|ФА Къп|Болтън - Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Re: |ФА Къп|Болтън - Ливърпул

Мнениеот mitko9311 » 05 фев 2015 00:16

Топ 4 за мен е невъзможна цел почти много отбори гоним и трябва да чакаме всеки да се дъни, а имаме и най-тежка програма нека се хвърлим за ЛЕ можем да я спечелим да продължават във ФА напред колкото могат и в първенството каквото стане. Победителя в ЛЕ играе през новия сезон играе в ШЛ за мен целта трябва да е ЛЕ и ФА не Топ 4, защото там гоним Тотнъм, Ман Ю, Сотън и Арсенал(който са всяка година в 4-ката) Сотън и Ман Ю имат най-малко мачове и ще са най-свежи и подготвени, а това си е допълнителна преднина(видяхме го миналия сезон с Ливъра) за тях освен точките който имат ;) Можем да ги преборим за 4-ката, но шанса е минимален по-лесно е да се вземе ЛЕ според мен ;)
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
superspiro
Контакти:

Мнениеот superspiro » 05 фев 2015 01:29

На 4 точки сме от четвъртото място. Няма да е лесно, но съвсем не е невъзможно да влезем. Честно казано най-много ми се иска просто да вземем Лига Европа и/или купата.
When you walk through a storm, hold your head up high...

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 05 фев 2015 07:43

Честита победа на всички фенове!

Освен добрата игра, която показваме в последните мачове и я затвърждаваме, в този сме показали и характер :!:
Дано продължаваме да играем по същия и по-добър начин за в бъдеще. Предстои ни почти цял полусезон в първенството.
Мисля, че треньорът започва да пуска оптималния състав във всеки следващ мач.

Come on MERSEYSIDE REDS!!!
LIVERPOOL RULZZ

ruga4
Контакти:

Мнениеот ruga4 » 05 фев 2015 10:11

wolf написа:
iznenada написа:ййееееееееееееееееееееееесссссс хахахаха браво бе магьосниикккккккк наказваййййй хахахха кееееффф :) :) Още 10 години го искам в клуба тоя големец !!!
ай земете тия два парцала мама ви дееба дърводелци дееба ....ай ся ритайте пак хахахаха
Мачкай Брендъне ,затваряй устите на болните хейтъри ! :) :) Искам я тая купа !!!
Отново моите хора отбелязаха ! Щастлив съм . Емре и той е ебати футболиста ! Страшен халф ще стане ,ще мачка наред .
Брендън направи отново страхотен отбор ! 19 мач и само една загуба . Да се готвят карамелчетата ..

Аз казах не Стъридж срещу тея рендета. Видя ли какво имах предвид?

Сериозно те питам какви усти затваря БР след като му трябваха 2 мача,за да победи Болтън,които са в средата на таблицата в чемпионшип и при това победата беше с клизма меко казано?

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 05 фев 2015 10:59

mitko9311 написа:Топ 4 за мен е невъзможна цел почти много отбори гоним и трябва да чакаме всеки да се дъни, а имаме и най-тежка програма нека се хвърлим за ЛЕ можем да я спечелим да продължават във ФА напред колкото могат и в първенството каквото стане. Победителя в ЛЕ играе през новия сезон играе в ШЛ за мен целта трябва да е ЛЕ и ФА не Топ 4, защото там гоним Тотнъм, Ман Ю, Сотън и Арсенал(който са всяка година в 4-ката) Сотън и Ман Ю имат най-малко мачове и ще са най-свежи и подготвени, а това си е допълнителна преднина(видяхме го миналия сезон с Ливъра) за тях освен точките който имат ;) Можем да ги преборим за 4-ката, но шанса е минимален по-лесно е да се вземе ЛЕ според мен ;)

На 5 точки сме от третото място и на 4 от четвъртото. Играем много по-добре от конкурентите си за топ 4, Стъридж се завръща. Не виждам защо си песимист за влизане в четорката. Сега почваме тежка серия, но мачовете с нас са тежки и за противниците ни. Имаме директни мачове с повечето, така че си зависи само от нас. Аз съм по-скоро оптимист за топ 4. ЛЕ ми се вижда трудно да я вземем, защото в елиминационни мачове шансът да загубим а много по-голям. Пример е мачът с Болтън.
Hala Madrid

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 05 фев 2015 12:24

Можеше и без тия драми, но спорната дузпа и късмета ги покриваха.
Хубаво е, че червените показаха характер и стигнаха до обрата.
Предстои тежък мача с Кирстъл Палъс!
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 05 фев 2015 19:41

gogovcite написа:
mitko9311 написа:Топ 4 за мен е невъзможна цел почти много отбори гоним и трябва да чакаме всеки да се дъни, а имаме и най-тежка програма нека се хвърлим за ЛЕ можем да я спечелим да продължават във ФА напред колкото могат и в първенството каквото стане. Победителя в ЛЕ играе през новия сезон играе в ШЛ за мен целта трябва да е ЛЕ и ФА не Топ 4, защото там гоним Тотнъм, Ман Ю, Сотън и Арсенал(който са всяка година в 4-ката) Сотън и Ман Ю имат най-малко мачове и ще са най-свежи и подготвени, а това си е допълнителна преднина(видяхме го миналия сезон с Ливъра) за тях освен точките който имат ;) Можем да ги преборим за 4-ката, но шанса е минимален по-лесно е да се вземе ЛЕ според мен ;)

На 5 точки сме от третото място и на 4 от четвъртото. Играем много по-добре от конкурентите си за топ 4, Стъридж се завръща. Не виждам защо си песимист за влизане в четорката. Сега почваме тежка серия, но мачовете с нас са тежки и за противниците ни. Имаме директни мачове с повечето, така че си зависи само от нас. Аз съм по-скоро оптимист за топ 4. ЛЕ ми се вижда трудно да я вземем, защото в елиминационни мачове шансът да загубим а много по-голям. Пример е мачът с Болтън.

Времето ще покаже кой ще бъде прав надявам се ти, но честно предпочитам ФА и ЛЕ пред топ 4, а защо топ 4 е почти невъзможна цел съм казал ;)
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

iznenada

Мнениеот iznenada » 06 фев 2015 12:01

ruga4 написа:
wolf написа:
iznenada написа:ййееееееееееееееееееееееесссссс хахахаха браво бе магьосниикккккккк наказваййййй хахахха кееееффф :) :) Още 10 години го искам в клуба тоя големец !!!
ай земете тия два парцала мама ви дееба дърводелци дееба ....ай ся ритайте пак хахахаха
Мачкай Брендъне ,затваряй устите на болните хейтъри ! :) :) Искам я тая купа !!!
Отново моите хора отбелязаха ! Щастлив съм . Емре и той е ебати футболиста ! Страшен халф ще стане ,ще мачка наред .
Брендън направи отново страхотен отбор ! 19 мач и само една загуба . Да се готвят карамелчетата ..

Аз казах не Стъридж срещу тея рендета. Видя ли какво имах предвид?

Сериозно те питам какви усти затваря БР след като му трябваха 2 мача,за да победи Болтън,които са в средата на таблицата в чемпионшип и при това победата беше с клизма меко казано?

Аз го казах в анализите си ,ако беше погледнал внимателно ,щеше да разбереш къде се крие отговора. Пак казвам,трудно се играе срещу отбори в глуха защита. Освен това и много агресивни ,играят не на ръба ба грубоста а направо правят опити за убийство .
Устите се затварят ,аз виждам ;) Повечето болни хейтъри ,без теб :) виждат добрата игра и си затварят устите . 19 мача и само една загуба ,това е за статистиците а повечето болни хейтъри сте статистици ,аз за това повтарям и потретвам мачовете без загуба .Аз самия не съм статистик и никога не съм харесвал статистиката .Изключително грешно е да се съди за футбола ,само по една гола статистика,точно както правят в оная смешна телевизийка диема.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 06 фев 2015 17:22

ruga4 написа:Сериозно те питам какви усти затваря БР след като му трябваха 2 мача,за да победи Болтън,които са в средата на таблицата в чемпионшип и при това победата беше с клизма меко казано?

И на Ван Гаал му трябваха 2 мача, за да отстрани доста по-непретенциозен отбор от Болтън, но ако говориш с някой фен на Юнайтед ще тръгне да ти разправя колко велик отбор са и колко добър мениджър имат. Моуриньо и Пелегрини пък отпаднаха от тази купа. Нека да гледаме обективно на нещата - да, допреди 2 месеца бяхме комични, Роджърс изглеждаше неадекватен и отборът играеше слабо, но откакто сменихме схемата сме сила и това се вижда както по играта, така и статистически. Освен това досега през сезона на практика бяхме лишени от услугите на най-добрия си нападател, нито Сити, нито Челси, нито Тотнъм в момента щяха да имат толкова точки, ако Агуеро, Коща или Кейн бяха пропуснали половината сезон. Новата схема работи перфектно, сменихме старата буквално за един кръг и резултатите са повече от добри, докато Ван Гаал от 10 години кара отборите си да играят 3-5-2 и в момента не го прилага успешно с играчи за 200 милиона. Негативи винаги има, но нека виждаме и позитивите ;)

Върни се в “Ливърпул”