Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

crimson

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот crimson » 26 яну 2015 18:00

iznenada написа:
Lubaka1892 написа:
iliev72 написа:Ливърпул тръгва за отчаялия го Богдан, а той - резерва
Партенка или има нещо вярно ?!

От пресконференцията на Роджърс тази сутрин.
Rodgers, meanwhile, dismissed a link with Bolton goalkeeper Adam Bogdan, who frustrated the Reds with a fine performance in Saturday’s goalless draw. He also said he is not anticipating much transfer activity before Monday’s deadline. “I don’t think so,” he said. “I think it will end up being fairly quiet for us. Unless something dramatic happens we will be as we are.”

Явно ще изкараме още един зимен прозорец без нови попълнения.
Дано на Стъридж му тръгне играта след контузията, че и той ако зацикли хич няма да е добре, с това ялово нападение.
Добре поне, че малко позакърпихме защитата.

Mомчета ,нямаме нужда от нови попълнения .Групата е голяма. Трябва да се продаде някой ,за да се купи .

Съгласен! Само 2 условия: 1 добър вратар, Стъридж да не се контузва и да е във форма, а и Балотели да се разиграе! Ха, май станаха 4-ри. :lol:

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 26 яну 2015 19:53

Балотели трябва да бъде изритан. Ако никой не иска да го купи, да бъде уволнен.

iznenada

Мнениеот iznenada » 26 яну 2015 20:46

crimson написа:
iznenada написа:
Lubaka1892 написа:
iliev72 написа:Ливърпул тръгва за отчаялия го Богдан, а той - резерва
Партенка или има нещо вярно ?!

От пресконференцията на Роджърс тази сутрин.
Rodgers, meanwhile, dismissed a link with Bolton goalkeeper Adam Bogdan, who frustrated the Reds with a fine performance in Saturday’s goalless draw. He also said he is not anticipating much transfer activity before Monday’s deadline. “I don’t think so,” he said. “I think it will end up being fairly quiet for us. Unless something dramatic happens we will be as we are.”

Явно ще изкараме още един зимен прозорец без нови попълнения.
Дано на Стъридж му тръгне играта след контузията, че и той ако зацикли хич няма да е добре, с това ялово нападение.
Добре поне, че малко позакърпихме защитата.

Mомчета ,нямаме нужда от нови попълнения .Групата е голяма. Трябва да се продаде някой ,за да се купи .

Съгласен! Само 2 условия: 1 добър вратар, Стъридж да не се контузва и да е във форма, а и Балотели да се разиграе! Ха, май станаха 4-ри. :lol:

Приемам условията :)
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
dNelbandian
Контакти:

Мнениеот dNelbandian » 27 яну 2015 12:51

Няма ли сме нужда от трансфери-- хахах Фарс.
Естествено, че трансфери са нужни. Нападател трябва, един качествен голаджия. И не ми споменавайте пастирчето Балотел или най-некадърния галош Борини, няма да споменавам Рики Балбоа.
Какво значи имали сме много опции? Да не би Реал Мадрид да имат малко опции, но това не ги притеснява да купуват всяко лято играчи за по 100 милиона, същото важи и за Челси и Ман. Сити, разликата обаче е там, че те купуват качество, докато Ливърпул купува на килограмчета. И междудругото всички играчи, които изредих преди 6 месеца, играчи които трябва да купим, те всички успяват в отборите си. Алексис Санчез, Фабрегас, Игуаин, Джердан Шакири взе да навлиза във форма, може би единствено Кавани не вкарва достатъчно, но затова си има причина и тя е, че той не само не играе на върха на атаката ами и дори, че не играе достатъчно.
Чудите се защо Борини не ще да напуска, ами просто е той играе редовно.
Купува се Лаказет и Борини се праща да тренира при резервите и в близките седмици или може би месеци, той сам ще си тръгне. Същото важи и за Смешкотели.
Най ми е болно за Шакири, уникален млад играч, който не веднъж е доказвал класата си в 3 различни отбора. Докато сръбският побойник Лазар Маркович е просто едно лекенце в момента.

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 27 яну 2015 17:54

dNelbandian написа:Най ми е болно за Шакири, уникален млад играч, който не веднъж е доказвал класата си в 3 различни отбора. Докато сръбският побойник Лазар Маркович е просто едно лекенце в момента.

Как пък я е доказвал тая класа в 3 различни отбора? След Базел 2 години беше резерва в Байерн, а за Интер има 2 мача, колко неведнъж да я докаже тая класа? :lol: Иначе съм съгласен, че е добър играч, но стига сме величали чуждите играчи и плюли нашите, трябва и малко реализъм. Маркович започна зле, но напоследък подобрява играта си и трябва да му дадем време. Не може да очакваш от някой, който е играл само в слабите сръбско и португалско първенство и е на 20 години да дойде и от първия мач да заиграе силно в Англия. Аз лично съм доволен от това, което виждам в последните мачове от него.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 27 яну 2015 18:03

dNelbandian написа:Няма ли сме нужда от трансфери-- хахах Фарс.
Естествено, че трансфери са нужни. Нападател трябва, един качествен голаджия. И не ми споменавайте пастирчето Балотел или най-некадърния галош Борини, няма да споменавам Рики Балбоа.
Какво значи имали сме много опции? Да не би Реал Мадрид да имат малко опции, но това не ги притеснява да купуват всяко лято играчи за по 100 милиона, същото важи и за Челси и Ман. Сити, разликата обаче е там, че те купуват качество, докато Ливърпул купува на килограмчета. И междудругото всички играчи, които изредих преди 6 месеца, играчи които трябва да купим, те всички успяват в отборите си. Алексис Санчез, Фабрегас, Игуаин, Джердан Шакири взе да навлиза във форма, може би единствено Кавани не вкарва достатъчно, но затова си има причина и тя е, че той не само не играе на върха на атаката ами и дори, че не играе достатъчно.
Чудите се защо Борини не ще да напуска, ами просто е той играе редовно.
Купува се Лаказет и Борини се праща да тренира при резервите и в близките седмици или може би месеци, той сам ще си тръгне. Същото важи и за Смешкотели.
Най ми е болно за Шакири, уникален млад играч, който не веднъж е доказвал класата си в 3 различни отбора. Докато сръбският побойник Лазар Маркович е просто едно лекенце в момента.

Мисля че Стърлинг има много повече трески за дялане от Маркович като човек и поведение

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 27 яну 2015 18:22

Реал Мадрид пък няма никаква скамейка, или поне няма класна такава.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 27 яну 2015 19:07

Днипро и Рома се разбраха за украински национал, той иска в Евертън
Нашият "любимец" отново е в полезрението на отбор от Ливърпул - Евертън :)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

LazarMarkovic#50
Контакти:

Мнениеот LazarMarkovic#50 » 29 яну 2015 14:03

http://liverpool.gong.bg/football-sviat ... pul-314243 Дали има нещо вярно? Как мислите? Или по-скоро поредните спекулации....Аз мисля,че Лавеци ще раздвижи сериозно атаката ни..Като се има впредвид,че Стъридж се завръща,заедно със Стърлинг,Коу и Лавеци(евентуално) ще имаме бая скорост в атака и ще разкъсване противниковите защити.... :)

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 29 яну 2015 14:17

LazarMarkovic#50 написа:http://liverpool.gong.bg/football-sviat/anglia/laveci-s-ediniia-krak-v-livyrpul-314243 Дали има нещо вярно? Как мислите? Или по-скоро поредните спекулации....Аз мисля,че Лавеци ще раздвижи сериозно атаката ни..Като се има впредвид,че Стъридж се завръща,заедно със Стърлинг,Коу и Лавеци(евентуално) ще имаме бая скорост в атака и ще разкъсване противниковите защити.... :)

Аз съм много "за", но едва ли.

Върни се в “Ливърпул”