|ФА Къп|Ливърпул - Болтън
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: |ФА Къп|Ливърпул - Болтън
Тренер,отбора заигра,когато всички възможни влакове са изтървани. Отбора няма психика на победител и когато за нищо не играе,показва някаква класа. Това си е мое мнение. Не мисля,че имаме шанс за топ 4,а за лигата мангала ще ни удари. Лига европа също си мисля,че нямаме шанс,защото лебеда няма никакъв опит в европа. Остава само ФА,дано поне нея вземем,ако преодолеем болтън. Факта,че янките не дадоха пари и няма никакви трансфери ми говори само едно-лебеда е пътник лятото.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
john barnes написа:Тренер,отбора заигра,когато всички възможни влакове са изтървани. Отбора няма психика на победител и когато за нищо не играе,показва някаква класа. Това си е мое мнение. Не мисля,че имаме шанс за топ 4,а за лигата мангала ще ни удари. Лига европа също си мисля,че нямаме шанс,защото лебеда няма никакъв опит в европа. Остава само ФА,дано поне нея вземем,ако преодолеем болтън. Факта,че янките не дадоха пари и няма никакви трансфери ми говори само едно-лебеда е пътник лятото.
Е ти го гониш от първия му ден ,но вече трета година е тук и ще остане още дълги години за твое съжаление

Няма как ,янките да го изгонят ,след сезон ,в който му продават най добрия нападател...освен това половин сезон играе без другия си най добър нападател и освен това има много нови играчи ,на които им трябва известно време за адаптация ,обиграване и сработване .

Освен това ,какви влакове са изтървани ? Борим се на 4ри фронта .Аз пък казвам ,че с тая игра ,ние няма да загубим до края .Или най много една две загуби.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
-
- Контакти:
Ами дано си прав,само времето ще покаже. Иначе не забравяй,че и много равни имаме...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.