Фентъзи 2014/15
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Фентъзи 2014/15
Ето го първият Гол на Агуеро, виж сега още 3 ще има 

Добър ден за последните ми 3 играча Агуеро с пореден гол срещу Ман Ю само ме е яд, че не го цъкнах капитан ;дддд 8 точки с бонуса ми донесе добре е. Ди Мария донесе 2 точки пак е нещо и Шадли с гол + 2 точки бонус добре и той донесе 8 точки ако не беше изкарал и жълт щеше да има още малко повече, но като цяло добър кръг 62 точки
Сега за новия кръг ще трябва 2 промени Балотели и Стърлинг аут и вместо тях Коща и май 2-рия ще е Оскар колкото и да не ми се иска, че остават само 8.3 милиона, а той е точно толкова 
Има леко колебание между Касорла, Оскар, Милнър/Насри/Навас(тука не мога да отгатна кой е най-полезен), Баркли, Коу или Тадич ???

Има леко колебание между Касорла, Оскар, Милнър/Насри/Навас(тука не мога да отгатна кой е най-полезен), Баркли, Коу или Тадич ???
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]
Санчес вместо Стърлинг и Бейнс вместо Дайър, Пеле капитан, Санчес вице...да видим какво ще стане тоя кръг
пък като се върне Стъридж и почнат със Стърлинг много да вкарват ще го мислим пак 

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Gil-galad написа:Санчес вместо Стърлинг и Бейнс вместо Дайър, Пеле капитан, Санчес вице...да видим какво ще стане тоя кръгпък като се върне Стъридж и почнат със Стърлинг много да вкарват ще го мислим пак
Аз се чудих между Агуеро,Санчез,Коща и Фабрегас за капитан,ама оставих Агуеро,надявам се,че Коща и Фабрега няма да правят точки от голове и асистенции тая седмица.

[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
- dreben23
- Контакти:
Тоя кръг направих шест трансфера, демек минус 20 почвам. А къвто е и труден, ще си остана с минус сигурно. Изненада ме контузията на Компани и се наложи да извърша още две извънредни смени.
Ето ми ги хубавците: Брад Гузан, Натаниел Клайн, Рон Влаар, Лейтън Бейнс, Крейг Доусън, Стивън Джерард, Душан Тадич, Алексис Санчес, Саидо Бераино, Грациано Пеле, Дани Уелбек.
Рез. Тио Уолкот, Скот Арфийлд, Джон О'шей
С тия огромни леваци ако го докарам до плюс, значи кръгът ще е сравнително успешен за мен.

Ето ми ги хубавците: Брад Гузан, Натаниел Клайн, Рон Влаар, Лейтън Бейнс, Крейг Доусън, Стивън Джерард, Душан Тадич, Алексис Санчес, Саидо Бераино, Грациано Пеле, Дани Уелбек.
Рез. Тио Уолкот, Скот Арфийлд, Джон О'шей
С тия огромни леваци ако го докарам до плюс, значи кръгът ще е сравнително успешен за мен.

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Последните седмици бяха добри за мен, с добър избор на капитани ( Бони и Хазарта) влезнах в топ 3 на нашата лига
Тая седмица се чудя Ди Мария или Пеле за капитан, Ериксен още го чакам да избухне, давам му последен шанс и май ще го сменям по нататък.

LIMASSOL написа:Последните седмици бяха добри за мен, с добър избор на капитани ( Бони и Хазарта) влезнах в топ 3 на нашата лигаТая седмица се чудя Ди Мария или Пеле за капитан, Ериксен още го чакам да избухне, давам му последен шанс и май ще го сменям по нататък.
Слагай Пеле, че и аз съм сложил него поне да сме еднакво облагодетелствани/прекарани, особено щом си влезнал в Топ 3

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Gil-galad написа:LIMASSOL написа:Последните седмици бяха добри за мен, с добър избор на капитани ( Бони и Хазарта) влезнах в топ 3 на нашата лигаТая седмица се чудя Ди Мария или Пеле за капитан, Ериксен още го чакам да избухне, давам му последен шанс и май ще го сменям по нататък.
Слагай Пеле, че и аз съм сложил него поне да сме еднакво облагодетелствани/прекарани, особено щом си влезнал в Топ 3
Е нали трябва да наваксвам, все пак съм действащият шампион на лигата

LIMASSOL написа:Gil-galad написа:LIMASSOL написа:Последните седмици бяха добри за мен, с добър избор на капитани ( Бони и Хазарта) влезнах в топ 3 на нашата лигаТая седмица се чудя Ди Мария или Пеле за капитан, Ериксен още го чакам да избухне, давам му последен шанс и май ще го сменям по нататък.
Е нали трябва да наваксвам, все пак съм действащият шампион на лигатаСвалих ти 50т, останаха под 40
Шегата настрана, при положения че играя без Агуеро, Коща, Сеск, Алексис добре се справям засега. А и е време Сотън да спрат с тия чисти мрежи вече че дразнят много
Че кой ти пречи да играеш без тях

Силен ден за мен във Фентъзито дано и утре продължи така
Агуеро капитан 26 точки !!!! Ди Мария и Стърлинг с асистенции !!! Диего Коща с гол и бонус най-гадните точки са това ........ Форстър и Бертранд със сухи мрежи
56 точки ама ще ми вземе 4 заради 2 трансфера пак много добре, а чакам още 5 футболиста утре да направят нещо добро

[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]