REDS PLAN KEEPER SWOOP
Liverpool are planning an audacious January swoop for Barcelona goalkeeper Marc-Andre ter Stegen, according to reports in Spain.
The German stopper joined the Catalan giants from Borussia Monchengladbach for £9.7m in the summer but is currently behind Claudio Bravo in the Nou Camp pecking order. Arsenal and Manchester United had shown a reported interest in the 22-year-old but Liverpool are looking to steal a march on their Premier League rivals.
Ter Stegen spoke to German publication Sport Bild about his current situation: “It’s good to be at Barca but the situation is difficult. I’d be lying if I said I didn’t care and it isn’t easy being a spectator,”
“I want to be the No. 1 and I’m convinced that’s something that will happen if I continue to improve and work hard.
“I can only try to prove that I am the best [of the two goalkeepers] and that’s why I came here, so it’s something I will fight for."
Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Mighty Reds
- Контакти:
Re: Селекцията в Ливърпул
Не знам някой дали го е постнал, ама все пак за вратар иде реч. От SkySports е ...
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly
[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]
Bill Shankly
[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]
-
- Контакти:
Mighty Reds написа:Не знам някой дали го е постнал, ама все пак за вратар иде реч. От SkySports е ...REDS PLAN KEEPER SWOOP
Liverpool are planning an audacious January swoop for Barcelona goalkeeper Marc-Andre ter Stegen, according to reports in Spain.
The German stopper joined the Catalan giants from Borussia Monchengladbach for £9.7m in the summer but is currently behind Claudio Bravo in the Nou Camp pecking order. Arsenal and Manchester United had shown a reported interest in the 22-year-old but Liverpool are looking to steal a march on their Premier League rivals.
Ter Stegen spoke to German publication Sport Bild about his current situation: “It’s good to be at Barca but the situation is difficult. I’d be lying if I said I didn’t care and it isn’t easy being a spectator,”
“I want to be the No. 1 and I’m convinced that’s something that will happen if I continue to improve and work hard.
“I can only try to prove that I am the best [of the two goalkeepers] and that’s why I came here, so it’s something I will fight for."
Честно казано не му знам качествата, но съм чувал, че е добър вратар, а и е само на 22 години. Надявам се някой от феновете на Бундеслигата да си кажe мнението.
Последна промяна от Plovdiv_1926 на 09 яну 2015 12:33, променено общо 1 път.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...
-
chakalat написа:CSKA69 написа:Какъв финансов феърплей, какви пет лева - има ли желание - има и начин!Интер намери вратичка да заобиколи законите на УЕФА и ограниченията, наложени заради финансовия феърплей. Последните 2 трансфера на „нерадзурите" официално са безвъзмезден подарък - Лукас Подолски от Арсенал и Жердан Шакири от Байерн". В момента Интер е под мониторинг, правил е нарушения и няма право да купува.
Ръководството на клуба се разбра с Арсенал и Байерн да плаща през лятото. Шакири ще бъде купен за 18 милиона евро.
Швейцарският национал беше желан и от Ливърпул, а треньорът на Байерн Пеп Гуардиола така и не разчита на него. Плащането на трансферната сума ще бъде направено на 1 юли, когато започва новата финансова година.
За нас важи почти абсолютно същото като и за Интер, и ние бяхме застрашени от санкции.При положение че похарчихме рекордна сума за трансфери не знам как очаквахте да вземем футболист който играе на пост където нямаме голям проблем.На позицията която играе Шакири имаме не малко футболисти и този пост не ни е "ахилесова пета". Ако ще правим трансфер сега, зимния трансферен прозорец то това трябва да е на позиция която е силно проблемна като вратар,нападател или дори десен бек.Ясно е че след миналото лято няма да се харчат огромни средства и че трябва да е по-разумно.Предвид факта че реално освен Стъридж нямаме втори нападател,твърде възможното напускане на Туре и Джонсън в добавка отчайващо слабата игра на Ловрен а и напускането на Джерард е логично трансфер на футболист като Шакири да не приоритет.По-важно е този и следващия трансферен прозорец да изчистим футболистите които повече пречат отколкото да са полезни с нещо а те не са никак малко и да ги заменим адекватно.При положение че имаме Стърлинг,Коутиньо,Лалана и Маркович които не са сред топ кандидатите за напускане според мен трансфер на Шакири изобщо не е наложителен дори може би малко излишен.
На мен поне списъка с напускащи е дълъг и се надявам поне по-голяма част от него да бъдат заместени а именно: -Джоунс,Енрике,Джонсън,евентуално Туре,Алън,Лукас,Борини,Ламбърт,Балотели,Аспас,Асайди,Луис Алберто - едва ли някой от тези ще ни липсва поне на мен нито един а и може би трябва да прибавим Шкъртел и Ловрен макар че ме съмнява.
Не виждам защо правите драма от това че не сме взели Шакири.Драма ще е ако не се подсилим в зоните където сме смешни а именно вратар и нападател, тогава ще водим люта битка за 6-8 място....
Позиция силно проблемна .Но за кой ? За теб и мен да ,но това не е важно ,нали така ? Питал ли си го Роджърс ,за него коя позиция е проблемна ?
Аз мисля ,че за него примерно позицията нападател ,не е никак проблемна .Ако го питаш ,ще ти каже ,че разполага с Балотели,Стъридж,Борини,Ламбърт и Стърлинг и един чакащ Ориги ,нали така ? Както и един Аспас под наем.Това са цели 5 налични нападатели .Абсурдно е да вземе нов нападател ,при това положение .
Десен бек ,пак само за мен и теб е проблем май ? Но той си има Джонсън ,Манкийо,Фланаган а и Данчо и Маркович също ги има предвид отдясно ,в новата си схема .Ето ти ги и тук 5 човека за един пост.Тук също имаме и един наем -Уиздъм.
За вратар ,също незнам какво му се върти в главата . За мен обаче това е единствения проблемен за него пост .Тъй като ,даде урок на Симон Шаранчето и по този начин ,показа че е колеблив ,спрямо него . И искрено се надявам ,да вземе вратар.
А щом иска Шакири ,значи му трябва още един офанзивен играч .А и Шакири може да играе ,както отдясно ,така отляво и зад нападателя. Имай ги предвид и тия неща .
Сега вече ,ако продаде някой или го даде под наем ,това вече е друг въпрос .Тогава може да му търси заместник.
Последна промяна от suareshampion на 09 яну 2015 13:09, променено общо 3 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
Марк-Андре Тер Щеген е класен вратар
Ако го вземете, ще е удар ...

Леевски, оле

От 5-те нападателя които има Роджърс не играе нито един. Бройката голове на нападателите е по-малка от головете на защитниците..
Балотели,Борини и Ламбърт дори в мач за купата срещу нискоразреден отбор нито са титуляри нито правят нещо повече от това да разхождат фланелките.За Джонсън мнението на всички фенове е едно а и е контузен,Фланаган също е контузен а и да не е едва ли спада към разбиранията за добър бек но за резерва която пълни дупки става.Това което става от Фланаган не става от Манкийо силно очевидно е че му е много рано дори да мисли да играе в отбор който иска позиция по-добра от 8-мо място.Едва ли сме само ние които виждаме че Хендерсън е много слаб на фланга но се налага да го пуска там просто защото няма кой друг.
Бройката голове и асистенции които имат всичките наши нападатели взети заедно е по-малка от бройката голове и асистенции на всяко едно друго нападение в Англия не само във ВЛ,то всяка една защитна четворка има повече ...
Човек който смята че има нападение с тези футболисти които очевидно не са в състояние да вкарат 2 гола има сериозни проблеми.
Ако се мъчиш да защитаваш отбора в момента няма как да успееш и класирането и играта са зле.
Ако Роджърс е искал изобщо Шакири 100% щеше да го вземе,всичко около него беше медийна партенка за да му се вдигне цената както става с много други играчи.,
Ти понеже си големия "спец" би ли ми обяснил логиката в привличане на футболист като Шакири и къде ще играе а и на чие място.
Следвайки логиката ти най-добре си смени подписа най-отдолу на:
"Ако някой ми следи глупостите които мога да избълвам за Ливърпул отбора отдавна щеше да е изпаднал" .
Ще проследим какво ще стане до края на трансферния прозорец и сезона но ако ти се окажеш прав и не вземем нищо освен вратар и свършим сезона какво се очаква трагично ще бъда така любезен да ти го напомням след всеки твой пост.
Моето лично мнение за Роджърс е нещо средно между това което ти и Илиев мислите и това което другите мислят.А именно -че може да направи отбора да играе добре дори да спечели нещо но няма нужната класа което се дължи на грешни трансфери и ако поправи тази си грешка има шанс да постигне някакви успехи.На дадения момент обаче всички които искат оставката му са с пълно право,отбора играе ужасно слабо,далеч от топ 4 е,Балотели когото подкрепяте противно на всякаква логика дори не попада в групата за мач с последния,защитата е повече от смешна,вратаря със сигурност разсмива феновете на другите отбори,ефективността на нападателите е все едно са сакати.На дадения момент да обяснявате колко велик мениджър е Роджърс и как той е "избрания" няма никаква почва освен представянето миналия сезона.Повече от очевидно е че с тези футболисти които разполага отбора няма да е сред водещите колкото и да ни се иска.В общи линии отбора има нужда от повече качество във всички постове освен в офанзивни халфове и крила което прави харченето на пари за Шакири безсмислено.
Това че отиде в Интер ли те кара да мислиш че изобщо сме имали интерес към него ? В последния един месец има слухове за над 30 футболисти,може би Роджърс иска всичките ?
Балотели,Борини и Ламбърт дори в мач за купата срещу нискоразреден отбор нито са титуляри нито правят нещо повече от това да разхождат фланелките.За Джонсън мнението на всички фенове е едно а и е контузен,Фланаган също е контузен а и да не е едва ли спада към разбиранията за добър бек но за резерва която пълни дупки става.Това което става от Фланаган не става от Манкийо силно очевидно е че му е много рано дори да мисли да играе в отбор който иска позиция по-добра от 8-мо място.Едва ли сме само ние които виждаме че Хендерсън е много слаб на фланга но се налага да го пуска там просто защото няма кой друг.
Бройката голове и асистенции които имат всичките наши нападатели взети заедно е по-малка от бройката голове и асистенции на всяко едно друго нападение в Англия не само във ВЛ,то всяка една защитна четворка има повече ...
Човек който смята че има нападение с тези футболисти които очевидно не са в състояние да вкарат 2 гола има сериозни проблеми.
Ако се мъчиш да защитаваш отбора в момента няма как да успееш и класирането и играта са зле.
Ако Роджърс е искал изобщо Шакири 100% щеше да го вземе,всичко около него беше медийна партенка за да му се вдигне цената както става с много други играчи.,
Ти понеже си големия "спец" би ли ми обяснил логиката в привличане на футболист като Шакири и къде ще играе а и на чие място.
Следвайки логиката ти най-добре си смени подписа най-отдолу на:
"Ако някой ми следи глупостите които мога да избълвам за Ливърпул отбора отдавна щеше да е изпаднал" .
Ще проследим какво ще стане до края на трансферния прозорец и сезона но ако ти се окажеш прав и не вземем нищо освен вратар и свършим сезона какво се очаква трагично ще бъда така любезен да ти го напомням след всеки твой пост.
Моето лично мнение за Роджърс е нещо средно между това което ти и Илиев мислите и това което другите мислят.А именно -че може да направи отбора да играе добре дори да спечели нещо но няма нужната класа което се дължи на грешни трансфери и ако поправи тази си грешка има шанс да постигне някакви успехи.На дадения момент обаче всички които искат оставката му са с пълно право,отбора играе ужасно слабо,далеч от топ 4 е,Балотели когото подкрепяте противно на всякаква логика дори не попада в групата за мач с последния,защитата е повече от смешна,вратаря със сигурност разсмива феновете на другите отбори,ефективността на нападателите е все едно са сакати.На дадения момент да обяснявате колко велик мениджър е Роджърс и как той е "избрания" няма никаква почва освен представянето миналия сезона.Повече от очевидно е че с тези футболисти които разполага отбора няма да е сред водещите колкото и да ни се иска.В общи линии отбора има нужда от повече качество във всички постове освен в офанзивни халфове и крила което прави харченето на пари за Шакири безсмислено.
Това че отиде в Интер ли те кара да мислиш че изобщо сме имали интерес към него ? В последния един месец има слухове за над 30 футболисти,може би Роджърс иска всичките ?
- Logical person
- Контакти:
Преди 2-3 дни си мислех за тер Стеген дали можем да го вземем. Много го хвалят, бил следващия Ноейер, но е и доста млад. Не се е разгърнал още. Той очакваше да бъде твърд титуляр в Барса ( мисля че му го бяха обещали за да го вземат от Байерн ) и сега е много разочарован и недоволен. Друг е въпроса дали Барса ще го пусне, при условие че имат забрана за трансфери.
CSKA69 написа:iliev72 написа:Не знам кой не чете ,но не съм аз !Той ще бъде преотстъпен под наем до края на сезона, а през лятото "нерадзурите" могат да заплатят 18 милиона евро, за да се сдобият с правата на нападателя.
А дали ще заплатят няма как да знаем !
Тренера ти го е написал по-нагоре - няма абсолютно никакъв шанс Интер да го върнат заради задължителната клауза за откупуване, така че това не е никакъв наем, а хитро заобикаляне на ФФП
Тренера да не им светил като са подписали договора , че да знае какво пише в него а ?! На теб явно туп-туп шума ти е изпил мозъка.
Швейцарският национал ще играе като преотстъпен от Байерн Мюнхен до края на кампанията, а тогава италианците могат да задействат откупуваща опция на стойност 18 милиона евро.
Вълк имах предвид , че гръбнака бил е от играчи на острова(без значение дали са англичани,шотландци или ирландци).
Не се учудвам , че тези които не се от острова да се дърпат и да не искат да играят при нас.И най-вече ако въобще не са играли на острова.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
- Logical person
- Контакти:
Ако Барселона се запънат на тер Стеген клаузата за откупуване му е 80 млн евро

Тер Стеген няма и 1 % шанс да дойде в Ливърпул първо Барса няма да го продадат докато нямат право да правят трансфери и да го заменат и второ Барса слагат огромни каузи на футболистите си и Ливърпул няма да има пари да го купи 
Така както върви прозореца е точно по-думите на БР ще караме с наличното и това налично ще го разкара лятото от поста тренъор на Ливърпул, но това налично той си го изгради 3 години както желаеше

Така както върви прозореца е точно по-думите на БР ще караме с наличното и това налично ще го разкара лятото от поста тренъор на Ливърпул, но това налично той си го изгради 3 години както желаеше

[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]
Здравейте фенове на Ливърпул. Според мен, входящи трансфери до края на зимния прозорец няма да има. По скоро може да продадем Лукас (чета, че има интерес от Интер) и Борини (не знам дали вече някой го иска). В края на сезона ако не се класираме в зона Шампионска лига, което минава през място в топ 4 или спечелване на Лига Европа, Брендън Роджърс си тръгва. Мисля, че собствениците му дадоха достатъчно време да изгради отбор, но поне за сега той се проваля. Роджърс се провали в задържането на Джерард, а очевидно се проваля и в привличането на звезди. Днес прочетох, че според него отбора все още е притегателна сила за звездите, аз мисля че една от тези сили е Джерард, но той си заминава лятото. Аз се надявам и продължавам да вярвам, че в края на сезона Роджърс ще ме опровергае и ще успее да класира тима в Шампионска лига - единствената друга притегателна сила, която ни остава, ако искаме да изградим отбор. YNWA