Ливърпул - Уест Бромич Албиън

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Re: Ливърпул - Уест Бромич Албиън

Мнениеот iliev72 » 05 окт 2014 20:42

kadett1 написа:Ама ти наистина ли мислиш, че играта на Реал в Ливърпул ще е същата както в Разград, айде не бъди толкова наивен. Както виждаш в Испания биха с по 6,7,8 гола няколко пъти, а ние изиграхме на ниво 1 ( ЕДИН) мач - с Тотнъм. А за Стиви не съм писал, че е слаб, а че оня, дребния го слага на неподходящото място - все едно Лампард да играе дефанзивен халф отзад.....Както казва един наш корифей СМЯХ...

Като за начало Реал не са играли в Разград , а срещу Лудогорец и в София.Няма абсолютно никаква гаранция как ще играят.Така , че нищо не е предрешено.И Лукас ли да пусне като дефанзивен халф а ?!
Тогава ще сме още по-зле в дефанзивен план.В някои случаи трябва да се правят компромиси.Не се прави на Ванга ! Да не се налага после да се извиняваш.Защото като дойде този момент ще ти го припомня ;)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 05 окт 2014 21:20

Имаме Джан и Алън, като се върнат да праща Джерард колкото може по-напред. И все пак знам че няма да го направи защото е тъпо упорит

Анализатора
Контакти:

Мнениеот Анализатора » 05 окт 2014 21:26

wolf написа:Имаме Джан и Алън, като се върнат да праща Джерард колкото може по-напред. И все пак знам че няма да го направи защото е тъпо упорит

За Джан и аз се надявам да се налага като дефанзивен халф, но Джерард едва ли ще го видим напред като някога.За Алън .... преди време споменах че не е зле да го имаш но не и да разчиташ на него за титуляр.

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 05 окт 2014 21:36

iliev72 написа:
kadett1 написа:Ама ти наистина ли мислиш, че играта на Реал в Ливърпул ще е същата както в Разград, айде не бъди толкова наивен. Както виждаш в Испания биха с по 6,7,8 гола няколко пъти, а ние изиграхме на ниво 1 ( ЕДИН) мач - с Тотнъм. А за Стиви не съм писал, че е слаб, а че оня, дребния го слага на неподходящото място - все едно Лампард да играе дефанзивен халф отзад.....Както казва един наш корифей СМЯХ...

Като за начало Реал не са играли в Разград , а срещу Лудогорец и в София.Няма абсолютно никаква гаранция как ще играят.Така , че нищо не е предрешено.И Лукас ли да пусне като дефанзивен халф а ?!
Тогава ще сме още по-зле в дефанзивен план.В някои случаи трябва да се правят компромиси.Не се прави на Ванга ! Да не се налага после да се извиняваш.Защото като дойде този момент ще ти го припомня ;)

Ами Лукас си е точно дефанзивен халф, за разлика от Джерард и Лукас не може да играе на друг пост.А силата на Джерард въобще не е отзад , където ще прави пак издънки,защото вече не може да бяга ,както преди 5,6 години, а позицията на която го налага дребния изисква доста бягане.А пък, ако махнеш розовите очила ще видиш, че сме отбор средняк и много приличащ на Тотнъм след напускането на Бейл и топ 4 тази година ще е само в сънищата на няколко абсолютни оптимисти от форума,които и на черното ще кажат бяло. БР се оплита като пиле в кълчища и въобще не е наясно какво да прави и какво да промени, освен да казва постоянно, че трябва " да работим още по здраво". Ами за тези резултати не е нужно да се работи толкова здраво.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 05 окт 2014 21:50

kadett1 не знам на теб или на някой друг го казах - като толкова го разбирате футбола защо сте тук , а не да тренирате отбор като Ливърпул а ?!
Май бъркате това да си фен и това да си треньор и мениджър.Нямам претенции да съм такъв разбирач , но вече 32г съм фен на Ливърпул и винаги ще ги подкрепям.
Ако си истински фен винаги подкрепяш , ако си gloryhunter си само заради успехите.Реши кое си.Да ти кажа писнало от разбирачи като теб - като си толкова добър подавай молбата и почвай работа в такъв клуб.
Ако си като мен подкрепяй докрай.Избери - не може да си двете.Критикувам отбора , но никога няма да спря да вярвам , че Ливърпул е топ отбора защо винаги е бил такъв.
И не забравяй , че винаги е имало мачове на кантар.Има сезони когато ги печелиш и сезони когато ги губиш.Не може винаги да печелиш.Ако бяхме били Евертън щяхте друга песен да пеете а ;)
Замисли се точно какъв си ! Аз за себе си знам , че съм и оставам фен на Ливърпул , а ти ?!
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 05 окт 2014 21:52

iliev72 написа:kadett1 не знам на теб или на някой друг го казах - като толкова го разбирате футбола защо сте тук , а не да тренирате отбор като Ливърпул а ?!
Май бъркате това да си фен и това да си треньор и мениджър.Нямам претенции да съм такъв разбирач , но вече 32г съм фен на Ливърпул и винаги ще ги подкрепям.
Ако си истински фен винаги подкрепяш , ако си gloryhunter си само заради успехите.Реши кое си.Да ти кажа писнало от разбирачи като теб - като си толкова добър подавай молбата и почвай работа в такъв клуб.
Ако си като мен подкрепяй докрай.Избери - не може да си двете.Критикувам отбора , но никога няма да спря да вярвам , че Ливърпул е топ отбора защо винаги е бил такъв.
И не забравяй , че винаги е имало мачове на кантар.Има сезони когато ги печелиш и сезони когато ги губиш.Не може винаги да печелиш.Ако бяхме били Евертън щяхте друга песен да пеете а ;)
Замисли се точно какъв си ! Аз за себе си знам , че съм и оставам фен на Ливърпул , а ти ?!

Много точно мнение!!!
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 05 окт 2014 22:29

iliev72 написа:kadett1 не знам на теб или на някой друг го казах - като толкова го разбирате футбола защо сте тук , а не да тренирате отбор като Ливърпул а ?!

Не искам да се заяждам, но за какви успехи говориш: освен 2005 г. не мога да си спомня някакъв друг успех, така че явно не съм им фен заради успехите, щото в последните 24 години ги няма тези успехи. Е, аз съм им фен от 1977 - финала за КЕШ с Борусия и не ми е приятно да виждам средняшки манталитет като си спомням годините, в които искаха да извадят Ливърпул от първенството и всеки кръг да играем с първия във временното класиране.Толкова тотално доминирахме някога, а сега през 3,4 години , ако вземем 2 място е успех.

Анализатора
Контакти:

Мнениеот Анализатора » 05 окт 2014 22:45

kadett1 написа:

Не искам да се заяждам, но за какви успехи говориш: освен 2005 г. не мога да си спомня някакъв друг успех, така че явно не съм им фен заради успехите, щото в последните 24 години ги няма тези успехи. Е, аз съм им фен от 1977 - финала за КЕШ с Борусия и не ми е приятно да виждам средняшки манталитет като си спомням годините, в които искаха да извадят Ливърпул от първенството и всеки кръг да играем с първия във временното класиране.Толкова тотално доминирахме някога, а сега през 3,4 години , ако вземем 2 място е успех.

Пропускаш някои фактори.Сега в общи линии основен фактор за това отбора ти да е топ са парите, което не беше така допреди 20-на години.Не знам дали си спомняш политиката на собствениците когато дойдоха а именно да се търсят млади,перспективни футболисти с които в бъдеще да се изгради силен отбор.Колкото и да не ни харесва Американците не са от хората които да налеят пари и да изградят отбор както това става в Сити и Челси.Ако погледнеш съставите на топ отборите ще видиш че ние имаме ужасно много футболисти под 25 години а се предполага че всеки футболист пика на кариерата му е 25-30(за защитници и вратари и до по-късно).Сити например освен че отбора им е изграден с доста повече средства е с доста по-висока средна възраст което означава много опит и доказана класа.При Челси нещата са подобни, Юнайтед също привлякоха футболисти които са в най-силните си години.Тази тотална доминация която беше няма как да я повтори никой.Реално в момента сме с доста млад отбор и мениджър които нямат опит в печеленето на трофей и се залага на близкото бъдеще.
Предполагам ще се съгласиш че ако не беше фактора пари ПСЖ нямаше да има нито една от звездите които взе.С други думи които е уцелил на арабски/руски собственик е силен на момента и от него се очаква доминация.Които е с Американски трябва да приеме факта че те не наливат а искат да печелят.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 05 окт 2014 22:51

kadett1 написа:Не искам да се заяждам, но за какви успехи говориш: освен 2005 г. не мога да си спомня някакъв друг успех, така че явно не съм им фен заради успехите, щото в последните 24 години ги няма тези успехи. Е, аз съм им фен от 1977 - финала за КЕШ с Борусия и не ми е приятно да виждам средняшки манталитет като си спомням годините, в които искаха да извадят Ливърпул от първенството и всеки кръг да играем с първия във временното класиране.Толкова тотално доминирахме някога, а сега през 3,4 години , ако вземем 2 място е успех.

За тази промяна може да благодариш на ЕС и правилото Босман.Това не може да ме накара по малко да съм фен на Ливърпул.Защо не се замислиш как се чувстват в момента феновете на Нотингам Форест а ?!
Ливърпул 24г не е бил шампион , а някои шампиони през тези 24г изпаднаха далеч повече и феновете си остават и вярват в тях.През тези години при нас от време на време има светъл лъч , а при някои само надолу.
Радвай се на хубавите моменти , но не се прави на Ванга и не давай оценки на БР или който води Ливърпул.Има си хора които ще му дадат оценка.Точно тези хора му плащат заплата и са му поставили целите за сезона.
Мисля , че това изчерпва темата !

Анализатора
Контакти:

Мнениеот Анализатора » 05 окт 2014 23:19

iliev72 написа:
kadett1 написа:Не искам да се заяждам, но за какви успехи говориш: освен 2005 г. не мога да си спомня някакъв друг успех, така че явно не съм им фен заради успехите, щото в последните 24 години ги няма тези успехи. Е, аз съм им фен от 1977 - финала за КЕШ с Борусия и не ми е приятно да виждам средняшки манталитет като си спомням годините, в които искаха да извадят Ливърпул от първенството и всеки кръг да играем с първия във временното класиране.Толкова тотално доминирахме някога, а сега през 3,4 години , ако вземем 2 място е успех.

За тази промяна може да благодариш на ЕС и правилото Босман.Това не може да ме накара по малко да съм фен на Ливърпул.Защо не се замислиш как се чувстват в момента феновете на Нотингам Форест а ?!
Ливърпул 24г не е бил шампион , а някои шампиони през тези 24г изпаднаха далеч повече и феновете си остават и вярват в тях.През тези години при нас от време на време има светъл лъч , а при някои само надолу.
Радвай се на хубавите моменти , но не се прави на Ванга и не давай оценки на БР или който води Ливърпул.Има си хора които ще му дадат оценка.Точно тези хора му плащат заплата и са му поставили целите за сезона.
Мисля , че това изчерпва темата !

Нотингам е един единствен път шампион на Англия(въпреки 2-та КЕШ) и далеч не е от отборите с традиции на фона на много други.През годините сме имали далеч по-трудни моменти отколкото сега.Сега по-скоро има поводи за оптимизъм- поне доколкото разбрах стадиона ще се разшири което ще вдигне приходите,похарчихме средства за едно лято колкото не сме харчили никога с други думи отбора почва да се стабилизира извън терена.Дали са похарчени парите правилно? ще видим,според мен даже и накрая на сезона не може да се отхвърлят футболисти чиито кариери сега започват.Не са един и двама футболистите които са имали нужда от повече от година за да свикнат с футбола на острова.На никой не му харесва как играе отбора в момента но факта че сме с млад мениджър и доста млад отбор предполага че ще вървим само нагоре(един приятел се шегува че надолу няма как).

ПС: правилото Босман даде свобода на футболистите да изнудват отборите за огромните заплати за които четем.Лично според мен това правило работи в ущърб на футбола,работи само в полза на големите отбори с големите заплати и има нужда от корекция като например ако един футболист е играл в да речем 75% от игровите минути на отбора си в последния сезон да не може да ползва това правило.Сега всеки мениджър на футболист чиито договор наближи края си лесно може да пусне слух че го искат Барса,Реал и тнт и му предлагат някаква космическа заплата и по този начин да принуди клуба да плаща луди пари.Лично според мен това правило е добро но за футболисти които не получават шанс да играят редовно а те искат.Като допълнение даването под наем на футболисти които струват по 50 млн и са на по 30 години е безумие(Торес),наем го разбирам на млади футболисти(да речем до 21-22 години) които не могат да пробият без да имат игрови опит.

Върни се в “Ливърпул”