпул, бих намерил Роджърс преди мача със Сити и бих го предупредил да каже на Хендо да се пази от картон. И после само се отпускам пред телевизора и гледам как Хендо изпреварва Демба Ба и чисти в публиката. Мачът разбира се завършва 1:0 за Ливърпул с гол на Суарез след асистенция на Хендо ;)
Балотели+Балотели би била атомна двойка, мисля че това е единствения играч, с който Марио би се сработил добре :twisted: Единия ще гледа да се отърве от топката във всеки удобен момент, и ще я подава на другия, който ще е в засада.

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 23 апр 2015 09:11

Fraxinus написа:
crazy_one написа:Сега по темата...относно изброените възможни трансфери в първото мнение:

Съгласен съм, че Стърлинг може спокойно да си ходи, стига да му вземем добри пари. Съгласен съм и че не трябва да продаваме Балотели, но ако Роджърс остане начело по-добре да го продадем, защото се вижда, че той не му дава никакви шансове. Тъкмо се разигра и започна да вкарва, и ирландеца го закотви здраво на пейката.
Колкото до Борини, да си ходи към Съндърланд с първия влак:)
Нещо не мога да ти схвана логиката за нападателите - искаш Балотели да остане, да се дава шанс на Борини, на Ориги, искаш нов нападател, а доколкото си спомням има и един брой Данчо Стъридж наличен - с 5 нападатели ли ще играем:)))
На Ливърпул му трябва повече класа във всички линии - това е тъжния факт на този етап...

Ориги като пристигне в отбора, няма да започне да играе веднага титуляр :roll: млад е и трябва да посвикне с Висшата лига.
Стъридж често се контузва, така че не трябва да се брои като 100%-ва опция за нападение. От Борини и Балотели, не вярвам и двамата да са във форма едновременно 8-)
Ако купим и един нов централен нападател като първи избор в атака, може и тактиката малко да се промени на 3-5-2 :!:
LIVERPOOL RULZZ

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 23 апр 2015 09:38

Ливърпул просто се превърна в отбор от ранга на Тотнъм,Евертън и т.н. и представянето му е абсолютно закономерно. В съвременния свят не може да лежиш само на стари лаври и история. Появиха се нови "играчи" и тези, които изпуснаха момента да отговорят сега трудно ще ги достигнат.
Защо след като през 2005г. спечелиха ШЛ продадоха най-добрите си играчи. Сменят се постоянно мениджъри, а появи ли се класен играч в състава се продава на мига(Алонсо,Торес,Суарес). Щом не могат да си задържат водещите футболисти съвсем заслужено ще се борят всяка година за 4 място с Тотнъм,Евертън и т.н.
Сега най-много да назначат Юрген Клоп от лятото и понеже човека не е магьосник и няма как да промени нещо коренно ще го обявят за физкултурник и него и ще чакат следващия месия на мениджърското място.

Върни се в “Ливърпул”