Мнениеот suareshampion » 18 дек 2014 12:03
Доволен съм от мача срещу Борнемут.Много ми харесаха с известни изключения в обичайната зона на защитата.
Тая постройка явно сработи. Първо 3-6-1 ,което прелива на моменти в 5-4-1.
Маркович много добре .Аз казах ли ,че видях напредък в предните 2-3 мача ? Имам много набито око . Страшен пас направи за първия гол и после много хладнокръвно я насочи за втория.
Стърлинг е перфектен .Без него сме за никъде ,винаги съм го казвал.Той е най острия ни играч .Винаги трябва да е на терена. Казах ,че головете му няма как да не дойдат и ето че вкара два много хубави гола.Аз казах скоро и пак ще кажа ..при него слабата форма до момента ,се дължеше най вече на липсата на Суарес ! Когато казвам ,че Суарес беше фундаментален за тоя клуб ,имам предвид и тоя факт.
Липсата и на Стъридж ,също оказа негативно влияние за малкия .Тия тримата плюс Коутиньо изнесоха предния сезон на гърба си .
Рахим свикна да играе със Суарес и Стъридж и сега му е много трудно да се нагоди към новите си партньори,особено към един тромав нападател ,какъвто е Ламбърт а и Балотели беше много инертен ,преди контузията си . Но явно му дойде акъла на Роджърс ..разкара спрелия влак Ламбърт от титулярите и играта на Рахим тръгна .След това ,което видях от Балотели срещу манафите ,аз съм убеден ,че малкия оттук нататък ,ще си взаимодейства добре с него .Просто Балотели показа по добро движение по терена от преди ,по добра скорост ,комбинативност и пласиране. Пробва и удари от далече ,където му е силата. Тая му игра , отваря пространства за Стърлинг .Във вчерашния мач ,Коутиньо и Лалана бяха тези ,които показаха добро движение по терена и острота и на малкия пак му се получи да излиза на добри стрелкови позиции.Лалана му даде много хитър пас за третия гол в мача .Явно и Лалана навлиза във форма ,но аз искам много повече от него.
И накрая ,да не забравяме ,че Рахим навърши току що 20 години ! Така ,че малко от малко си примерете забележките към него.
Пак напомням ..Маркович ,също е само на 20 г ,както и Джан ,Морено и той е млад,Ибе пък няма 20 г,Алберто и той е млад ,Илори също ,Ориги(може да пропускам още някой) ...да не говорим и че от малките идват 3-4ма много добри играчи ,само ще спомена Хари Уилсън и Сей Оджо.
Аз още лятото казах ,че тези млади момчета са бъдещето на Ливърпул .Манкийо не го харесвам и май и Роджърс вече е на моето мнение ,ако съдим по титулярите .Добре ,че не го пусна последните два мача . Заради слаб Манкийо и контузени Джонсън и Фланагън ,Роджърс промени схемата ,която засега сработи.Няма как да не го похваля за тоя му ход.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.