Ливърпул - Хъл Сити - 0:0

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

kadett1
Контакти:

Re: Ливърпул - Хъл Сити - 0:0

Мнениеот kadett1 » 26 окт 2014 21:51

Alonso_Massa написа:
chakalat написа:Клоп резултатите в момента са му по лоши и от на БР.Миналия сезон се видя че когато намести футболистите по местата си отбора може да играе хубав футбол, вярно че загубихме титлата основно от мениджърска грешка в мача с Челси но все пак това беше може би първия голям мач на БР. Не виждам какво може да се промени с една евентуална смяна на БР. Смяна на мениджъра според мен ще доведе до много по-голяма каша и няма да доведе до нищо добро.В отбора има доста млади и неопитни футболисти, много нови, много които не са във най-добрата си форма което води до лошите резултати и игра. Мисля че трябва да се даде шанс на БР в малко по-дългосрочен период да изчисти отбора, да си извлече поуки какви грешки допуска с трансфери,тип футболисти на всяка позиция, тип футболисти които ще му трябват за да има добри резултати.Ясно беше че няма как да вземем 9 нови и всички да играят добре.Някои от тях ще са разочарования и ще трябва да бъдат сменени.В следващите 2 трансферни прозореца БР ще трябва да изчисти отбора от футболисти чиято игра не върви при нас и да им намери заместници.Догодина по това време ако няма резултати тогава вече може да се мисли за смяна, сега според мен изобщо не е момента.

Най-накрая човек, който мисли! Поздравления за мнението!!!

Лошо няма , ще чакаме и догодина ще е същото - какво можем да очакваме от треньор, който и срещу Куинс Парк , и срещу Реал се опитва да играе по един и същи начин. Той си го каза в прав текст преди време, че независимо от противника Ливърпул винаги играе нападателно , ама дали имаш нужните играчи и класа , е*и ма*му.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 26 окт 2014 21:58

Като се обърне сезона да не запеете друга песен? :) Миналата година по едно време пак същото се говореше, а като поставихме рекорда за 11 поредни победи друго взехте да говорите. Ама какво съм тръгнал да ви се чудя. Вие миналата година след една загуба от Стоук изкарахте отбора недостоен дори за 6-то място, а следващия мач като бихме взехте да правите сметки за титла... Вие не поглеждате цялата картинка. Вие гледате мач за мач. Бием един мач и се биете по гърдите, а паднем ли веднага започвате да уволнявате. Това не е "А Група"!!! Осъзнайте го най-накрая...
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 26 окт 2014 22:06

Всички скачат сега на БР и Марио , но ми прави друго впечатление че футболист като Дел Пиеро се опитва да помогне със съвет.И всички в отбора вместо да му се сърдят навсякъде афишират , че разчитат на него.
При всичко това би трябвало Бало да се отпуши в скоро време.Винаги ги е вкарвал където да е играл.Малко търпение.Май само тук хората нямат търпение.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 26 окт 2014 22:41

Alonso_Massa написа:Като се обърне сезона да не запеете друга песен? :) Миналата година по едно време пак същото се говореше, а като поставихме рекорда за 11 поредни победи друго взехте да говорите. Ама какво съм тръгнал да ви се чудя. Вие миналата година след една загуба от Стоук изкарахте отбора недостоен дори за 6-то място, а следващия мач като бихме взехте да правите сметки за титла... Вие не поглеждате цялата картинка. Вие гледате мач за мач. Бием един мач и се биете по гърдите, а паднем ли веднага започвате да уволнявате. Това не е "А Група"!!! Осъзнайте го най-накрая...

Виждам 2 големи проблема който ако се решат сезона може да се обърне първия е ясен защитата, а втория е това, че нямаме вече стил на игра и това се дължи на продажбата на Суарес ...... БР подцени доста продажбата и не изгради стил миналата година целта беше да се отнеме топката и да се даде на Суарес и той минаваше по 2-3-4-5 играча или я подаваше перфектно или я вкарваше, а сега при наличните нападатели няма кой да го прави това дори и Стъридж не го може, но пък на него създадеш ли му 3 положения за гол 2 влизат 100 %..... Това е проблема, че нито Балотели нито Ламбърт нито Борини са нападатели като Суарес да връзват цялата игра на отбора и затова в атака нищо не правим и вината на Балотели е малко, защото засега имаше много малко чисти положения за гол или така да ги кажем 10000 %, а миналия сезон само Суарес създаваше поне по 2-3 на мач и отделно с ранните му голове отбора се отпускаше и всеки играеше силно ..... Сега трябва халфовата ни линия да поеме цялата отговорност и да създава 100 % положения за Балотели и да вкарва повече голове, но халфовата ни линия не е класна и не е постоянна затова и играта ни е ужасна нямаме халф световна класа да се нагърби освен Джерард който е на 34 ... Примерно с един Видал/ЯЯ вместо Хендо и Ди Мария вместо Лалана халфовата линия щеше да е убиец Джерард - Видал - Коу - Стърлин - Ди Мария ... Сега от халфовете ни само Коу и Стърлинг ако са във форма и им тръгне мача могат да създават много чисти положения, но пак казвам не са постоянни, а на нас ни трябват постоянни играчи какъвто беше СУАРЕС !!!!!
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 26 окт 2014 22:56

Alonso_Massa написа:Като се обърне сезона да не запеете друга песен? :) Миналата година по едно време пак същото се говореше, а като поставихме рекорда за 11 поредни победи друго взехте да говорите. Ама какво съм тръгнал да ви се чудя. Вие миналата година след една загуба от Стоук изкарахте отбора недостоен дори за 6-то място, а следващия мач като бихме взехте да правите сметки за титла... Вие не поглеждате цялата картинка. Вие гледате мач за мач. Бием един мач и се биете по гърдите, а паднем ли веднага
започвате да уволнявате. Това не е "А Група"!!! Осъзнайте го най-накрая...

Alonso, ако ми посочиш един мач, освен с Тотнъм, в който да ти е харесала играта бих се съгласил с оптимизма ти.

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 27 окт 2014 04:29

kadett1 написа:
Alonso_Massa написа:Като се обърне сезона да не запеете друга песен? :) Миналата година по едно време пак същото се говореше, а като поставихме рекорда за 11 поредни победи друго взехте да говорите. Ама какво съм тръгнал да ви се чудя. Вие миналата година след една загуба от Стоук изкарахте отбора недостоен дори за 6-то място, а следващия мач като бихме взехте да правите сметки за титла... Вие не поглеждате цялата картинка. Вие гледате мач за мач. Бием един мач и се биете по гърдите, а паднем ли веднага

Alonso, ако ми посочиш един мач, освен с Тотнъм, в който да ти е харесала играта бих се съгласил с оптимизма ти.

Всъщност мача с Тотнъм е единствения през сезона в който играхме с 2-ма нападатели.В мача с Хъл известен период също играхме с двама и играта на отбора беше доста по-добра и спокойно можехме да вземем мача просто Балотели играе ганкиното а Ламбърт няма класа да бъде във водещ отбор.Мисля че Стъридж като се включи отбора ще изглежда по-добре особено ако са на терена заедно с лайното.Миналия сезон докато течеше наказанието на Суарез играта ни в нападение също беше кошмарна с разликата че взехме повече точки с немалко късмет.БР има стил който е доста приятен за всеки фен на футбола не само на Ливърпул просто му трябват 2-ма нападатели.За мен поне целия проблем е в липсата на качествен 3-ти нападател ( ако приемем че Балотели се води качествен), а проблема в защита поне според мен е че нямаме типичен дефанзивен халф(поне аз възлагам надежди на Джан). Проблемите на БР е че успя да накара отбора да играе добре само с една единствена схема а в мачове в които трябва да насити центъра и да дебне отбора играе слабо(пример мача с Челси) и не взе още един добър нападател който да влиза резерва или да замества наказан/контузен.
Честите треньорски смени не водят до нищо добро това се вижда и в Тотнъм и в Челси в периода им преди да се върне Моуриньо.
Изиграхме един невероятен сезон,изпуснахме титлата на косъм а този сезон предвид многото нови и напускането на футболист който няма как да бъде заменен с лека ръка ще бъде преходен в търсене местата на новите и дали ще се приспособят към отбора както и изводи кои трансфери са били добри и кои лоши и да се допълни отбора там където е нужно.Според мен на всеки е ясно че дори и след толкова много трансфери имаме нужда от попълнения особено в нападение и десен бек.Тази година е абсурдно да се споменава за смяна на мениджъра освен ако не стане наистина някакъв голям резил.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 27 окт 2014 12:46

chakalat написа:
kadett1 написа:

Всъщност мача с Тотнъм е единствения през сезона в който играхме с 2-ма нападатели.В мача с Хъл известен период също играхме с двама и играта на отбора беше доста по-добра и спокойно можехме да вземем мача просто Балотели играе ганкиното а Ламбърт няма класа да бъде във водещ отбор.Мисля че Стъридж като се включи отбора ще изглежда по-добре особено ако са на терена заедно с лайното.Миналия сезон докато течеше наказанието на Суарез играта ни в нападение също беше кошмарна с разликата че взехме повече точки с немалко късмет.БР има стил който е доста приятен за всеки фен на футбола не само на Ливърпул просто му трябват 2-ма нападатели.За мен поне целия проблем е в липсата на качествен 3-ти нападател ( ако приемем че Балотели се води качествен), а проблема в защита поне според мен е че нямаме типичен дефанзивен халф(поне аз възлагам надежди на Джан). Проблемите на БР е че успя да накара отбора да играе добре само с една единствена схема а в мачове в които трябва да насити центъра и да дебне отбора играе слабо(пример мача с Челси) и не взе още един добър нападател който да влиза резерва или да замества наказан/контузен.
Честите треньорски смени не водят до нищо добро това се вижда и в Тотнъм и в Челси в периода им преди да се върне Моуриньо.
Изиграхме един невероятен сезон,изпуснахме титлата на косъм а този сезон предвид многото нови и напускането на футболист който няма как да бъде заменен с лека ръка ще бъде преходен в търсене местата на новите и дали ще се приспособят към отбора както и изводи кои трансфери са били добри и кои лоши и да се допълни отбора там където е нужно.Според мен на всеки е ясно че дори и след толкова много трансфери имаме нужда от попълнения особено в нападение и десен бек.Тази година е абсурдно да се споменава за смяна на мениджъра освен ако не стане наистина някакъв голям резил.

Стъридж също е малко куц сам в нападение но разликата е че той е супер ефективен, 2 пъти да я пипне тая топка на мач - 1 път ще я вкара почти сигурно. Иронията е, че пък Торес беше обратното. Той не можеше да играе с партньор до себе си, трябваше да има някой зад него не до него.

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 27 окт 2014 21:01

Alonso_Massa написа:Като се обърне сезона да не запеете друга песен? :) Миналата година по едно време пак същото се говореше, а като поставихме рекорда за 11 поредни победи друго взехте да говорите. Ама какво съм тръгнал да ви се чудя. Вие миналата година след една загуба от Стоук изкарахте отбора недостоен дори за 6-то място, а следващия мач като бихме взехте да правите сметки за титла... Вие не поглеждате цялата картинка. Вие гледате мач за мач. Бием един мач и се биете по гърдите, а паднем ли веднага започвате да уволнявате. Това не е "А Група"!!! Осъзнайте го най-накрая...

ами ако не се обърне сезона? каква песен ще запееш точно ти? щото май не си свалил червените очилца и се кланяш на идола си-дебелогъзия лебед...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

gorgonita
Контакти:

Мнениеот gorgonita » 28 окт 2014 09:37

Не могат да се правят генерални изводи, при положение че са минали 10 мача и имаме 10 нови футболисти.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 28 окт 2014 18:25

john barnes написа:

ами ако не се обърне сезона? каква песен ще запееш точно ти? щото май не си свалил червените очилца и се кланяш на идола си-дебелогъзия лебед...

На мен идол ми е Джерард, Джони, а не Роджърс. :) Ако искаш може да се хванем на бас, че в края на сезона ще сме в топ4. Искаш ли? ;)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”