|КУК|Челси - Ливърпул (1:1)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: |КУК|Челси - Ливърпул (1:1)

Мнениеот slash1912 » 28 яну 2015 18:36

Ivanov_95 написа:
slash1912 написа:Няма как да стане с Лебеда,който никога няма да победи Полуфиналния и със спрелите за футбола Балотели и Ламбърт :cry:

"полуфиналния" ви би за пореден път ... :)

Честита победа!Това не променя прякора му обаче ;)
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
mb45
Контакти:

Re: |КУК|Челси - Ливърпул (1:1)

Мнениеот mb45 » 28 яну 2015 21:26

И в двата мача с Челси ги надиграхме, поне според мен. Ако беше влязло някое от положенията първото полувреме, мачът отиваше в съвсем друго русло. Един отбор има нужда и от малко късмет, който за момента не е на наша страна, за мен това е основния проблем в момента. Имаме нужната класа, играем добре, създаваме положения, определено стабилизирахме защитата, ако имаме и малко късмет всичко ще е наред. Аз лично вярвам на Роджърс, харесва ми стила, който налага - предпочитам да играем по този начин, който ми доставя удоволствие да гледам, играчите да се раздават на макс, а не страхливо с паркирани автобуси и да печелим благодарение на това, че някои има ден и вярвам, че късмета ще се обърне. Единствено ме притеснява факта, че Роджърс не е много гъвкав в тактическо отношение по време на мач и прави смени, който на момент са неадекватни - при контузията на Сако, след като пусна Джонсън можеше да смени схемата на 4-4-2, което щеше да накара Челси да се нагодят към новата схема, а при нас всеки да си играе на позиция, която му се отдава. Отделно можеше да вкара Балотели и да играем с него в центъра и Стърлинг около него - видя се, че Челси изпитват проблеми в центъра на защитата - Бало си е голаджия/макар и да не го е показал досега в Пул/ и можеше да им създаде главоболия. Стърлинг щеше им създава проблеми с пробивите си по фланговете - Иванович и Луис шяха да имат проблеми със скоростта му. Но всичко са си само приказки, Роджърс трябва да знае най-добре. Въпреки, че загубихме, аз съм горд че съм фен на този отбор - никой друг отбор не може да ми донесе толкова емоции. YNWA

Върни се в “Ливърпул”