П.С. Ако сега вземем 11 поредни победи ? Бог да го правим пак ?

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
ralka_levskarka написа:Не съм и очаквала да бием, с оглед на формата ни и отсъствието на Стъридж. Х също ни устройва, но не е в това въпроса. Слаби сме, с всеки изминал мач си личи, че без Суарез и Стъридж не можем, което е много лошо. Миньоле много слаб, огромен спад във формата му. Единствените хубави неща идваха от Стърлинг, а пропуска на празна врата няма да го коментирам, хванах се главата колко в аут я прати, но не успях да видя играча. Баща ми ми каза, че е имало дузпа за нас? Иска ми се да бием Базел, за да продължим в ШЛ, но ще е много трудно, а и дали го заслужаваме?
Това бяха и най-евтините летни трансфери на Ливърпул - Рики Ламбърт, за когото "червените" платиха на Саутхамптън 4 милиона паунда, както и Хавиер Манкийо, привлечен под наем от Атлетико Мадрид. Сумата, похарчена за тях, е незначителна на фона на тези около 116 милиона, хвърлени за лятна селекция. На резервната скамейка останаха Адам Лалана, Деян Ловрен, Емре Джан и Алберто Морено, които струваха на Ливърпул общо 67 милиона паунда. До тях пък стоеше една от големите звезди на мърсисайдци - Филипе Коутиньо. Лазар Маркович, за когото бяха платени 20 милиона, дори не бе в групата за двубоя в София, а Марио Балотели (16 милиона), е контузен. Въпреки че Брендън Роджърс разполагаше с такива солидни имена на резервната скамейка, той предприе едва една промяна в своя състав, като в 82-ата минута замени Рахим Стърлинг, най-силният играч в червено снощи, с Алберто Морено. Още един решение, което трудно намира своето логично обяснение, констатират английските медии
"Получи се добър мач. Заслужавахме да спечелим, но вашият отбор е класен и винаги създава проблеми на фаворитите. Можехме да поведем с 3:1, с 4:1, но не се получи. Владеехме топката и започнахме със самочувствие, но вратарят ни направи грешка - поредната за отбора през този сезон. Затова бе важно да се възстановим от нея и да се върнем в мача.
KingKenny написа:Има защо Роджърс да получава доверие. Искахте ли да се махне след като ни набутаха два смешни гола през април на Анфийлд, но Коутиньо разплака всеки в тоя форум ? Тогава имаше радост ! Тогава пяхме "we`re gonna win the league!" Сега пеете за оставка. Смешно е. Има проблеми, очевидни са. Дайте шанс на човека, който ни изкара до 2-ро място. Нека да видим дали на края на сезона ще сме в Топ 4 или не. Дотогава за мен Роджърс трябва да остане начело.
П.С. Ако сега вземем 11 поредни победи ? Бог да го правим пак ?
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта