Ливърпул - Манчестър Юнайтед 22.03.2015 |15:30| 1-2 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Ливърпул - Манчестър Юнайтед 22.03.2015 |15:30|

Мнениеот suareshampion » 24 мар 2015 18:24

nghcvth написа:Поздравления на феновете на Юнайтед, отборът им спечели заслужено.

Спечелиха ,защото Ван Гаал ,реши точно в тоя мач да пусне Мата ,Ерера и още сумати халфове ,заедно на терена .Мата винаги съм го харесвал и искал в нашия отбор .Свалиха топката трайно на земята ,разиграваха добре ,движеха се много ,пресираха и това им донесе победата . Общо взето ни биха с нашите силни страни .Досега ,аз виждах корено различни неща в техния отбор и затова бях сигурен ,че ще ги бием . Те играха цял сезон един отвратителен футбол . Ако обаче ,продължат по същия начин ,както срещу нас и Тотнъм ,може и да постигнат успех..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 24 мар 2015 20:51

suareshampion написа:
nghcvth написа:Поздравления на феновете на Юнайтед, отборът им спечели заслужено.

Спечелиха ,защото Ван Гаал ,реши точно в тоя мач да пусне Мата ,Ерера и още сумати халфове ,заедно на терена .Мата винаги съм го харесвал и искал в нашия отбор .Свалиха топката трайно на земята ,разиграваха добре ,движеха се много ,пресираха и това им донесе победата . Общо взето ни биха с нашите силни страни .Досега ,аз виждах корено различни неща в техния отбор и затова бях сигурен ,че ще ги бием . Те играха цял сезон един отвратителен футбол . Ако обаче ,продължат по същия начин ,както срещу нас и Тотнъм ,може и да постигнат успех..

А защо Ван Гаал точно в този мач реши така да играе и в точно този състав? Дали не е защото той и неговият щаб не са разучили добре играта на Ливърпул и са достигнали до логичното заключение как е най-добре да се противодейства? Дали не е защото тактиката и стила на Роджърс са предвидими и всъщност лесни за противодействие? Холандецът може да има всякакви кусури, но е тактически един от най-подготвените мениджъри и такива дербита него хич не го притесняват, стига футболистите му да изпълняват стриктно указанията му ;) Що се отнася до играта на Юнайтед - същият този холандец е достатъчно луд да проведе сезонът им до момента сякаш са в подготвителния период преди сезона - неспирни експерименти със схемата на игра (3-5-2, 4-4-2, 4-3-3, 4-5-1), с позициите на играчите (Блинд ,Рууни, Рохо) и със стилът на игра - пробваха да играят с дълги топки и центрирания (типично британски стил), пробваха да играят прибрани и на контраатака, пробваха и със задържане на топката и повечко пасове, пробваха и скоростно в атака с бързо преливане.. За тях това е преходен сезон, но като че ли започнаха да налучкват ваксата.. Следващият сезон очаквам вече да са в преследване на титлата и евентуално Шампионската лига, ако се класират..
Въпросът е, ние къде сме?!
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 25 мар 2015 10:27

CSKA69 написа:
suareshampion написа:

А защо Ван Гаал точно в този мач реши така да играе и в точно този състав? Дали не е защото той и неговият щаб не са разучили добре играта на Ливърпул и са достигнали до логичното заключение как е най-добре да се противодейства? Дали не е защото тактиката и стила на Роджърс са предвидими и всъщност лесни за противодействие? Холандецът може да има всякакви кусури, но е тактически един от най-подготвените мениджъри и такива дербита него хич не го притесняват, стига футболистите му да изпълняват стриктно указанията му ;) Що се отнася до играта на Юнайтед - същият този холандец е достатъчно луд да проведе сезонът им до момента сякаш са в подготвителния период преди сезона - неспирни експерименти със схемата на игра (3-5-2, 4-4-2, 4-3-3, 4-5-1), с позициите на играчите (Блинд ,Рууни, Рохо) и със стилът на игра - пробваха да играят с дълги топки и центрирания (типично британски стил), пробваха да играят прибрани и на контраатака, пробваха и със задържане на топката и повечко пасове, пробваха и скоростно в атака с бързо преливане.. За тях това е преходен сезон, но като че ли започнаха да налучкват ваксата.. Следващият сезон очаквам вече да са в преследване на титлата и евентуално Шампионската лига, ако се класират..
Въпросът е, ние къде сме?!

Голям и абсолютно безсмислен анализ.Защо тогава 2 полувреме с човек по-малко Ливърпул надигра МЮ а ?! Защо 2 полувреме на мача с Тотнъм МЮ се загубиха отново.2 полувремена в 2 различни мача и са намерили ваксата.Ако някой е налучкал ваксата в БР , а вие правите изводите от едно полувреме.
Боже мили и това били фенове на Ливърпул.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 25 мар 2015 12:30

БР е мениджърът на Ливърпул и докато това е факт всички ние, които носим Ливърпул в сърцето си трябва да го подкрепяме и да вярваме че той знае какво прави и ще изведе нашият отбор там където искаме той да бъде. Последното нещо, което мога да правя е да мразя човек, който работи за доброто на Ливърпул. Продължавам да вярвам че БР ще ни изведе до 4тото място и на 30 май ще спечели първият си трофей с Ливърпул. Виновници не търся! Страдам, когато Ливърпул губи и се радвам когато Ливърпул печели... Това е....
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 25 мар 2015 12:54

suareshampion написа:

Мата го харесвам още от времето му във Валенсия, където показвше много добри неща. Помня колко ме беше яд, когато имаше спекулции, че може да дойде в Ливърпул, но накрая акостира в Челси. Много качествен играч.
За Ерера нямам някакво по- детайлно наблюдение, но от това, което съм му гледал в Атлетик и едно Европейско първенство за младежи ми е направил добро впечатление.
Мачът Юнайтед го спечелиха точно в центъра, където имаха пълно превъзходство.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Върни се в “Ливърпул”