Илиев не се надъхвай толкова Вила не са вкарвали в официален мач от 4-5 кръга и не знаят къде се намират, но победата си е победа
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
suareshampion написа:Йесссссссссссссссс Мачкайте тигриииии хгахахахахха
Отново познах .Отново бихме .Вече 14 мача и само една загуба . Както казах на форумните "разбирачи" ,отбора търпи израстване .Момчета ,слушайте и попивайте от уроците по футбол,без да спорите с мен .
Говорех и за по силната втора половина на сезона и това се случва .Говорех и за формата ,която идва след ноември месец всяка година при Роджърс.
Роджърс затваря усти .
Роджърс показа предния сезон ,че е добър мениджър и беше въпрос на време ,сега да го покаже отново .
Ако Роджърс ,взимаше готови утвърдени играчи ,досега да беше станал шампион ,но американската политика е друга .За това обаче не е виновен той .
Доволен съм от победата ,върнахме им го на тия паляци ,на пук на малоумниците ,които си нямат грам поняите от футбол .
sunscres92 написа:suareshampion написа:Йесссссссссссссссс Мачкайте тигриииии хгахахахахха
Отново познах .Отново бихме .Вече 14 мача и само една загуба . Както казах на форумните "разбирачи" ,отбора търпи израстване .Момчета ,слушайте и попивайте от уроците по футбол,без да спорите с мен .
Говорех и за по силната втора половина на сезона и това се случва .Говорех и за формата ,която идва след ноември месец всяка година при Роджърс.
Роджърс затваря усти .
Роджърс показа предния сезон ,че е добър мениджър и беше въпрос на време ,сега да го покаже отново .
Ако Роджърс ,взимаше готови утвърдени играчи ,досега да беше станал шампион ,но американската политика е друга .За това обаче не е виновен той .
Доволен съм от победата ,върнахме им го на тия паляци ,на пук на малоумниците ,които си нямат грам поняите от футбол .
Я кажи прогнозите си за всички купи и лиги където играем - Вл / КУК / Фа Къп / Ле да видим колко от тях ще познаеш, да видя дали да се записвам на уроци при теб.
chakalat написа:Тази серия беше задължителна с оглед програмата.Дали има наистина някакво подобрение или просто взехме точки от слабите отбори в лигата ще си проличи в следващите мачове.Няма как все пак да не се отбележи прогреса в защита(може би поради липсата на Ловрен ?). Лошото е че никой от отборите пред нас които играха не загуби точки...
Falcao = £6 million loan fee plus £400k a week 3 goals.
Lambert £4 million purchase and £40k a week 3 goals.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта