Арсенал - Ливърпул - 04.04.2015 |14:45| 4-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Re: Арсенал - Ливърпул - 04.04.2015 |14:45| 4-1 FT

Мнениеот JimBeam » 06 апр 2015 01:49

suareshampion написа:
john barnes написа:Тренер,янките наистина залагат на млади играчи,но май искат мениджъра да ги развива и после да бъдат продавани за големи суми. Ако сега се продаде и Стърлинг,това ще потвърди тезата ми. Каква е файдата тогава,ако янките наистина за това са купили отбора и това им е вдинствената цел? Ставаме като арсенал доскоро- продаваме си най-добрите играчи всяка година и се задоволяваме със топ 4...само че ние и това не можем.

Споко бе ,Стърлинг няма да се продаде . Надявам се ,да не е това целта на собствениците ,както ти казваш. Тези млади играчи ,трябва да израстнат още игрово и психически и да печелят титли и купи с Ливърпул ,това мисля и се надявам да се случи.
Значи виждаш ,че янките залагат на млади играчи ,но мрънкаш срещу Роджърс ? Къде си видял отбор с доста млади играчи да печели титли ? Няма такъв.
Да ,това че продадоха Суарес ,никога няма да им го простя . Ако продължат да режат ръцете на мениджъра и да му продават най добрите играчи ,ставаме мишки .Мисля,че няма да има други подобни случаи и няма да станем като Арсенал.
Между другото ,от играчите ни под наем ,редовно играят само Илори ,Тейшейра и Ориги и е логично да очакваме тия тримата да се наложат в отбора а останалите най вероятно ще бъдат продадени .

Значи никога няма да стане това. :lol: А появи ли се оферта за Стърлинг от някой отбор като Реал, Барса, Байерн, ПСЖ го пиши бегал както се случи със Суарес :mrgreen: За съажление такива играчи нямат мотивацията да остават в отбора, защото той дефакто не се бори за нищо освен предно класиране и някакъв късмет да влезе в зоната на ШЛ и да изиграе някой друг мач в групите на ШЛ. Докато не се промени политиката на клуба и не започнат да мачкат и да печелят титли както другите отбори, а не проблясъци като миналата година веднъж на 5-6 години, че и повече такива играчи ще са просто спирката им към по-голям клуб. За съжаление от отбора на Ливърпул е останало само името и успехите от преди години, а ясно бъдеще да се върне пак към славните времена няма поне за сега. Феновете всяка година ще си мечтаят през лятото за по-добър сезон и че този път ще е успешен и като дойде зимата всичко става ясно и се премирявате и започвате с надеждите за другият и така всяка година. Това лято бяхте съ същите надежди, че след онзи хубав сезон и на крачка да вземете титлата то тази година ще успеете и хоп видя се че няма да стане и сега.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 06 апр 2015 15:13

Да беше се по интересувал малко от трансфера на Суарес преди да пишеш врели-некипели.
Поне за момента аз не виждам някой от водещите футболисти да иска трансфер.
А за да има трансфер първо трябва футболиста да го поиска.Иначе добре се справяш празните приказки.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 06 апр 2015 15:45

iliev72 написа:Да беше се по интересувал малко от трансфера на Суарес преди да пишеш врели-некипели.
А за да има трансфер първо трябва футболиста да го поиска.Иначе добре се справяш празните приказки.

И кои са водещите футболисти, като изключим Стърлинг, защото не е ясен дребния?

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 06 апр 2015 17:06

kadett1 написа:
iliev72 написа:Да беше се по интересувал малко от трансфера на Суарес преди да пишеш врели-некипели.

И кои са водещите футболисти, като изключим Стърлинг, защото не е ясен дребния?

Да не трупаш мнение , тролче а ?! Коу , Стъридж , Хендо ! Още искаш ли ?!
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 07 апр 2015 11:55

Колко пъти ни нахулихте в темата, че сме били посредствен отбор ... Все едно не ви сгазихме в събота :lol: :lol: Има звезди, дето са навити да дойдат при нас, стадиона е чистак нов, играе се хубав футбол, надявам се и трофеи да почнат да се печелят, догодина, живот и здраве-пак Шампионска лига 8-) И пари има - напоследък почти няма трансфер под 15-16 милиона 8-) Вие ни изкарахте като Евертън, да го ева :lol: Иначе мача беше приятен за гледане, доволен съм, че не вкарахме повече - според мен, когато противника е по-слаб, няма смисъл да го унижаваш ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 07 апр 2015 17:44

gogovcite написа:
suareshampion написа:gogovcite,абе какъв беше тоя страх вчера ? Как се уплашиха всички ,не е истина .Ще кажеш ,че излизат срещу Барса или Байерн ?? И това вече втори мач ,и срещу манафите беше същото положението . Не мога да си обясня нещата ? Айде за младите в отбора ,донякъде имам обяснение ама опитен играч ,като Коло Туре да глътне толкова гипса е необяснимо ? С такъв опит зад гърба си и тръгва да ми я води а е последен в защита и Арсенал правят дълбока преса ? Грозна картинка . И не само това ,имаше сумати смешни отигравания .
Лукас и той беше плах ,Хендерсън както винаги и той ,Алън и той втори мач е неузнаваемо плах,страхлив и некоцентриран ?? Не можеха два паса да си дадат бе ,бах му майката аз ? Ами тоя Миноле ? Кво е тва бе нашия ? Подреждаш си стената да ти пази единия ъгъл и си пазиш другия ,елементарно .А те му я шибнаха в неговия ъгъл ? И той глътна гипса пак ,като първия полусезон и като целия минал сезон ,разбира се .
За Морено да не говорим ,той пък показва уж някакво самочуствие ,но много глупости прави .Ужасен е . Няма място в титулярния състав към тоя момент ,ся няма кво да се лъжем . Как няма да го биеш там бе ? Остави се да го минат ,като спрял влак ? И това му е сигурно 10 фатална грешка през сезона ??? Ееееееееее не ,тотално ме подведе тоя малкия .Аз толкова разчитах на него и му се радвах .В Севиля беше корено различен .
Може би и Роджърс има вина за този психологически срив в отбора ,но основно аз си виня играчите .
И тоя Лазар ,как няма да я подадеш там бе ееййййййй дърводелец ? Ми става 0-1 и мача тръгва в съвсем друга посока ,не е ли така ? Те щяха да тръгнат да връщат гола ,да се поуголят отзад ...а ние се затваряме ,използваме бързия Рахимчо , играем на контра и можеше и още да им вкараме . Този лош пас на Лазар ,отново го отдавам на плахост,страх и неувереност . Ебати ташака ,не ги е срам .При 3-0 вече мача свърши, почнаха да контролират топката през второто ,но кел файда вече ,ония се позатвориха и нямаше пространства ? И пак допускаха елементарни грешки ,до самия край мача допускаха грешки .Джан ,кво беше това остро влизане ,при положение ,че имаше вече един жълт картон ? Огромна глупост .
Не ,не направо не мога да ги позная от два мача насам ?? Тъкмо се зарадвах ,че станаха стабилни отзад и те пак се изсраха на метеното ? Ами ние допускахме по един макскимум два удара ,по време на мачовете тая година ? Ся ,знам че не може във всички мачове да се играе перфектно ,но точно срещу преките конкуренти да излязат толкова страхливо ,не го очаквах .
Добър отбор сме ,но все още млад и неопитен . Усети се липсата на Шкъртел .Тъкмо влезе в час и къде я направи и той тая глупост ,при положение ,че знае много добре какво ще последва ? Пресен пример имено с него и Коща ? И опита на Джерард липсваше в тия два мача . Но и той отиде и направи същата глупост ? Малоумна работа . Нямам думи .

Ти говориш за страх, но аз не съм сигурен, че това е точното определение. Има една дума в българския език, която много точно съвпада с поведението на отбора вчера - овчидушие. Нямаме лидер! Няма го човекът, който е готов да хапе, да плюе, да мачка, да се разправя със съдиите. Такъв, който да вдъхновява и озлобява и останалите. Такъв, който да е готов да поеме освиркванията при гостуванията на отбора, да не се притеснява от коментарите в медиите на другия ден. Дето не мисли кое е правилното решение, а действа инстиктивно, рисково и първично в името на това да поведе отбора. Много по-лесно е да подкрепиш такъв човек, но е трудно ти да си този, който да изпъчи гърди, да се набута между шамарите и да води уж безмислени понякога спорове. Такъв беше Суарез, такъв е и Джерард, но тях ги нямаше вчера на терена.
Хендо има желанието, има и смелостта, но няма харизмата на такъв човек. Няма и чисто футболните качества. Тук искам да поясня, че аз го смятам за много важен за отбора и съм на мнение, че той има място при нас, но не е лидерът, от който се нуждаем. Стъридж и Коутиньо за съжаление също не са такива ЛИЧНОСТИ. Колкото и добри футболни качества да имат те не са хора, които могат да поведат отбора в тежък момент, а са по-скоро хора, които се влияят от общото настроение. Според мен такива качества има Джан, донякъде Шкъртел и малкия Айб. Но трябва някой, който играе в предни позиции да е водачът. Не може да очакваме от централен защитник да обръща мачове, нали? Виж как рухна отборът след първия гол. Та те взеха мача за 10 минути! Този момент беше много показателен за липсата на лидер и оттам, както ти споменаваш, психика на отбора. И погледни кои имат наказание - Джерард, Шкъртел и Джан. Другите просто си мишкуват, това е. Затова съм готов донякъде да разбера Джерард и колкото и глупава да беше постъпката му в миналия мач да го не го обвинявам. Много е трудно да гледаш отстрани как ти мачкат отбора и да знаеш какво трябва да се направи, но да нямаш подкрепа.
Друга причина, чисто футболна от вчера, е неспособността на централните ни защитници да изнасят топката. Видя ги и в двата мача, в които ни играха с висока преса как се затрудняваме. Нито Сако, нито Туре се чувстват сигурни при такава преса. Ловрен трябваше да е човекът, който да запълни тази дупка, но пък той е много колеблив в дефанзивен план, а това все пак е основното за един ЦЗ.
Уф, аре че много дълга тирада стана и сигурно ще доскучее на хората. Ще правим генерални оценки след края на сезона...

Ок ,може и така да е ,но е факт ,че отбора беше супер бавен ,муден и плах .
Еми Роджърс гласи Хендерсън за лидер ,но както ти каза ,той няма чисто футболните качества . Лидерът трябва е добър футболист .Аз самия съм лидер в отборите ,в които играя от няколко години насам .А преди не бях лидер ,защото се усещах ,че бях слаб и нямах самочуствието и увереноста . Качествата ги имах ,като по малък ,но ми липсваше акъл . :) Просто акъла ми дойде по късно и с него ми дойде и самочуствието и увереноста ....и сега вече МИСЛЯ на терена и се наслаждавам изцяло на играта .Даже понякога ми става криво сега след мач ,като знам колко съм им викал на моите съотборници :lol: Но нека не се отплесваме от темата ,пак казвам за мен лидера трябва да е добър футболист ,да има увереност в себе си и голямо самочуствие а Хендерсън за мен не е добър .И така се получава на тоя етап ,че той по скоро подвежда треньора в това отношение ,отколкото да поведе отбора . Аз не искам той да играе основна роля в Ливърпул ,за разлика от теб ,но всеки си има мнение . Искам на негово място друг играч ,по креативен ,по хитър ,по грамотен .
Мислих си и се надявах ,че Стъридж може да стане лидер ,но наистина май няма да стане работата ,както и ти си видял.
Изнасянето на топката от защитата е проблем пред Ливърпул от доста време насам .Понякога се получава ,понякога не .Определено трябва да се работи в тази насока.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Върни се в “Ливърпул”