Обща тема за LFC

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

daduradam
Контакти:

Re: Обща тема за LFC

Мнениеот daduradam » 13 апр 2015 17:53

Е, то ние вече го купихме, но е млад и дори и да не се наложи ще си върнем кинтите от него.Все пак нека дойде да изиграе няколко мача, тогава ще го съдим :)
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 13 апр 2015 18:14

wolf написа:С тоя дървар ще си вкараме невероятен автогол, на световното ми дойде страшно дървен.

На мен на световното грам не ми хареса, но преобладаващите мнения са, че бил оставил "много добро впечатление". :shock:

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 13 апр 2015 20:08

Аз нямам притеснения за Ориги. Има много качества и смятам, че ще пасне на отбора. Не забравяйте, че е на 20 години и има още много да се развива. Със сигурност обаче ни трябва още един нападател (по възможност доказано име, който да е реална конкуренция или партньор на Стъридж) заедно с него и Стъридж, за да не се налага да очакваме Ориги да носи цялата отговорност за нападението (имайки предвид колко често се контузва Стъридж). Ориги трябва да навлиза в отбора и да получава шансове постепенно, когато се чувства достатъчно уверен да влиза в игра.
Hala Madrid

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 13 апр 2015 22:55

Аз още си мисля, че Балотели ще се разиграе. Играч минал през толкова качествени клубве, вкарал толкова голове, а само на 24. Дано му тръгне играта, защото ги има качествата!
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 14 апр 2015 09:08

gogovcite написа:Аз нямам притеснения за Ориги. Има много качества и смятам, че ще пасне на отбора. Не забравяйте, че е на 20 години и има още много да се развива. Със сигурност обаче ни трябва още един нападател (по възможност доказано име, който да е реална конкуренция или партньор на Стъридж) заедно с него и Стъридж, за да не се налага да очакваме Ориги да носи цялата отговорност за нападението (имайки предвид колко често се контузва Стъридж). Ориги трябва да навлиза в отбора и да получава шансове постепенно, когато се чувства достатъчно уверен да влиза в игра.

Поредния който ще го чакаме 2-3-4 години ЕВЕНТУАЛНО да се развие. Айде няма нужда, аман вече

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 14 апр 2015 09:35

Alonso_Massa написа:Аз още си мисля, че Балотели ще се разиграе. Играч минал през толкова качествени клубве, вкарал толкова голове, а само на 24. Дано му тръгне играта, защото ги има качествата!

Може и да се разиграе, ако му се даде шанс. С тази треньорска контузия обаче, не виждам как ще се случат нещата, а и вече не знам дали самият той има желание да се докаже при нас с тези негови постоянни "болести". Иначе и аз съм на мнение, че е доста по-добър от другите опции в атака - Борини, Ламбърт и Стъридж в моментната му форма.

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Мнениеот TEDIMAR99 » 14 апр 2015 11:36

Изображение
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

ruga4
Контакти:

Мнениеот ruga4 » 14 апр 2015 18:30

Ориги е 10млн паунда на вятъра,като Алберто,Илори и другите малоумни трансфери

Потребителски аватар
dNelbandian
Контакти:

Мнениеот dNelbandian » 14 апр 2015 19:15

Ще се повторя.
Дами и господа,
Няма как да не сравня качествата на уникалната голова машина, която Ливърпул купи през лятото на 2014г, нейното име е Дивок Ориги с тези на една от златните легенди и друга голова машина - не кой да е Давид Н'гог.
Те не само, че имат сходство с имената, но и техният голов нюх е сходен.
Когато Ливърпул купи Давид Н'гог през 2008 година ( футболистът бе на 19 години), той беше изиграл невероятните 25 мача в цялата си кариера и бе задминал Световния рекорд по отбелязани голове - 3. Колко обещаващо звучи само, а? За 3 години и изиграни 63 мача за Ливърпул Н'гог отбеляза стряскащите 9 гола.

Лято 2014, Ливърпул купува Дивок Ориги ( на 19 години, колко странно), той бе изиграл невероятните 45 мача в цялата си кариера и бе счупил Европейския рекорд по отбелязани голове - 7. - колко обещаващо за пореден път.

Не знам, аз си мисля, че уцелихме десятката, Даже бих искал да гледам схема 4-3-3 с Рики Ламбърт - Борини - Ориги в предни позиции. Тогава ще сме световно страшилище.

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 14 апр 2015 19:44

И аз не знам за кво го купихте тоя Ориги. Просто Роджърс гледаше да оползотвори парите за трансфери, май. :lol: Да бяхте взели Лукаку по-добре.

Върни се в “Ливърпул”