ШЛ | Лудогорец - Ливърпул, 26.11.2014, 21:45 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Re: ШЛ | Лудогорец - Ливърпул, 26.11.2014, 21:45 ч.

Мнениеот KingKenny » 27 ное 2014 10:29

Има защо Роджърс да получава доверие. Искахте ли да се махне след като ни набутаха два смешни гола през април на Анфийлд, но Коутиньо разплака всеки в тоя форум ? Тогава имаше радост ! Тогава пяхме "we`re gonna win the league!" Сега пеете за оставка. Смешно е. Има проблеми, очевидни са. Дайте шанс на човека, който ни изкара до 2-ро място. Нека да видим дали на края на сезона ще сме в Топ 4 или не. Дотогава за мен Роджърс трябва да остане начело.

П.С. Ако сега вземем 11 поредни победи ? Бог да го правим пак ? :shock:
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

bikerboy
Контакти:

Мнениеот bikerboy » 27 ное 2014 10:42

Поредния слаб мач. БР е престъпик и за доброто на отбора трябва да се махне веднага.
За съжаление това не е нашия Ливърпул, който сме свикнали да гледаме.
Доживях да ме е страх от български отбор.....страшилището Лудогорец:)
Може ли да пазиш резултата срещу Лудогорец, подяволите това не са Реал, Барса или Челси.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 27 ное 2014 12:01

Срам! Не ме е яд за резултата, защото дали 2:2, дали 1:2, пак ни трябва победа срещу Базел, за да продължим, срам ме е, че пазим резултата срещу Лудогорец от 60-тата минута нататък! Брендан Роджърс никога не е бил кадърен мениджър с топки, дори миналата година имаше някои подобни гафове със съставите и схемите на игра, ДОБРЕ, че бяха гениите на Суарес и Стъридж, да прикрият всичките проблеми и да замажат положението с убийствената си голова форма, както каза и Брус Гробелаар. Не може да виждаш, че не ти спори играта, и да оставиш 100-милионната си селекция на пейката. Имаш Лалана, имаш Борини, най-вече имаш Коутиньо, а ти им се подиграваш и ги държиш да мръзнат на студа. Още първото полувреме беше ЯСНО, че Ламбърт не може сам да играе напред, въпреки, че за мен той е играча на мача, той или Стърлинг. Свали буквално всяка изсипана топка, печелеше всяка първа топка, вкара си гол човека, можеше и втори да вкара, но Моци изби от голлинията, малшанс. Да, ама трябваше да извади недоразумението Алън, дето нямаше един пас напред, да върне Стиви до Лукас, защото от 20-тата минута само ходеше, и да пуска Коутиньо още на полувремето, да вкарват 3-ти гол и да се реши мача. Но с такъв страхлив подход, какъвто е винаги подхода на Роджърс, няма да стане. Не знам дали изобщо да гледам двубоя с Базел, като знам, че ще съм на нерви цял мач... Нямам думи!
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 27 ное 2014 12:20

Изображение :|
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 27 ное 2014 12:31

Не съм и очаквала да бием, с оглед на формата ни и отсъствието на Стъридж. Х също ни устройва, но не е в това въпроса. Слаби сме, с всеки изминал мач си личи, че без Суарез и Стъридж не можем, което е много лошо. Миньоле много слаб, огромен спад във формата му. Единствените хубави неща идваха от Стърлинг, а пропуска на празна врата няма да го коментирам, хванах се главата колко в аут я прати, но не успях да видя играча. Баща ми ми каза, че е имало дузпа за нас? Иска ми се да бием Базел, за да продължим в ШЛ, но ще е много трудно, а и дали го заслужаваме?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 27 ное 2014 12:51

ralka_levskarka написа:Не съм и очаквала да бием, с оглед на формата ни и отсъствието на Стъридж. Х също ни устройва, но не е в това въпроса. Слаби сме, с всеки изминал мач си личи, че без Суарез и Стъридж не можем, което е много лошо. Миньоле много слаб, огромен спад във формата му. Единствените хубави неща идваха от Стърлинг, а пропуска на празна врата няма да го коментирам, хванах се главата колко в аут я прати, но не успях да видя играча. Баща ми ми каза, че е имало дузпа за нас? Иска ми се да бием Базел, за да продължим в ШЛ, но ще е много трудно, а и дали го заслужаваме?

Играча със смешния пропуск е ясен кой е и без да го видиш Данчо КАПИТАНА/КРИЛОТО не може да имаш Маркович/Лалана/Коутинъо и Борини и да излезнеш с най-дървения и слаб технически футболист та даже и грамотно като крило не можеш просто и цяло 2-рото полувреме да го гледам точно до мене как му я дават и той я връща с едно тая топка, защото не може да я спре да я гардира и да се обърне и да мине примерно 1-2 и да изостри атаката ужас полудях
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 27 ное 2014 13:04

Изображение
Това бяха и най-евтините летни трансфери на Ливърпул - Рики Ламбърт, за когото "червените" платиха на Саутхамптън 4 милиона паунда, както и Хавиер Манкийо, привлечен под наем от Атлетико Мадрид. Сумата, похарчена за тях, е незначителна на фона на тези около 116 милиона, хвърлени за лятна селекция. На резервната скамейка останаха Адам Лалана, Деян Ловрен, Емре Джан и Алберто Морено, които струваха на Ливърпул общо 67 милиона паунда. До тях пък стоеше една от големите звезди на мърсисайдци - Филипе Коутиньо. Лазар Маркович, за когото бяха платени 20 милиона, дори не бе в групата за двубоя в София, а Марио Балотели (16 милиона), е контузен. Въпреки че Брендън Роджърс разполагаше с такива солидни имена на резервната скамейка, той предприе едва една промяна в своя състав, като в 82-ата минута замени Рахим Стърлинг, най-силният играч в червено снощи, с Алберто Морено. Още един решение, което трудно намира своето логично обяснение, констатират английските медии

"Получи се добър мач. Заслужавахме да спечелим, но вашият отбор е класен и винаги създава проблеми на фаворитите. Можехме да поведем с 3:1, с 4:1, но не се получи. Владеехме топката и започнахме със самочувствие, но вратарят ни направи грешка - поредната за отбора през този сезон. Затова бе важно да се възстановим от нея и да се върнем в мача.

Просто нямам думи

haha

Мнениеот haha » 27 ное 2014 13:24

KingKenny написа:Има защо Роджърс да получава доверие. Искахте ли да се махне след като ни набутаха два смешни гола през април на Анфийлд, но Коутиньо разплака всеки в тоя форум ? Тогава имаше радост ! Тогава пяхме "we`re gonna win the league!" Сега пеете за оставка. Смешно е. Има проблеми, очевидни са. Дайте шанс на човека, който ни изкара до 2-ро място. Нека да видим дали на края на сезона ще сме в Топ 4 или не. Дотогава за мен Роджърс трябва да остане начело.
П.С. Ако сега вземем 11 поредни победи ? Бог да го правим пак ? :shock:

По- скоро Стъридж и Суарес ни изкараха до 2-ро място. Миналата година Бренди каза за Тотнъм, че след като си похарчил 100 млн. трябва да се бориш за титлата. Е, сега какво би казал той за работата си, при положение, че похарчи дори повече? Треньор средна ръка, с безобразна работа при привличането на играчи (тежко му на наследника, много талаш има за разкарване). А 11 поредни победи може да направи единствено в Чемпиъншип, накъдето е подкарал отбора.
А, още нещо- бях против Кени Далглиш да е треньор преди няколко години, но още тогава го поздравих, че имаше смелостта да сложи Карагър на пейката. Сега Джерард играе на ниво "А" Група, но на Роджърс не му стиска дори да го смени, камоли да започне мач с него на пейката.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 27 ное 2014 13:41

Няма нищо по-трагично от това да видиш на живо Джерард колко е зле и колко е обезверен. Имах чувството, че хич не му пука. Кристално ясно се видя колко зле е положението. Имаше само един човек, който се опитваше да направи нещо и се бореше и това беше Рики Ламбърт, колкото и да не ви се вярва!

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 27 ное 2014 14:37

http://football24.bg/novina/139987-lege ... ziev-video Фил е дълбоко очарован от нашата игра. А Джерард наистина трябваше да спре на 2013та както отдавна се беше зарекъл. Не да става за смях на себе си и на всичките фенове на отбора които дълбоко го уважават.

Върни се в “Ливърпул”