Liverpool forever_95 написа:Отборът игра много добре, но два удара на Арсенал доведоха до 2 гола във вратата на нещастника Джоунс. Този наистина е супер неадекватен, вратарят на Черно море е класи над него. Как може при първия гол да изгледаш тази балонна топка как влиза, без да се хвърлиш, да се разтегнеш на максимум и т.н. Това е несериозно. Ами при втория гол, какво прави? Нямам обяснение, защо сяда на тревата, ами ако беше топката в някой от ъглите? Така ли се затваря чатал, като седнеш като ******а п*тка?
Не знам какво недоволствате от удара на Коутиньо снощи, след като вкара перфектен гол? Имаше още един - два шанса, но просто не намери топката.
Технически бяхме много по-добри от тях, но тая пуста защита и това подобие на вратар...връщаме се в първия сезон на Роджърс, нещата бяха подобни тогава до Нова Година, просто не вкарвахме достатъчно. Дано скоро нещата да се оправят, ако ли не, да му посочат вратата. Но съм склонен да му дам кредит на доверие, защото виждам едно подобрение и малко от малко облик в този отбор.
Малък ,аз не бих обвинил вратаря вчера за головете .Джоунс е слаб вратар ,но вчера основния виновник за головете ,се казва Мартинчо .
Просто ударите бяха от много близко разстояние за да виним вратаря. Трудно се реагира .Първо той не очакваше ,че по ниския Дебюши ,ще надскочи по високия Мартинчо . Второ ударът беше почти в ъгъла ,въпреки ,че беше лек . Втория гол ,отново Мартинчо си изтърва човека .Ударът отново беше от близко разстояние и доста силен .Трудно се реагира. И тук пак се оказват верни моите думи за словака ,които аз повтарям като папагал от сумати годни ...а имено ,че на моменти е изключително неоринтиран , хаотичен и глупав защитник.