Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
wolf написа:iznenada написа:ййееееееееееееееееееееееесссссс хахахаха браво бе магьосниикккккккк наказваййййй хахахха кееееффф![]()
Още 10 години го искам в клуба тоя големец !!!
ай земете тия два парцала мама ви дееба дърводелци дееба ....ай ся ритайте пак хахахаха
Мачкай Брендъне ,затваряй устите на болните хейтъри !![]()
Искам я тая купа !!!
Отново моите хора отбелязаха ! Щастлив съм . Емре и той е ебати футболиста ! Страшен халф ще стане ,ще мачка наред .
Брендън направи отново страхотен отбор ! 19 мач и само една загуба . Да се готвят карамелчетата ..
Аз казах не Стъридж срещу тея рендета. Видя ли какво имах предвид?
mitko9311 написа:Топ 4 за мен е невъзможна цел почти много отбори гоним и трябва да чакаме всеки да се дъни, а имаме и най-тежка програма нека се хвърлим за ЛЕ можем да я спечелим да продължават във ФА напред колкото могат и в първенството каквото стане. Победителя в ЛЕ играе през новия сезон играе в ШЛ за мен целта трябва да е ЛЕ и ФА не Топ 4, защото там гоним Тотнъм, Ман Ю, Сотън и Арсенал(който са всяка година в 4-ката) Сотън и Ман Ю имат най-малко мачове и ще са най-свежи и подготвени, а това си е допълнителна преднина(видяхме го миналия сезон с Ливъра) за тях освен точките който иматМожем да ги преборим за 4-ката, но шанса е минимален по-лесно е да се вземе ЛЕ според мен
gogovcite написа:mitko9311 написа:Топ 4 за мен е невъзможна цел почти много отбори гоним и трябва да чакаме всеки да се дъни, а имаме и най-тежка програма нека се хвърлим за ЛЕ можем да я спечелим да продължават във ФА напред колкото могат и в първенството каквото стане. Победителя в ЛЕ играе през новия сезон играе в ШЛ за мен целта трябва да е ЛЕ и ФА не Топ 4, защото там гоним Тотнъм, Ман Ю, Сотън и Арсенал(който са всяка година в 4-ката) Сотън и Ман Ю имат най-малко мачове и ще са най-свежи и подготвени, а това си е допълнителна преднина(видяхме го миналия сезон с Ливъра) за тях освен точките който иматМожем да ги преборим за 4-ката, но шанса е минимален по-лесно е да се вземе ЛЕ според мен
На 5 точки сме от третото място и на 4 от четвъртото. Играем много по-добре от конкурентите си за топ 4, Стъридж се завръща. Не виждам защо си песимист за влизане в четорката. Сега почваме тежка серия, но мачовете с нас са тежки и за противниците ни. Имаме директни мачове с повечето, така че си зависи само от нас. Аз съм по-скоро оптимист за топ 4. ЛЕ ми се вижда трудно да я вземем, защото в елиминационни мачове шансът да загубим а много по-голям. Пример е мачът с Болтън.
ruga4 написа:wolf написа:iznenada написа:ййееееееееееееееееееееееесссссс хахахаха браво бе магьосниикккккккк наказваййййй хахахха кееееффф![]()
Още 10 години го искам в клуба тоя големец !!!
ай земете тия два парцала мама ви дееба дърводелци дееба ....ай ся ритайте пак хахахаха
Мачкай Брендъне ,затваряй устите на болните хейтъри !![]()
Искам я тая купа !!!
Отново моите хора отбелязаха ! Щастлив съм . Емре и той е ебати футболиста ! Страшен халф ще стане ,ще мачка наред .
Брендън направи отново страхотен отбор ! 19 мач и само една загуба . Да се готвят карамелчетата ..
Аз казах не Стъридж срещу тея рендета. Видя ли какво имах предвид?
Сериозно те питам какви усти затваря БР след като му трябваха 2 мача,за да победи Болтън,които са в средата на таблицата в чемпионшип и при това победата беше с клизма меко казано?
ruga4 написа:Сериозно те питам какви усти затваря БР след като му трябваха 2 мача,за да победи Болтън,които са в средата на таблицата в чемпионшип и при това победата беше с клизма меко казано?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта