That Tony Barrett report in The Times -
Liverpool want to sign Danny Ings before the transfer window closes and are willing to loan him back to Burnley for the rest of the season to get the deal done.
Ings has entered the final six months of his contract and is attracting interest from a number of clubs, most notably Tottenham Hotspur and Real Sociedad, but Burnley are determined to keep the forward beyond next Monday’s deadline.
Rather than wait until the summer, Liverpool want to conclude a deal now.
Brendan Rodgers wants to bolster his attack as a result of Daniel Sturridge’s injury problems and the failure of Mario Balotelli, Rickie Lambert and Fabio Borini to convince.
The Liverpool manager views Ings as a player of potential, but also one who could provide genuine competition for places next season.
Liverpool are hoping that the prospect of agreeing a fee for Ings will appeal to Burnley, given that they will be entitled only to a compensation payment should the 22-year-old wait until his contract has expired to agree to a move.
Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
-
- Контакти:
Дано не е вярно. Поредния средняк,същия като лебеда.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
john barnes написа:Тренер,гледам писал си,че лебеда изгражда гръбнак от млади играчи. Искам да те попитам следното- ако лятото или другата зима сме продали да кажем,коутиньо и стърлинг,защото им се е вдигнала цената,какво ще твърдиш тогава?
Абе ти май наистина си малоумен ? Ако продадем Коутиньо и Стърлинг ,каква вина ще има лицето Брендън Роджърс ? Никаква ,разбира се . Както и за Суарес нямаше . Политиката я определят американците . Проумейте го най накрая .Заблуждават ви и ви хвърлят прах в очите ,като дават милионите ,но обърнете внимание ,че с тия милиони ,не могат да се купят утвърдени играчи ???? Американците ,принуждават Роджърс да купува предимно млади играчи или такива с малки заплати,като Лалана примерно .Голяма трансферна сумичка ,но малка заплатка .И за това идват анонимници . Роджърс няма грам вина !!!
Да не мислиш ,че не иска утвърдени играчи,като гледа конкуренцията в лицето на Сити,Челси ,Арсенал и манафите ? Иска ,разбира се ,но му вързват ръцете на човека . За него остава трудната работа ,да тренира тия млади играчи ,да ги развива и да ги направи завършени играчи .Той успява ! За това ,трябва само да му ръкопляскаме . Толкова за СЕЛЕКЦИОНЕРА Брендън Роджърс .И за ТАКТИКА Брендън Роджърс говорих достатъчно . Много моля ,без повече въпроси по тия две изчерпани за мен теми .
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
-
- Контакти:
iznenada написа:john barnes написа:Тренер,гледам писал си,че лебеда изгражда гръбнак от млади играчи. Искам да те попитам следното- ако лятото или другата зима сме продали да кажем,коутиньо и стърлинг,защото им се е вдигнала цената,какво ще твърдиш тогава?
Абе ти май наистина си малоумен ? Ако продадем Коутиньо и Стърлинг ,каква вина ще има лицето Брендън Роджърс ? Никаква ,разбира се . Както и за Суарес нямаше . Политиката я определят американците . Проумейте го най накрая .Заблуждават ви и ви хвърлят прах в очите ,като дават милионите ,но обърнете внимание ,че с тия милиони ,не могат да се купят утвърдени играчи ???? Американците ,принуждават Роджърс да купува предимно млади играчи или такива с малки заплати,като Лалана примерно .Голяма трансферна сумичка ,но малка заплатка .И за това идват анонимници . Роджърс няма грам вина !!!
Да не мислиш ,че не иска утвърдени играчи,като гледа конкуренцията в лицето на Сити,Челси ,Арсенал и манафите ? Иска ,разбира се ,но му вързват ръцете на човека . За него остава трудната работа ,да тренира тия млади играчи ,да ги развива и да ги направи завършени играчи .Той успява ! За това ,трябва само да му ръкопляскаме . Толкова за СЕЛЕКЦИОНЕРА Брендън Роджърс .И за ТАКТИКА Брендън Роджърс говорих достатъчно . Много моля ,без повече въпроси по тия две изчерпани за мен теми .
Тренер,следващия продаден е стърлинг. За нови собственици,аз апелирам още след хикс и жилет. Исках кени хуанг,но пак ни се натресоха янки...лебеда за нищо не е виновен,викаш...аз не съм съгласен,но всеки си има мнение и не ми се спори тук. Ще си говорим в края на сезона,кой крив и кой прав.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
john barnes написа:iznenada написа:john barnes написа:Тренер,гледам писал си,че лебеда изгражда гръбнак от млади играчи. Искам да те попитам следното- ако лятото или другата зима сме продали да кажем,коутиньо и стърлинг,защото им се е вдигнала цената,какво ще твърдиш тогава?
Тренер,следващия продаден е стърлинг. За нови собственици,аз апелирам още след хикс и жилет. Исках кени хуанг,но пак ни се натресоха янки...лебеда за нищо не е виновен,викаш...аз не съм съгласен,но всеки си има мнение и не ми се спори тук. Ще си говорим в края на сезона,кой крив и кой прав.
Остави го, Роджърс няма вина за нищо. Той няма вина, че иска и купува доведените си синове след това по 2 сезона не ги пуска. Той няма вина, че купува абсолютни шматки за по 10-15млн и до ден днешен 3ти сезон не ги е пускал и една минутка. Той няма вина и че купува супер надценени английски национали от средняшки отбори докато гони хора с по 10 години стаж в отбора. Той изобщо е света вода ненапита. Все някой нещо му пречи отгоре. Той треньор или ***** е, че не може да си отвори устата че ако продадат Суарес ще напусне и той и екипа му? Какъв мъж трябва да си да ти продават най-добрите играчи а ти да си мълчиш като абсолютно путе? А да, забравих че го взехме не защото става за треньор а защото е послушко с ниска заплата и без претенции.
- KOPScousers
- Контакти:
Отдавна съм признал ръководството ни за най-малоумното в света, но това вече просто е върха. От Игуаин, Бензема и Лавеци, накрая ще вземем поредния средняк. Няма такива идиоти като нашите.
Докато едни други, освен, че ще играят на финал за КУК, си взимат и един от най-добрите играчи в Серия А за 30 милиончета...

:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
Да послушко е с малка заплата ,за съжаление .И на мен не ми харесва това ,но това е положението.Ако не беше такъв ,нямаше да го изберат за треньор. Всичките им кандидати са били с подобни профили .Млади ,без успехи ,без особени финансови претенции ,но с желание да се развиват и докажат . И Мартинес и Де Бур . Няма как да дойде някой ,като Капело,като Моуриньо ,защото тия треньори казват ..ок идваме ,но ...искаме голяма заплата и този и този играч .Това са страхливи треньори ,които ги е страх да работят с млади играчи и не се хващат да работят в отбори ,без много пари и звезди .
Роджърс обаче смел треньор ,не го е страх да налага младите и не го е страх да се опълчи на много по богатите конкуренти . Даже ги пребори миналия сезон всичките и за много мъничко не стана шампион.
Роджърс обаче смел треньор ,не го е страх да налага младите и не го е страх да се опълчи на много по богатите конкуренти . Даже ги пребори миналия сезон всичките и за много мъничко не стана шампион.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
- slash1912
- Контакти:
Понеже на БР му връзвали ръцете с малки заплати,продавали му звездите и той бил принуден да работи с млади и евтини футболисти,задавам следния въпрос:
колко милиона е изхарчил за входящи трансфери и какво е постигнал дотук,в сравнение с отборите на Саутхямптън,Борусия Дортмунд и Атлетико Мадрид?
колко милиона е изхарчил за входящи трансфери и какво е постигнал дотук,в сравнение с отборите на Саутхямптън,Борусия Дортмунд и Атлетико Мадрид?
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
iznenada написа:Да послушко е с малка заплата ,за съжаление .И на мен не ми харесва това ,но това е положението.Ако не беше такъв ,нямаше да го изберат за треньор. Всичките им кандидати са били с подобни профили .Млади ,без успехи ,без особени финансови претенции ,но с желание да се развиват и докажат . И Мартинес и Де Бур . Няма как да дойде някой ,като Капело,като Моуриньо ,защото тия треньори казват ..ок идваме ,но ...искаме голяма заплата и този и този играч .Това са страхливи треньори ,които ги е страх да работят с млади играчи и не се хващат да работят в отбори ,без много пари и звезди .
Това са УСПЕШНИ треньори които знаят какво правят. Моуриньо не играе с млади играчи, така ли да те разбирам? Капело в Рома беше обграден от млади играчи. Олигофрена Касано той го налагаше. Тея хора зная как се прави микс от младо и старо. Я им погледни средната възраст на Челси. Ние не сме треньорска школа за шматки. Ние сме Ливърпул и тоя отбор трябва да печели преди всичко.