|ФА Къп|Ливърпул - Болтън

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

john barnes
Контакти:

Re: |ФА Къп|Ливърпул - Болтън

Мнениеот john barnes » 25 яну 2015 14:01

Тренер,отбора заигра,когато всички възможни влакове са изтървани. Отбора няма психика на победител и когато за нищо не играе,показва някаква класа. Това си е мое мнение. Не мисля,че имаме шанс за топ 4,а за лигата мангала ще ни удари. Лига европа също си мисля,че нямаме шанс,защото лебеда няма никакъв опит в европа. Остава само ФА,дано поне нея вземем,ако преодолеем болтън. Факта,че янките не дадоха пари и няма никакви трансфери ми говори само едно-лебеда е пътник лятото.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

iznenada

Мнениеот iznenada » 25 яну 2015 14:49

john barnes написа:Тренер,отбора заигра,когато всички възможни влакове са изтървани. Отбора няма психика на победител и когато за нищо не играе,показва някаква класа. Това си е мое мнение. Не мисля,че имаме шанс за топ 4,а за лигата мангала ще ни удари. Лига европа също си мисля,че нямаме шанс,защото лебеда няма никакъв опит в европа. Остава само ФА,дано поне нея вземем,ако преодолеем болтън. Факта,че янките не дадоха пари и няма никакви трансфери ми говори само едно-лебеда е пътник лятото.

Е ти го гониш от първия му ден ,но вече трета година е тук и ще остане още дълги години за твое съжаление :)
Няма как ,янките да го изгонят ,след сезон ,в който му продават най добрия нападател...освен това половин сезон играе без другия си най добър нападател и освен това има много нови играчи ,на които им трябва известно време за адаптация ,обиграване и сработване . ;) Янките ясно виждат всички тия фактори ,те не са глупави хора .И пак ти казвам ,просто няма нужда от нови попълнения ,групата е прекалено голяма .
Освен това ,какви влакове са изтървани ? Борим се на 4ри фронта .Аз пък казвам ,че с тая игра ,ние няма да загубим до края .Или най много една две загуби.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 25 яну 2015 15:13

Ами дано си прав,само времето ще покаже. Иначе не забравяй,че и много равни имаме...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Върни се в “Ливърпул”