0007 написа:Челси в момента в световен мащаб е доста по-популярен от Ливърпул,нормално е стадионът да е пълен с азиатци,чалми и прочие туристи.Който твърди,че Челси няма върли и заклети фенове и сравнява Лудогорец с Челси,просто не разбира от британски футбол и е пълен лаик.По-смешно сравнение не бях чувал,големи образи има в тоя подфорум,поне става забава

Има филми,статии - гледайте,ще научите нещо
Вчера преди гола на Стърлинг гостуващите фенове бяха тези,които се чуваха,а това какво говори Жозе - той казва това,което му изнася.
ПП През миналия сезон се навъдиха много скрити скаузъри,които възхваляваха Ливърпул.Този сезон се покриха.Е,и вие ли имате изкуствени фенове или просто грандовете винаги са съпровождани с някаква доза фенове на модното.
Никъде не съм ти сравнявал Лудогорец и Челси не си разбрал идеята, а тя е, че през годините преди Ливърпул са били доста по-добрия и успешния отбор и са изградили някаква традиция и фенове докато при Челси е обратното и пак е имало фенове, но като популярност и бройка са били по-малко след 2005 логично Челси при многото пари на Абрамович и успехите да имат много нови и нови фенове, но тези фенове не могат да направят същата атмосфера и трябва повечко време на Челси на върха или близко до него за да стигне атмосферата от феновете на Ливърпул примери много нищо лично
Другия пример Лудогорец може да са 10000 класи над Левски и Цска, но тези отбори имат история, традиция и фенове и подкрепата към отбора им е в пъти по-добра същия е и примера в Англия нямам нищо против Челси дори и за мен по-днешна дата имат повече фенове, но едно 60 % са станали фенове след 2005 при успехите и парите и ще трябва време за да станат фактор като агитка и да са признати, защото агитката на Ливърпул е призната в цял свят, а на Челси ще им трябва време и това не можеш да го отречеш

Естествено, че като отбора не върви и публиката не е на най-високо ниво, но тази на Ливърпул са я признали в цял свят и да говориш против нея е смешно. Другото което е без да съм запознат изцяло, но за мен е много по-лесно да отидеш на домакинство на Челси отколкото на Ливърпул, иначе за туристите си напълно прав

[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]