Фернандо Торес пред рекорд за Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Cherven_poboinik
Контакти:

Re: Фернандо Торес пред рекорд за Ливърпул

Мнениеот Cherven_poboinik » 18 дек 2009 01:37

man_united_fen написа:Добър е , но няма класата на Рууни и Вия ;)

Пхахаха , и си вярва изруда :shock: :shock:
[center]ЧЕРВЕНИ ШАМПИОНИ[/center]

Потребителски аватар
battlestar31
Контакти:

Мнениеот battlestar31 » 18 дек 2009 10:56

Messinho написа:Ето и текста от статията:

Нападателят на Ливърпул Фернандо Торес вчера се появи като резерва в мача срещу Уигън и записа стотния си мач с фланелката на мърсисайдци. "Ел Ниньо" също така вкара и победния гол за "червените", който е 49-о негово попадение във Висшата лига.

Още един гол дели Торес от това да се превърне в най-ефективния стрелец в историята на Ливърпул. В следващия мач от първенството "Ел Ниньо" има шанс да се превърне във футболиста, който е достигнал границата от 50 гола в толкова малко срещи.

Иначе бившият стрелец на Атлетико Мадрид има общо 61 гола с червената фланелка във всички турнири, а през този сезон той пак е топ реализатора за своя тим във Висшата лига, като има на сметката си 11 попадения.

Аз все си мисля че за него щеше да е по добре да премине в Барса или РЕАЛ :roll:
Иначе няма спор добър е :roll:

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 18 дек 2009 12:19

Какво да прави в РЕАЛ-там пак се събраха много звезди...Като нищо щеше да е резерва и щеше да изгуби формата си.В Барса също вече имат такъв на този пост-Ибрахимович,но аз си мисля,че би могъл да го измести :roll: Ще се радвам да го видя някой ден в отбор като Барса или МЮ :)
По темата:Уникален играч е,със сигурност ще постави рекорда и не само този,а още много такива 8-) Още ме е яд,че САФ се стискаше да даде 40 млн евро за него,та после се изръси за Бербо с близо 50 млн. :?

Потребителски аватар
CSKAfan
Контакти:

Мнениеот CSKAfan » 21 дек 2009 13:51

няма отбор в който торес ще е резерва, ако е здрав...
YNWA!

Върни се в “Ливърпул”