Ливърпул - Манчестър Юнайтед 22.03.2015 |15:30| 1-2 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: Ливърпул - Манчестър Юнайтед 22.03.2015 |15:30|

Мнениеот MASTER_COOL » 23 мар 2015 09:36

Искам да благодаря на пичовете, които намериха вътрешна сила да ни поздравят в темата за победата.
Според мен се получи истинско дерби , изпълнено с напрежение и добър футбол като цяло.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 23 мар 2015 11:07

DmG написа:Според мен с един 'силен' спортно-технически директор, който да му довежда играчите, които са му ПЪРВИ ИЗБОР, ще ви помогне повече от смяна на треньора.

Истината е, че и двете неща трябва да се случат - нарцистичният,избелващ зъби, свалящ кила, заради любовницата си, да отстъпи най-накрая мястото и вече следващият, който и да е той, да си дойде със спортният директор, какъвто заблуденото ирландче не пожела да има 8-)

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 23 мар 2015 12:06

Неприятна загуба ,неочаквана за мен .Имаме добър отбор ,но в този мач се уплашиха повечето и нищо не играха . Бавно изнасяхме топката ,бавно разигравахме ,плахо влизахме в единоборствата ,нямаше я остротата ,комбинативноста ,липсваше изненадата ,имаше и голям брак. При първия гол ,дефанзивните халфове Хендерсън и Алън ,оставиха голяма свобода на действие на техните халфове ,последва пас към Мата и Морено заспа .Недопустим гол .Морено се уплаши и освен грешката за гола ,нямаше един точен пас ,беше плах с топката ,не тръгваше смело а имаше възможности .Не мога да разбера от къде тоя страх ,при положение ,че е играл финал за ЛЕ ?! Може би по опитния Джонсън ,трябваше да започне на негово място.
Джерард също трябваше да започне в този мач .Имаше голямо желание да играе и прегоря ,когато се появи по късно на терена. Може би ,ако беше започнал ,нямаше да е така .Факт е ,обаче ,че ни е.а майката във втори много важен мач . Би трябвало да е по сдържан вече на тая възраст ,но той не показа здрави нерви и психика. Някъде там ,разбрах ,че не можем да бием ,хикс да ,но не и победа.
И тоя Хендерсън ? Ах този Хендерсън .Как може на този човек ,да се поверява да гради играта на Ливърпул ? Та той незнае какво е това мек пас ,няма един финт ,поне с тяло нещо ,тва онова ,няма чуство за тънък пас .Там на Лалана трябваше леко да му я даде мек пас и да го изведе сам срещу вратаря той я засили .От време на време я подава добре и има известни проблясъци,но това мене не ме топли ,особено в тия мачове срещу манафите ,в които има голямо напрежение ,тоя дърводелец е под всякаква критика . Брендън Роджърс ,трябва да си вземе един грамотен креативен халф и да спре да ме мъчи с тоя дърводелец .
Миньоле можеше да реагира по добре на головете ,много ясно ,че Мата ще търси от там далечния ъгъл .
И незнам вече ,кога Стъридж и Лалана ,ще влезнат в час ? Лалана май това са му възможностите ,но Дани Стръдиж може много повече .
Слабо включване и на Балотели .
Обвинявам Роджърс за начина на поведение у играчите .Не можа да ги настрои за тоя мач ,някои излезнаха с голям страх ,други пренавити ,напрегнати ,припряни и оттам загубихме този изключително важен мач. Трябваше да се подходи със голяма доза смелост,хитрост и спокойствие ,но аз не ги видях тия психологически компоненти от играта .
Съдията , беше по строг към Ливърпул ,отколкото към грубите манафи. Особено фаула на Джоунс срещу Лалана ,беше нарисуван жълт картон и след това ,втория му жълт ,вече щеше да е червен .Няма такова влизане ! Направо го изкърти , нашия му падна гарда и игра страхливо до края на полувремето.
Трудно прощавам загуба от манафите и само една победа срещу Арсенал ,би ми оправила ,донякъде настроението.
Последна промяна от suareshampion на 23 мар 2015 12:18, променено общо 2 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
dNelbandian
Контакти:

Мнениеот dNelbandian » 23 мар 2015 12:08

За мен главният виновник е Джерард.
Не виждам нищо странно да сме надиграни през 1-вото полувреме. Някой път играта просто не върви и нищо не се получава, има и такива моменти. Няма как да бъда сигурен, но през 2-рото щяхме да ги натиснем яко. Но бездушника Джерард опропасти това. Няма как да оправдая тази постъпка в толкова важен мач. Видя се, че го направи напълно умишлено. Голям играч е, но такива постъпки няма как да се оправдае.
Много жалко.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 23 мар 2015 18:58

Обвинявам Роджърс за начина на поведение у играчите .Не можа да ги настрои за тоя мач ,някои излезнаха с голям страх ,други пренавити ,напрегнати ,припряни и оттам загубихме този изключително важен мач.

За уникалния тактик,МОТИВАТОР и ПСИХОЛОГ ли говориш.За същия Роджърс ли говориш? Два изключително важни мача и двата на Анфийлд и двата пъти ни правят за смях първото полувреме,да не можем да вържем два паса...Единствения мотивиран вчера беше Джерард,но както каза беше прегорял,защото беше оставен резерва на Джо Роджърс и трябваше цяло първо полувреме да ги гледа тея кви са неориентирани и не знаят какво да правят в такъв мач.Да огромна глупост направи,но за 40 сек на терена имаше повече точни паса от синчето за цял мач :!: Ама не е виновен и Алън,той толкова си може,виновен е тоз който го е пуснал на терена и го налага вече 3та година,а играча за този пост се налага централен защитник,а централните защитници им се налага да търкат пейката.Ами аз ли да са сетя преди мача,че Алън няма да вземе една първа топка на онзи рогач Фейлани,,трудна работа?Аз ли да видя,че Стърлинг на централната линия му се губи остротата и че Лалана не е за такива мачове,щото глъща бастуна...И пак Миноле ти е виновен,колко гола му нашибаха заради това заспалото Морено,този за мен е абсолютния ПРОВАЛ на сезона,набутаха ни 10 супер смешни гола тази година щото тоз келеш още не може да се сабуди...обаче Роджърс го налага,Еб@х ти злетака,дето е в защита тоя Морено бе :!: Виж го на първия гол бе човек,оглежда се за Валенсия,дето е в тяхната половина,а въобще не вижда Мата,че е зад гъзът му.При втория още по зле...Как може такова безобразие в такъв мач??? А теб те притеснява,че не бил пробвал финтове или 'квото там те тревожи :roll:
Поздравления за Юнайтед,защото ни надиграха, съдията-мъдията-надиграха :!: А Луис ван Гаал,дето го плю цяла седмица,преди 20 г стана европейски шампион със по-млад отбор от този на Роджърс и без да е похарчил 250 милиона :idea:

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 23 мар 2015 21:19

Liverpool_EC написа:
Обвинявам Роджърс за начина на поведение у играчите .Не можа да ги настрои за тоя мач ,някои излезнаха с голям страх ,други пренавити ,напрегнати ,припряни и оттам загубихме този изключително важен мач.

За уникалния тактик,МОТИВАТОР и ПСИХОЛОГ ли говориш.За същия Роджърс ли говориш? Два изключително важни мача и двата на Анфийлд и двата пъти ни правят за смях първото полувреме,да не можем да вържем два паса...Единствения мотивиран вчера беше Джерард,но както каза беше прегорял,защото беше оставен резерва на Джо Роджърс и трябваше цяло първо полувреме да ги гледа тея кви са неориентирани и не знаят какво да правят в такъв мач.Да огромна глупост направи,но за 40 сек на терена имаше повече точни паса от синчето за цял мач :!: Ама не е виновен и Алън,той толкова си може,виновен е тоз който го е пуснал на терена и го налага вече 3та година,а играча за този пост се налага централен защитник,а централните защитници им се налага да търкат пейката.Ами аз ли да са сетя преди мача,че Алън няма да вземе една първа топка на онзи рогач Фейлани,,трудна работа?Аз ли да видя,че Стърлинг на централната линия му се губи остротата и че Лалана не е за такива мачове,щото глъща бастуна...И пак Миноле ти е виновен,колко гола му нашибаха заради това заспалото Морено,този за мен е абсолютния ПРОВАЛ на сезона,набутаха ни 10 супер смешни гола тази година щото тоз келеш още не може да се сабуди...обаче Роджърс го налага,Еб@х ти злетака,дето е в защита тоя Морено бе :!: Виж го на първия гол бе човек,оглежда се за Валенсия,дето е в тяхната половина,а въобще не вижда Мата,че е зад гъзът му.При втория още по зле...Как може такова безобразие в такъв мач??? А теб те притеснява,че не бил пробвал финтове или 'квото там те тревожи :roll:
Поздравления за Юнайтед,защото ни надиграха, съдията-мъдията-надиграха :!: А Луис ван Гаал,дето го плю цяла седмица,преди 20 г стана европейски шампион със по-млад отбор от този на Роджърс и без да е похарчил 250 милиона :idea:

Ok ,съгласен съм с теб за всичко .Само искам да ми кажеш ,от кой край си бе човек, с това "глъща бастуна" :lol: Не бях го чувал досега ,сериозно :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 24 мар 2015 00:34

suareshampion написа:
Liverpool_EC написа:

Ok ,съгласен съм с теб за всичко .Само искам да ми кажеш ,от кой край си бе човек, с това "глъща бастуна" :lol: Не бях го чувал досега ,сериозно :)

Гълтам бастуна и аз го ползвам

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 24 мар 2015 12:29

realist написа:Фен на Ливърпул да плюе по Джерард е все едно свещеник да псува Господ. Засрамете се!

+1 Евала!
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 24 мар 2015 18:06

Dzheff написа:
realist написа:Фен на Ливърпул да плюе по Джерард е все едно свещеник да псува Господ. Засрамете се!

+1 Евала!

Ай стига с тия сектантски глупости ,много моля ? Има си сектантски форуми ,бегайте там с тия извратени разбирания . Никой не плюе по Джерард. Хората просто се възмущават от постъпката му .Дай ся ,да си затваряме очите за това ,че във втори важен мач ни ебава майката ли ? Кви са тия смешни разбирания ? И пак Роджърс е виновника за тоя мач ,нали ? Както и го обвинихте за Челси ,миналата година ? Еееееееееее,то бива бива ама ,това вашето на нищо не прилича .По принцип ,след загуба ,винаги треньора има известна вина и обира парсата ,ама в случая Основния виновник се казва Стивън Джерард .Факта си е факт. Но това не означавам ,че не го обичаме . Аз примерно ,обичам ,уважавам и ценя Стивън Джерард повече от тебе реалистЧО,ай ся да те чуя кво ще ми кажеш ?
Всичко ,го правите ,с цел ,да изместите вината ,изцяло върху мразеният от вас Роджърс ,кво ми се прайте на луди ,ясни сте ми като бял ден !! Че чак и господ намесват ,майко мила :lol:

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 24 мар 2015 18:11

За този мач специално Роджърс също имаше вина, неслучайно Юнайтед правеха каквото си искат през първото полувреме. Но основният виновник е Джерард.
Срещу Челси миналата година се стигна до такова ниво на двуличие, че виновен беше изкаран Яго Аспас, защото накрая би лошо един корнер. Джерард е дал много на отбора, но времето му изтече и в момента е само товар.
Поздравления на феновете на Юнайтед, отборът им спечели заслужено.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Върни се в “Ливърпул”