kileto написа:daniel875 написа:Да не се правим на много силни

Само една победа постигнахме в последно време, така че по - кротко. Този сезон ще е различен за "Ливърпул". Загубата в Базел беше логична, но след нея трябва да реагираме най-сетне адекватно.
Ти фен на Ливърпул ли си???Май само си привърженик.

Не харесвам думата "фен". На български език има много хубава дума "привърженик" или "запалянко".
Аз харесвам тима от много години, но е истина, че кризата все още не може да се каже, че е отминала. Вчерашният успех е добро начало. Трябва да победим сателита на "Манчестър Юнайтед" в следващия кръг. "Куинс Парк Рейнджърс" ще ни скочи на 100%.
Целта през този сезон трябваше да бъде спечелване на "Шампионска лига". Не знам каква селекция правихме през лятото, но съм изключително разочарован от нея. Не може да играеш в своя турнир и да не се подготвиш с едни от най - силните състезатели в Европа. Купихме количество, а не качество. В Англия все някак трябва да се справим, но в евротурнирите е истината. След незаслужения успех над родния шампион и логичната загуба в Швейцария е време в двете срещи с "Реал" да покажем, че умеем да играем футбол. Трябва да спечелим четири точки от срещите с настоящия европейски клубен шампион.