Ливърпул - Арсенал 21.12.2014 | 18:00 | 2-2 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Ливърпул - Арсенал 21.12.2014 | 18:00 | 2-2 FT

Мнениеот suareshampion » 22 дек 2014 12:55

Liverpool forever_95 написа:Отборът игра много добре, но два удара на Арсенал доведоха до 2 гола във вратата на нещастника Джоунс. Този наистина е супер неадекватен, вратарят на Черно море е класи над него. Как може при първия гол да изгледаш тази балонна топка как влиза, без да се хвърлиш, да се разтегнеш на максимум и т.н. Това е несериозно. Ами при втория гол, какво прави? Нямам обяснение, защо сяда на тревата, ами ако беше топката в някой от ъглите? Така ли се затваря чатал, като седнеш като ******а п*тка?
Не знам какво недоволствате от удара на Коутиньо снощи, след като вкара перфектен гол? Имаше още един - два шанса, но просто не намери топката.
Технически бяхме много по-добри от тях, но тая пуста защита и това подобие на вратар...връщаме се в първия сезон на Роджърс, нещата бяха подобни тогава до Нова Година, просто не вкарвахме достатъчно. Дано скоро нещата да се оправят, ако ли не, да му посочат вратата. Но съм склонен да му дам кредит на доверие, защото виждам едно подобрение и малко от малко облик в този отбор.

Малък ,аз не бих обвинил вратаря вчера за головете .Джоунс е слаб вратар ,но вчера основния виновник за головете ,се казва Мартинчо .
Просто ударите бяха от много близко разстояние за да виним вратаря. Трудно се реагира .Първо той не очакваше ,че по ниския Дебюши ,ще надскочи по високия Мартинчо . Второ ударът беше почти в ъгъла ,въпреки ,че беше лек . Втория гол ,отново Мартинчо си изтърва човека .Ударът отново беше от близко разстояние и доста силен .Трудно се реагира. И тук пак се оказват верни моите думи за словака ,които аз повтарям като папагал от сумати годни ...а имено ,че на моменти е изключително неоринтиран , хаотичен и глупав защитник.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 дек 2014 13:22

suareshampion написа:
Liverpool forever_95 написа:Отборът игра много добре, но два удара на Арсенал доведоха до 2 гола във вратата на нещастника Джоунс. Този наистина е супер неадекватен, вратарят на Черно море е класи над него. Как може при първия гол да изгледаш тази балонна топка как влиза, без да се хвърлиш, да се разтегнеш на максимум и т.н. Това е несериозно. Ами при втория гол, какво прави? Нямам обяснение, защо сяда на тревата, ами ако беше топката в някой от ъглите? Така ли се затваря чатал, като седнеш като ******а п*тка?
Не знам какво недоволствате от удара на Коутиньо снощи, след като вкара перфектен гол? Имаше още един - два шанса, но просто не намери топката.
Технически бяхме много по-добри от тях, но тая пуста защита и това подобие на вратар...връщаме се в първия сезон на Роджърс, нещата бяха подобни тогава до Нова Година, просто не вкарвахме достатъчно. Дано скоро нещата да се оправят, ако ли не, да му посочат вратата. Но съм склонен да му дам кредит на доверие, защото виждам едно подобрение и малко от малко облик в този отбор.

Малък ,аз не бих обвинил вратаря вчера за головете .Джоунс е слаб вратар ,но вчера основния виновник за головете ,се казва Мартинчо .
Просто ударите бяха от много близко разстояние за да виним вратаря. Трудно се реагира .Първо той не очакваше ,че по ниския Дебюши ,ще надскочи по високия Мартинчо . Второ ударът беше почти в ъгъла ,въпреки ,че беше лек . Втория гол ,отново Мартинчо си изтърва човека .Ударът отново беше от близко разстояние и доста силен .Трудно се реагира. И тук пак се оказват верни моите думи за словака ,които аз повтарям като папагал от сумати годни ...а имено ,че на моменти е изключително неоринтиран , хаотичен и глупав защитник.

При втория гол човекът си изтърва вашият любимец Сако.Който стоеше зад Жиру и чакаше да види дали,аджеба,ще вкара...Еми...вкара!!!
А Шкъртел се опита да блокира центрирането на Касорла.Само не ми казвай,че Шкъртел трябваше да пази И Касорла...
Разбирам стремежа да се хвърли всичко на Шкъртел,ама айде по-сериозно.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 22 дек 2014 13:44

Не съм съгласен .Жиру отиде в зоната на Шкъртел и той беше по близко до него.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 22 дек 2014 13:48

suareshampion написа:Не съм съгласен .Жиру отиде в зоната на Шкъртел и той беше по близко до него.

Жиру застана на близката греда, а трима човека около него се пазеха сами себе си :lol: :lol: Малоумна грешка на цялата защита - 2-ма човека матират петима :shock:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 22 дек 2014 14:06

blue avalanche написа:Така говорите сякаш класните вратари се редят на опашка пред офисите на Ливърпул.
Един отбор,който чака Стъридж като някакъв Месия...леле-мале...
Не,че е лош играч,ама,чак пък,Спасител???

Стъридж е играл само в 3 мача досега тоя сезон. Единия бихме Саутхямптън, който демонстрира страшна форма за отбор от неговия ранг от началото на сезона, другия паднахме на терена на шампиона, където пак могат да се намерят кусури на хубавците отзад, и третия е единствения мач до сега на Стъридж и Балотели заедно - 3:0 на терена на Тотнъм, в най-добрия мач на отбора този сезон. Човека вкара над 20 гола, направи и доста асистенции, просто бяха убийствени със Суарес през миналия сезон, така че няма как да не се надяваме завръщането му да промени ситуацията в отбора. С купуването на нов вратар през януари и заздравяване на защитата, като се върнат контузените (визирам Стъридж и Балотели), нещата в сезона на Ливърпул могат да се обърнат на 180 градуса. :)
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 22 дек 2014 21:53

blue avalanche написа:
suareshampion написа:

При втория гол човекът си изтърва вашият любимец Сако.Който стоеше зад Жиру и чакаше да види дали,аджеба,ще вкара...Еми...вкара!!!
А Шкъртел се опита да блокира центрирането на Касорла.Само не ми казвай,че Шкъртел трябваше да пази И Касорла...
Разбирам стремежа да се хвърли всичко на Шкъртел,ама айде по-сериозно.

Как да не е на Шкъртел бе,човек.И при двата гола прави една и съща грешка,гледай го хубаво.И в двата случая си зарязва човека,до който е, и тръгва импулсивно в посока на топката,без значение дали има шанс да играе с нея.Абсолютно немислещ играч,даистващ импулсивно,като на махленски мач.Туре затваря Касорла в дясно,Сако си стои най-вляво
от тримата,а в центъра на Шкъртел Жиру си пие кафе.Виж,че Шкъртел го покриваше първоначално и после накъде тръгна тоя заблудения и защо заряза Жиру и той сам не знае...

Върни се в “Ливърпул”