Makarona87 написа:Един централен защитник от класта на Ловрен, един креативен халф от класата на Хендерсен, едно крило от класата на Маркович и един нападател от класата на Балотели и имае централна 2ка защитници Ловрен-Ловрен(бетон защита) , халфова линия Хендерсен-Хендерсен(дори Иниеста и Шави биха завидяли на такава линия), крила Маркович-Маркович (Неймар и Месси да се учат от тях как се играе на крилото) и нападателно дуло Балотели-Балотели ( дори Златан Ибрахимович ще изглежда като американски колежанин пред тях).
Ловрен е перфектен защитник за отбори от класата на Уест Бромич, Хъл Сити и Болтън, който е взел решението да даде тия пари за него, е за уволнение.
Маркович се нарежда сред най-некадърните играчи, които съм виждал в Ливърпул. Мисля, че би бил едно добро попълнение за някой от родните грандове.
Хендо когато е във форма е страхотно полезен. Лично аз съм на мнение, че миналата година загубихме титлата не когато Джерард се подхлъзна, а когато Хендо си изкара нелеп жълт картон в края на мача със Сити, който доведе до това да пропусне поради наказание последните мачове от сезона. Сериозно говоря. Ако можех да се кача на някой Делориън и да се върна във времето, бих отишъл в Ливърпул, бих намерил Роджърс преди мача със Сити и бих го предупредил да каже на Хендо да се пази от картон. И после само се отпускам пред телевизора и гледам как Хендо изпреварва Демба Ба и чисти в публиката. Мачът разбира се завършва 1:0 за Ливърпул с гол на Суарез след асистенция на Хендо
Балотели+Балотели би била атомна двойка, мисля че това е единствения играч, с който Марио би се сработил добре

Единия ще гледа да се отърве от топката във всеки удобен момент, и ще я подава на другия, който ще е в засада.