Астън Вила - Ливърпул 17.01.2015 | 17:00 |

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Re: Астън Вила - Ливърпул 17.01.2015 | 17:00 |

Мнениеот mitko9311 » 17 яну 2015 19:00

Браво за победата добър мач и тежката серия започва от следващия мач дано от нея излезнем с продължаване за една от 2-те купи ФА или КУК и продължаване в ЛЕ ;) Топ 4 не виждам голям шанс, защото става много трудно затова искам да скочим здраво в ЛЕ, но не ми се вярва :)
Илиев не се надъхвай толкова Вила не са вкарвали в официален мач от 4-5 кръга и не знаят къде се намират, но победата си е победа
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 17 яну 2015 19:06

Йесссссссссссссссс Мачкайте тигриииии хгахахахахха
Отново познах .Отново бихме .Вече 14 мача и само една загуба . Както казах на форумните "разбирачи" ,отбора търпи израстване .Момчета ,слушайте и попивайте от уроците по футбол,без да спорите с мен .
Говорех и за по силната втора половина на сезона и това се случва .Говорех и за формата ,която идва след ноември месец всяка година при Роджърс.
Роджърс затваря усти .
Роджърс показа предния сезон ,че е добър мениджър и беше въпрос на време ,сега да го покаже отново .
Ако Роджърс ,взимаше готови утвърдени играчи ,досега да беше станал шампион ,но американската политика е друга .За това обаче не е виновен той .
Доволен съм от победата ,върнахме им го на тия паляци ,на пук на малоумниците ,които си нямат грам поняите от футбол .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 17 яну 2015 19:14

suareshampion написа:Йесссссссссссссссс Мачкайте тигриииии хгахахахахха
Отново познах .Отново бихме .Вече 14 мача и само една загуба . Както казах на форумните "разбирачи" ,отбора търпи израстване .Момчета ,слушайте и попивайте от уроците по футбол,без да спорите с мен .
Говорех и за по силната втора половина на сезона и това се случва .Говорех и за формата ,която идва след ноември месец всяка година при Роджърс.
Роджърс затваря усти .
Роджърс показа предния сезон ,че е добър мениджър и беше въпрос на време ,сега да го покаже отново .
Ако Роджърс ,взимаше готови утвърдени играчи ,досега да беше станал шампион ,но американската политика е друга .За това обаче не е виновен той .
Доволен съм от победата ,върнахме им го на тия паляци ,на пук на малоумниците ,които си нямат грам поняите от футбол .

Я кажи прогнозите си за всички купи и лиги където играем - Вл / КУК / Фа Къп / Ле да видим колко от тях ще познаеш, да видя дали да се записвам на уроци при теб.

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 17 яну 2015 19:16

sunscres92 написа:
suareshampion написа:Йесссссссссссссссс Мачкайте тигриииии хгахахахахха
Роджърс затваря усти .

Я кажи прогнозите си за всички купи и лиги където играем - Вл / КУК / Фа Къп / Ле да видим колко от тях ще познаеш, да видя дали да се записвам на уроци при теб.

Позна, че ще бием ама каза, че не си сигурен заради няколко играча, така че не се прави на ВЕЛИК ;)
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 17 яну 2015 19:22

Хубаво е, че минахме успешно през серията от мачове с по-слаби отбори. Сега обаче до средата на март ''нама празно'', дето се вика и всеки мач ще е сериозно изпитание. Дано продължим в същия дух. Хубаво е, че скоро и Стъридж ще се върне. За мен е хубаво, че и Джонсън се връща, защото той е много подходящ за тази схема и ще може да се въртят с Маркович отдясно. Започваме серияот по 2 мача на седмица и възможностите за ротации са много важни. Честита победа! Сега наред са Челси...
Hala Madrid

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 17 яну 2015 19:28

Тази серия беше задължителна с оглед програмата.Дали има наистина някакво подобрение или просто взехме точки от слабите отбори в лигата ще си проличи в следващите мачове.Няма как все пак да не се отбележи прогреса в защита(може би поради липсата на Ловрен ?). Лошото е че никой от отборите пред нас които играха не загуби точки...

sonor
Контакти:

Мнениеот sonor » 17 яну 2015 19:37

Очаквана добра серия, още ме е яд за мача с "лисиците"...

Щом Миньоле спасява и запази суха мрежа, а Борини вкара - винаги Ливърпул ще бие :lol:

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 17 яну 2015 19:54

chakalat написа:Тази серия беше задължителна с оглед програмата.Дали има наистина някакво подобрение или просто взехме точки от слабите отбори в лигата ще си проличи в следващите мачове.Няма как все пак да не се отбележи прогреса в защита(може би поради липсата на Ловрен ?). Лошото е че никой от отборите пред нас които играха не загуби точки...

Да се надяваме Арсенал или Сотон да не спечелят. Приемаме УХ и е крайно време да ги задминем в класирането по пътя ни към топ 4.
Hala Madrid

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 17 яну 2015 20:52

Идва тежката серия от мачове. за 1 седмица имаме 2 мача с Челси и мач с Болтън. Следват 4 важни мача с Уест Хям, Евертън, Тотнъм и Саутхямтън, като между тях имаме и мачове с Бешикташ. Тези са важните мачове. Като цяло в края на Февруари ще се знае къде се намираме и за какво ще се борим. Да се надяваме, че ще продължим в ЛЕ и за ФА Къп. За КУ Къп не ме интересува много, много. Предпочитам да скочим за ФА Къп и за ЛЕ и да добутаме топ4. Надявам се следващия мач в първенството (с Уест Хям) вече Стъридж да е на линия, както и Стиви. От 31 Януари до 1 Март са все важни мачове и трябва да вземем максимума.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 17 яну 2015 20:59

Falcao = £6 million loan fee plus £400k a week 3 goals.

Lambert £4 million purchase and £40k a week 3 goals.

Мисля, че трябва да се гледа позитивната страна на нещата :lol: 8-) И това са голове само във ВЛ, Ламбърт има и други ;)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Върни се в “Ливърпул”