Ливърпул - Уест Бромич Албиън

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

kileto
Контакти:

Re: Ливърпул - Уест Бромич Албиън

Мнениеот kileto » 04 окт 2014 23:02

daniel875 написа:Да не се правим на много силни ;) Само една победа постигнахме в последно време, така че по - кротко. Този сезон ще е различен за "Ливърпул". Загубата в Базел беше логична, но след нея трябва да реагираме най-сетне адекватно.
Ти фен на Ливърпул ли си???Май само си привърженик. :roll:

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 04 окт 2014 23:16

Liverpool forever_95 написа:Мисля си, че е време да спечелим. 2-1 от мен :)

някои хора просто я разбират тази игра :)

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 05 окт 2014 09:28

Liverpool forever_95 написа:
Liverpool forever_95 написа:Мисля си, че е време да спечелим. 2-1 от мен :)

някои хора просто я разбират тази игра :)

Пожелавам ти да я разбираш така до края на сезона! Мисля, че никой няма да ти се разсърди във форума ;)
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 05 окт 2014 09:30

kileto написа:
daniel875 написа:Да не се правим на много силни ;) Само една победа постигнахме в последно време, така че по - кротко. Този сезон ще е различен за "Ливърпул". Загубата в Базел беше логична, но след нея трябва да реагираме най-сетне адекватно.
Ти фен на Ливърпул ли си???Май само си привърженик. :roll:

Не харесвам думата "фен". На български език има много хубава дума "привърженик" или "запалянко".
Аз харесвам тима от много години, но е истина, че кризата все още не може да се каже, че е отминала. Вчерашният успех е добро начало. Трябва да победим сателита на "Манчестър Юнайтед" в следващия кръг. "Куинс Парк Рейнджърс" ще ни скочи на 100%.
Целта през този сезон трябваше да бъде спечелване на "Шампионска лига". Не знам каква селекция правихме през лятото, но съм изключително разочарован от нея. Не може да играеш в своя турнир и да не се подготвиш с едни от най - силните състезатели в Европа. Купихме количество, а не качество. В Англия все някак трябва да се справим, но в евротурнирите е истината. След незаслужения успех над родния шампион и логичната загуба в Швейцария е време в двете срещи с "Реал" да покажем, че умеем да играем футбол. Трябва да спечелим четири точки от срещите с настоящия европейски клубен шампион.

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 05 окт 2014 11:14

Трудна победа срещу средняк в Англия. Играта няма нищо общо с миналогодишната и ми се струва, че тази година ще бъде нулева. Купихме доста играчи, но явно пак не съвсем правилните - вижте каква деветка имат Уест Бромич и то сигурно за жълти стотинки, а сравнението с Тотнъм след Гарет Бейл става все по натрапчиво. Нямаме игра, трудно изнасяме топката , в средата сме доста ялови и мястото на Джерард въобще не е пред двамата централни защитници - той няма вече нужната скорост за това. Мястото му е зад нападателя да разхвърля топки и да пуска извеждащи пасове. Да , ама като си науми нещо ( говоря за БР) край. Отзад май дадохме бадева 20 милиона за Ловрен - допуска същите грешки като Шкъртел и май разкарахме ненужно Агер. Единствено бековете ми харесват и то , ако си играят на местата. Сега следват 2 загуби от Реал и накрая ще треперим в София срещу Лудогорец - дотам я докарахме.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 05 окт 2014 11:52

kadett1 не си прав.Аз не видях нищо от играта на Реал която гледахме миналата срещу Лудогорец.Поне според мен мачове са Реал никой не знае как ще завършат.
Хора вие освен черни краски друго не виждате ли ?! Имаше доста положителни неща в мача с WBA. Вие посочвате само лошите неща.И ми е интересно защо никой не говори за трагичната игра на Стърлинг.
Пропуски , нескопосани спирания , грешни пасове.На всички Стиви и защита са виновни.Ако Рахийм си беше изиграл както трябва положенията нямаше да треперим и този мач до край.
Единственото хубаво беше , че не остана да лежи като събориха в наказателно.Стана подаде на Хендо и спечелихме мача.А преди това имаше няколко възможности които ако беше изиграл както трябва мача нямаше да зависи от този гол.Хайде да гледам играта на всички , а не само на Стиви !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 05 окт 2014 11:55

iliev72 написа:kadett1 не си прав.Аз не видях нищо от играта на Реал която гледахме миналата срещу Лудогорец.Поне според мен мачове са Реал никой не знае как ще завършат.
Хора вие освен черни краски друго не виждате ли ?! Имаше доста положителни неща в мача с WBA. Вие посочвате само лошите неща.И ми е интересно защо никой не говори за трагичната игра на Стърлинг.
Пропуски , нескопосани спирания , грешни пасове.На всички Стиви и защита са виновни.Ако Рахийм си беше изиграл както трябва положенията нямаше да треперим и този мач до край.
Единственото хубаво беше , че не остана да лежи като събориха в наказателно.Стана подаде на Хендо и спечелихме мача.А преди това имаше няколко възможности които ако беше изиграл както трябва мача нямаше да зависи от този гол.Хайде да гледам играта на всички , а не само на Стиви !

Не може да се правят изводи от мач с изпадащ отбор. Ако спечелим в Лондон, тогава може да се каже, че има някакъв напредък. В момента "Ливърпул" представя една от най-слабите продукции в английския елит.
Много са причините.
Брендън Роджърс нищо не разбира от треньорство. Само големите треньори могат да проявяват инат. Той едва ли някога ще стане толкова голямо име.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 05 окт 2014 12:10

Дани ти да не би да имаш някакви умения като на Ванга и да предсказваш бъдещето а ?!
И ако толкова много разбираш от треньорство защо не се кандидатираш за поста на БР ?!
Аман от крайни оценки.Това дори не си позволява изявеният "анализатор" СмотанМС.
Дръжте се малко като фенове,поддръжници или както искайте се наричайте , но поддържайте отбора.
Ако ли не - сменяй подписа и да знаем , че не си фен / поддръжник на Ливърпул.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 05 окт 2014 20:23

iliev72 написа:kadett1 не си прав.Аз не видях нищо от играта на Реал която гледахме миналата срещу Лудогорец.Поне според мен мачове са Реал никой не знае как ще завършат.

Ама ти наистина ли мислиш, че играта на Реал в Ливърпул ще е същата както в Разград, айде не бъди толкова наивен. Както виждаш в Испания биха с по 6,7,8 гола няколко пъти, а ние изиграхме на ниво 1 ( ЕДИН) мач - с Тотнъм. А за Стиви не съм писал, че е слаб, а че оня, дребния го слага на неподходящото място - все едно Лампард да играе дефанзивен халф отзад.....Както казва един наш корифей СМЯХ...

Анализатора
Контакти:

Мнениеот Анализатора » 05 окт 2014 20:40

kadett1 написа:

Ама ти наистина ли мислиш, че играта на Реал в Ливърпул ще е същата както в Разград, айде не бъди толкова наивен. Както виждаш в Испания биха с по 6,7,8 гола няколко пъти, а ние изиграхме на ниво 1 ( ЕДИН) мач - с Тотнъм. А за Стиви не съм писал, че е слаб, а че оня, дребния го слага на неподходящото място - все едно Лампард да играе дефанзивен халф отзад.....Както казва един наш корифей СМЯХ...

За Английските отбори в ШЛ ще ви кажа че никога не е ясно какво и срещу кого ще направят.При тях няма нищо логично никога.Както могат да паднат с безлична игра от някой отбор от който най-малко се очаква така могат да бият всеки навсякъде.Както Реал може да бие Ливърпул с лекота така и може да падне или да направи равен и едва ли някой ще бъде много изненадан.Погледнете резултатите на всичките Английски отбори не само последния сезон и ще ви се изясни картинката че от Английски отбор не знаеш какво да очакваш.

Върни се в “Ливърпул”